לדעת שהמספר שנכנס הופנה
-
@EM לא הבנתי, הפלאפון שלך מזהה חסוי או המערכת שלך?
-
@דוד_מלך_ישראל המערכת
-
@EM מערכת של ימות? איך היא מזהה לך חסוי?
-
@דוד_מלך_ישראל כי היא נמצאת ב 015 דובר על זה כבר הרבה
-
@EM אוקיי, ואתה צריך שהוא יופנה לשלוחה מסוימת וגם יציג את המספר, או מספיק לך שהוא יופנה? כי אם כן תעשה הפניה כללית.
-
@דוד_מלך_ישראל אני צריך רק שהוא יופנה אבל אני צריך להגדיר שרק מספר שאני הפנתי יעבור לשלוחה מסויימת
המוזר לי שאני מנסה גם בקווים שפתחתי בשלוחה 11 וזה לא עובד אולי אני לא מגדיר טוב ? -
@EM אם אתה צריך רק שהוא יופנה, תעשה הפניה כללית של כל המספרים שהגיעו מהטלפון שלך, וזה יפנה גם חסוי, במערכות שפתחת דרך שלוחה 11 זה אמור לעבוד, אם זה לא עובד יתכן שזה באמת בעיה בהגדרות, תעלה לכאן את מה שהגדרת בשלוחה ובקובץ Did_go_to.ini
-
@דוד_מלך_ישראל אמר בלדעת שהמספר שנכנס הופנה:
אם אתה צריך רק שהוא יופנה, תעשה הפניה כללית של כל המספרים שהגיעו מהטלפון שלך, וזה יפנה גם חסוי
איך אני עושה את זה
אני הגדרתי בשלוחה ראשית את זה
type=menu check_did_and_go_to_folder=yes did_directed_check=yes check_template_filter=1,2,3 check_template_filter_none_enter=yes check_template_filter_1_active_go_to=/20/1 check_template_filter_2_active_go_to=/20/2 check_template_filter_3_active_go_to=/20/3
ובקובץ did_go_to.ini הגדרתי את זה
0773******-Directed-05485*****=/35
-
@דוד_מלך_ישראל אני רואה כאן שכן אמור להיות log גם אם המערת לא תומכת מעניין למה אצלי לא מביא קובץ
-
@EM למעשה הצלחתי לשאוב את זה רק ע"י api ובאמת ראיתי שאפילו באותה מערכת למספר אחד מזהה (המספר שנקנה בשלוחה 11 המספר הראשי) ולמספר אחר לא מזהה שהוא בעצם המספר שמזהה לי חסוי חבל...
מעניין אם זה באמת תלוי אחד בשני שמערכת אחת מזהה חסוי ומערכת שניה מזהה מי הפנה וזה לא יכול לעבוד ביחד -
@EM אמר בלדעת שהמספר שנכנס הופנה:
מעניין אם זה באמת תלוי אחד בשני שמערכת אחת מזהה חסוי ומערכת שניה מזהה מי הפנה וזה לא יכול לעבוד ביחד
אתה יכול להעביר אותו אחרי ההפניה למערכת שמזהה לך חסוי.
-
@דוד_מלך_ישראל ניסתי את זה אבל אז הוא כבר לא מזהה את החסוי כי זה נשלח מהשרת של ימות הפקודה שזה חסוי וזה לא באמת הפקודה המקורית ואת זה הוא כבר לא מצליח לגלות
הבעיה הכי קשה זה שאני לא יכול להפנות לקו חסום לכן הייתי צריך קו פתוח אבל הוא בשימוש לכן אני מנסה בדרך הזאת
ניסתי ממספר לא כשר ועובד לי בעצם עשיתי שמופנה למערכת שמגלה את החסוי והיא מחזירה את השיחה למספר שלי אבל מזוהה כבר -
@EM אני מנסה לבדוק לך את ההגדרות לפי ההגדרות אצלי, אבל משום מה אני לא מצליח להכנס עכשו לאתר הניהול.
-
@דוד_מלך_ישראל בישן או בחדש ?
-
@EM בישן
-
@דוד_מלך_ישראל לי מתחבר רגיל מה הוא מראה לך ?
-
@EM לא עולה
עכשו ניסיתי להכנס מהחדש ועלה מיד, עכ"פ זה לא עוזר לך כי ההגדרות אצלי בדיוק אותו דבר וזה עובד מצוין, אז כנראה לא שם הבעיה... -
@דוד_מלך_ישראל מוזר אצלך מזהה שיחה חסויה ?
תנסה להתקשר לזה #31#0500000000 כמובן שתחליף את האפסים ותסתכל אם מופיעה לך המספר בשיחות נכנסות באתר -
@EM עובד מצוין ההפניה, לא זיהוי חסוי
-
@דוד_מלך_ישראל כנראה באמת א"א להשתמש בשתיהם במקביל חבל כי אם יהיה אפשר אז אפשר בקו אחד לעשות זיהוי שיחה חסויה בחינם
זה היה התוכנית שלי לעשות שהשרת רושם אוטומטית קובץ בשלוחה הפרטית של כל אחד וזה אומר לו שהמספר 05xxxxxxxx התקשר משיחה חסויה בשעה xx:xx אם יהיה לך רעיון אשמח לשמוע