מה עושים FTP לא מעלה כקובץ שמע אלא כטקס!!
-
@0795702821
קודם אתה צריך לשמור בשם
רק אחר כך תוכל לשנות את מה ששמרת -
האם אין אפשרות להעלות קבצי MP3 ב-FTP ?
-
לא רק אחרי המרה או כשמורידים מהאתר של ימות ומעלים בחזרה לשלוחה אחרת שא זה כבר מומר לקידוד שלהם
-
כשאני ממיר לפי ההוראות כאן למעלה, שאז זה אמור לעבוד, זה מכפיל את גודל הקובץ בפי 4.
האם זה הגיוני?
האם הדרך היא רק להעלות לאתר של ימות המשיח ולהוריד מחדש?
זו דרך מאד ארוכה. -
כשאני ממיר לפי ההוראות כאן למעלה, שאז זה אמור לעבוד, זה מכפיל את גודל הקובץ בפי 4.
האם זה הגיוני?נכון זה מגדיל את המשקל
אתה יכול לבדוק אותו קובץ להעלות לאתר ולהוריד את זה ותראה שזה יותר גדול ואותו משקל
זאת אומרת תיקח את MP3 תעלה לאתר תוריד את זה
כמו כן תעשה לקובץ MP3 המרה ותראה ששתייהם זהים בגודל
מה שירד מהאתר ומה שהמרתהאם הדרך היא רק להעלות לאתר של ימות המשיח ולהוריד מחדש?
זו דרך מאד ארוכה.תעשה המרה אל תבהל זה משקל יותר גדול
רק שים לב כי הFTP לא משנה שמות הקבצים ותצטרך לשנות את השמות למספרים כפי הסדר שאתה רוצה שיכנס -
האם ניתן להכניס בשם הקובץ, מלבד המשקל גם מלל?
למשל: 000 - דרשה בבית כנסת פלוני -
@isi
אי אפשר
אפשר להשים קובץ הגדרות אם אותו שם של ההשמעה ושם להכניס את המלל ותראה את זה בעיגול הכחול
(כשאתה מוריד קובץ שמע אתה מקבל שתי קבצים אחד שמע ואחד הגדרות) -
@ימהר-0 אמר במה עושים FTP לא מעלה כקובץ שמע אלא כטקס!!:
האם זה הגיוני?נכון זה מגדיל את המשקל
אתה יכול לבדוק אותו קובץ להעלות לאתר ולהוריד את זה ותראה שזה יותר גדול ואותו משקל
זאת אומרת תיקח את MP3 תעלה לאתר תוריד את זה
כמו כן תעשה לקובץ MP3 המרה ותראה ששתייהם זהים בגודל
מה שירד מהאתר ומה שהמרתהאם הדרך היא רק להעלות לאתר של ימות המשיח ולהוריד מחדש?
זו דרך מאד ארוכה.תעשה המרה אל תבהל זה משקל יותר גדול
רק שים לב כי הFTP לא משנה שמות הקבצים ותצטרך לשנות את השמות למספרים כפי הסדר שאתה רוצה שיכנסמה ההגיון שהמערכת הזו עובדת רק עם קבצים גדולים ומנופחים?
-
@isi אמר במה עושים FTP לא מעלה כקובץ שמע אלא כטקס!!:
מה ההגיון שהמערכת הזו עובדת רק עם קבצים גדולים ומנופחים?
לא יודע
אבל גם לי בפעם הראשונה היה לי מוזר וכתבתי לימות וזה מה שהם ענו לי מה שעניתי לך מקודם
יכול להיות שכך עובדים השרתים שלהםעכשיו למעשה לגבי המשקל שאתה מעלה באתר לא משנה איך תעשה את זה בכל מקרה זה יהיה קובץ גדול
לגבי מה שאתה לא רוצה להעמיס את המחשב שלך תשאיר את הקבצים של לפני ההמרה ותחמוק את הקבצים שהמרת אחרי שהעלית את זה לקו -
@ימהר-0 אמר במה עושים FTP לא מעלה כקובץ שמע אלא כטקס!!:
@isi
אי אפשר
אפשר להשים קובץ הגדרות אם אותו שם של ההשמעה ושם להכניס את המלל ותראה את זה בעיגול הכחול
(כשאתה מוריד קובץ שמע אתה מקבל שתי קבצים אחד שמע ואחד הגדרות)איך מוספים את קובץ ההגדרות הנ"ל?
-
@0795702821 אמר במה עושים FTP לא מעלה כקובץ שמע אלא כטקס!!:
איך מוספים את קובץ ההגדרות הנ"ל?
תוריד קובץ שמע אחד מהקו דרך FTP תקבל שתי קבצים
תראה שאחד זה קובץ הגדרות אז אתה יכול להחליף את השם לשם של הקובץ ולכתוב בפנים מה שאתה רוצה ואז יראו את זה בעמידה על העיגול הכחול באתר -
הורדתי ולא רואה שום שני קבצים??
איפה זה צריך ליהות בשלוחה הרגילה של ההשמעות?? -
פוסט זה נמחק! -
סליחה טעיתי רואים במערכת שתי קבצים באותו שם אחד זה קובץ שמע ואחד זה קובץ כמו מה שמצורף כאן
אתה יכול להוריד מה שמצורף כאן ולהכניס כאן את ההגדרות שם השיעור או הקובץ ואז תראה את זה בעיגול הכחול -
למה אני לא רואה העלתי ועולה רק השיעור בלי עוד שום קובץ
אולי נכנס למיקום אחר? -
@0795702821 אמר במה עושים FTP לא מעלה כקובץ שמע אלא כטקס!!:
למה אני לא רואה העלתי ועולה רק השיעור בלי עוד שום קובץ
אולי נכנס למיקום אחר?איפה אתה בודק ב FTP או באתר הרגיל
-
באאתר רגיל
-
אתה אמור לראות את זה בסימון הכחול איפה שרואים בדרך כלל מי הקליט את השיעור והפרטיים של ההקלטה (אורך וכדו')
-
@ימהר-0 כשאני מקיש בכחול הוא מראה לי מה שכתוב בהשמעה ובלי אפשרות לשנות
כמו כן למעלה צירפת קובץ לניסיון ולא צורף כלום -
אתה רואה כאן בתמונה שיש לכל מספר שתי קבצים אחד זה השמע והשני זה ההגדרות תוריד את ההגדרות תשנה למה שאתה רוצה ואז תראה את זה בסימון הכחול
שים לב בקובץ שאתה מוריד אמור להיות שתי שורות
בשורה השנייה צריך להיות כתוב title= ואחרי ה= תכתוב את השם ואז אתה אמור לראות את זה