שלוחת בחירות
-
איך עושים שלוחה של בחירות
שכל אחד יכול לבחור פעם אחת מס'מאחד עד עשר -
-
@שמחה-זו-הסיסמא @אמי-ולא-אחר אפשר גם במודל הזה ולעדכן עשר שלוחות ובכל שלוחה יש את התוצאה שלה לא?
-
@הלי אמר בשלוחת בחירות:
@שמחה-זו-הסיסמא @אמי-ולא-אחר אפשר גם במודל הזה ולעדכן עשר שלוחות ובכל שלוחה יש את התוצאה שלה לא?
ואפשר גם לעבוד עוד יותר קשה... מה לא טוב במה שהוא הביא???????
-
@שמואל-ש
כך כתוב לי בהסבר המודול;
הסבר כללי על פעולת המודול:
צורת השאלות היא כדלהלן:קובץ של שאלה ראשי נמצא בשלוחה בתיקייה בשם {מספר שאלה} קובץ בשם Q.wav
ניתן לבחור מאיזה שלוחה ילקחו השאלותseker_questions_patch=1
בדוגמא, השאלות יושמעו מתוך שלוחה 1 שתחת התפריט הראשי
עד כאן
מה בדיוק הכוונה?
האם הכוונה לפתוח בתפריט הראשי של הקו? שלוחה מסויימת לדוג' שלוחה 5, ובתוך אותה שלוחה לפתוח שלוחה נוספת בשם "{מספר שאלה}", או בשם "מספר שאלה"? ובתוך אותה שלוחה את ההקלטות של השאלות???
או שטעיתי פה במשהו, ובמה??? -
@אמי-ולא-אחר אתה יכול לבדוק אם זה מופיע לך לבד בשלוחה עצמה ואז תדע מה השם ובתוך אותה תיקיה מכניסים את השאלות
-
@שמואל-ש כי לעשות עשר שלוחות לא מסובך ב"אקסס" ואז מקבלים רשימה מאוד מסודרת של הנכנסים
-
@הלי
לא הבנתי, באיזו שלוחה??
מה מופיע??
איפה?? -
@אמי-ולא-אחר בשלוחה של המודל עצמו אמור להופיע ברגע שמכניסים שאלה אחת (באופן עקרוני דרך הטלפון) תיקיה עם השם הרצוי
או שאני טועה כי את המודל הספציפי הזה אני פחות מכיר וכתבתי את זה מהכרות עם המערכות באופן כללי
אגב מה רע ברעיון שאני הבאתי? -
@הלי
אבל כתוב שאת השאלות מכניסים בתוך שלוחה בתפריט הראשי, ולא בתוך שלוחת המודול? -
@אמי-ולא-אחר בהגדרות שאתה הבאת כתוב כך
@אמי-ולא-אחר אמר בשלוחת בחירות:
קובץ של שאלה ראשי נמצא בשלוחה בתיקייה בשם {מספר שאלה} קובץ בשם Q.wav
שזה אומר שזה נמצא בתוך השלוחה וכתוב גם ש
@אמי-ולא-אחר אמר בשלוחת בחירות:
ניתן לבחור מאיזה שלוחה ילקחו השאלות
seker_questions_patch=1
בדוגמא, השאלות יושמעו מתוך שלוחה 1 שתחת התפריט הראשיואז זה ייקח מהמקום המצוין (אגב אני לא בטוח ששם צריך דווקא את השם יכול להיות שלא)
-
@הלי
הסתבכתי לגמרי...
בינתיים מה שעשיתי זה כך, שלוחה 3 בתפריט הראשי זה שלוחת הסקר, בתוך השלוחה יש את המודול, ובתוכה הכנסתי גם תיקיה בשם "מספר שאלה", והגדרתי במודול שיקח שאלות משלוחה 3
האם זה עובד, לא!
איפה הטעות??? -
@אמי-ולא-אחר
בינתיים הזמן לקיום הסקר הולך ואוזל, ואני אנא אני בא?... -
@tnh-ukt-tjr לא הבנתי מה זה בתוך השלוחה יש את המודל אבל אם אתה שם את התיקייה של השאלות בתוך שלוחת המודל אז אתה לא צריך להגדיר כלום בנוגע למאיפה לקחת נתונים כיון שהוא לוקח לבד משם
אגב@הלי אמר בשלוחת בחירות:
אגב מה רע ברעיון שאני הבאתי?
אם תרצה את זה אני מסדר לך בכמה דקות אבל בתנאי שיש לך אקסל מסודר מספרי טלפון ושמות(אני מציע שוב כי אני מבין שזה דחוף)
-
@אמי-ולא-אחר
זה הקישור להוראות המלאות של המודול;
https://f2.freeivr.co.il//topic/1462/מודול-סקר-החדש-seker_questions
זה המודול שהגדרתי בינתיים;
type=seker_questions
seker_questions_patch=3
Q1_key_ok=0123456789
Q2_key_ok=0123456789
seker_questions_amunet=2
seker_questions_numbers=1.2 -
-
@אמי-ולא-אחר אגב לכאורה את השורה השנייה אתה יכול למחוק וזה אולי יהיה יותר טוב
-
@הלי
התכוונתי שזה הגדרות השלוחה,
מחקתי את השורה, זה עדיין לא עובד -
@אמי-ולא-אחר
בנוגע לרעיון שהצעת אין לי רשימה של מספרי טלפון, אני רוצה שכל מי שיתקשר יוכל לענות לסקר. -
@אמי-ולא-אחר מוזר שלא עובד תן לי כמה דקות להבין יותר טוב איך עובד המודל הזה אגב מתי הסקר?
ועוד משהו אם כל העניין זה מספרי טלפון אז תשים שלוחת ספירת נכנסים וזהו תעשה שלוחות לפי כמות התשובות (אני יכול לנסות לעזור) ויהיה לך לוג מכל הכניסות
נ.ב. כמובן שתוציא את הלוג מיד לאחר הסקר כך תדע מי נכנס בדיוק עד עכשיו