000webhost.com חינמי - יעיל?
-
אשמח לשמוע מניסיון המשתמשים הותיקים בשרת, אם הוא קורס, כמה הוא מחזיק בו זמנית ואם יש צורך/תועלת בלשלם להם על אתר חזק יותר.
-
@דוד_מלך_ישראל אמר ב000webhost.com חינמי - יעיל?:
אשמח לשמוע מניסיון המשתמשים הותיקים בשרת, אם הוא קורס, כמה הוא מחזיק בו זמנית ואם יש צורך/תועלת בלשלם להם על אתר חזק יותר.
תלוי למה,
אם מישהו ביקש ממך בתשלום ליצור לו משהו אני חושב שזה לא הוגן לא להחזיק שרת אמיתי שמתחיל בערך בעלות של 20 שקל לחודש,
כי הבן אדם שילם ומגיע לו משהו אמיתי שעובד חלק,
אם זה משהו חינמי שבנית למישהו או סתם טסטים לעצך זה בסדר גמור, לא צריך סתם לקנות, ולא זכור לי שם קריסות , הם דיי טובים.סתם לתיקון הלשון, זה לא שרת בכלל אלא סתם אחסון אתרים, כלומר, זה טכנית שרת, אבל בעולם לא מכנים את זה ככה
ככל שאתה רוצה שיותר אנשים יהיו בו זמנית ויותר קריאות וכו יש צורך + תועלת בלשלם על אחסון אתרים\שרת חזק יותר
-
@דוד_מלך_ישראל אמר ב000webhost.com חינמי - יעיל?:
מהירות - מעולה.
אבל אם הם יזהו שאין פעולה תקופה מסוימת הם יסגרו את האתר מבלי הודעה לפני ואפשרות לגבות את החומר...
לי היה גם פעם אחת שהם איפסו לי את האתר פתאום בלי הודעה. -
@Liy
בדרך כלל שלושים יום בלי כניסה -
@לעזור-לכולם אמר ב000webhost.com חינמי - יעיל?:
בדרך כלל שלושים יום בלי כניסה
בלי כניסה לניהול באתר, או בלי כניסה בכלל? ז"א אם משתמשים דרך הטלפון בקבצים שנמצאים שם זה מספיק או שצריך להכנס לניהול?
-
@דוד_מלך_ישראל
זה מספיק
[צריך קריאות לשרת] -
@לעזור-לכולם אמר ב000webhost.com חינמי - יעיל?:
@דוד_מלך_ישראל
זה מספיק
[צריך קריאות לשרת]אני לא בטוח בזה, היה לי אתר פעיל לכאורה שנמחק
הבעיה היא שאין למי להתלונן ולהתווכח כי זה בחינם ובלי שירות בכלל