איך עושים סליקת אשראי במודול API-לא בהגדרות השלוחה אלא בשרת, והסכום יהיה לפי פרמטרים מסויימים?
-
אני רוצה לעשות קבלת נתונים ב-API, ואח"כ יעבור לסליקת אשראי, אך הסכום לתשלום יהיה לפי פרמטרים מסויימים שהתקבלו במהלך קבלת הנתונים, השאלה איך בדיוק מגדירים בשרת את הסליקה-בתיקשור עם המשתמש, והעיקר איך עושים שהסכום יהיה סכום מסויים כפול נתון שהתקבל במהלך קבלת הנתונים?
תודה רבה לעוזרים והמסייעים!!! -
@שמואל-ש
אתה עובד עם נדרים פלוס? -
@שמואל-ש אמר באיך עושים סליקת אשראי במודול API-לא בהגדרות השלוחה אלא בשרת, והסכום יהיה לפי פרמטרים מסויימים?:
אני רוצה לעשות קבלת נתונים ב-API, ואח"כ יעבור לסליקת אשראי, אך הסכום לתשלום יהיה לפי פרמטרים מסויימים שהתקבלו במהלך קבלת הנתונים, השאלה איך בדיוק מגדירים בשרת את הסליקה-בתיקשור עם המשתמש, והעיקר איך עושים שהסכום יהיה סכום מסויים כפול נתון שהתקבל במהלך קבלת הנתונים?
תודה רבה לעוזרים והמסייעים!!!סליחה שאני מתערב בדברים שאני לא מבין בהםאבל אולי אפשר לעשות שאחרי הקבלת נתונים תפתח לו שלוחה עם הסכום שאתה מעוניין
או שאתה רוצה משהו יותר מסודר, או שדיברתי שטויות ואני אשתוק מעכשיו ... -
@שמואל-ש
קח קוד פשוט, מקווה שתבין אותו:<?php //שליחת הפרמטרים בגט $CreditCard_CODE = $_GET['CreditCard_CODE'];//נתוני הסליקה $count = $_GET['count'];//כמות פריטים בהזמנה //פרטי סליקה $namecredit = "שם חברת הסליקה"; $username = "שם משתמש בחברת הסליקה"; $password = "סיסמת משתמש"; $terminal = "טרמינל"; //מקיש את כמות הפריטים להזמנה if ($count == NULL){echo "read=t-אנא בחר את כמות יחידות אותם ברצונכם לרכוש ממוצר זה וסולמית לסיום=count,no,,,8,";exit();} //המחיר לתשלום $prix = "סכום לכל יחידה"; $prix = $count*$prix; //מקיש את פרטי האשראי if ($CreditCard_CODE == null){print"credit_card=$namecredit,$prix,,,,,$username,$terminal,$password,,,,";exit();} else {echo"id_list_message=t-התשלום בוצע בהצלחה , שלום ותודה&";} ?>
תוכל לקחת פרטים נוספים בשביל סליקת האשראי מפה בערך: "ערכים להגדרה" > "סליקת אשראי".
בהצלחה!! -
@פיסטוק-פרווה אמר באיך עושים סליקת אשראי במודול API-לא בהגדרות השלוחה אלא בשרת, והסכום יהיה לפי פרמטרים מסויימים?:
@שמואל-ש
אתה עובד עם נדרים פלוס?כן
@פיסטוק-פרווה אמר באיך עושים סליקת אשראי במודול API-לא בהגדרות השלוחה אלא בשרת, והסכום יהיה לפי פרמטרים מסויימים?:
קח קוד פשוט, מקווה שתבין אותו:
ממש לא הבנתי...
איפה אני שם את זה???
הרי אני צריך להגדיר שורה של read ששם יהיו פקודות לביצוע, מה עושים עם זה? -
@שמואל-ש
כתבתי לך קוד שמבקש מהלקוח כמות,
ולוקח ממנו את המחיר שכתבת פה:$prix = "סכום לכל יחידה";
כפול הכמות שהוא הקיש.
אם כל מה שרצית זה ככה אז הקוד בול בשבילך, אתה לא צריך לשנות בו כלום (חוץ ממה שהדגשתי לך).