השמעת הודעת הקמפיין לתא קולי
-
בהפעלת קמפיין כאשר מוגדר שניתן לענות לשיחה ולשמוע את הודעת הקמפיין, איך ניתן להגדיר שגם אם לא הרים המאזין לשיחה אך יש לו תא קולי אז שתושמע ההודעה לתא הקולי שלו ?
והאם ניתן להגדיר שהמערכת תמתין עד הצפצוף של התא הקולי ורק אחרי זה תשמיע ההודעה ?
בברכה ובתודה מראש למסייעים. -
@בסייעתא-דשמיא-0 אמר בהשמעת הודעת הקמפיין לתא קולי:
איך ניתן להגדיר שגם אם לא הרים המאזין לשיחה אך יש לו תא קולי אז שתושמע ההודעה לתא הקולי שלו ?
למיטב ידיעתי המערכת תמיד משמיעה את ההודעה לתא הקולי כי היא מזהה את זה כאילו שהוא ענה לשיחה.
-
@דוד_מלך_ישראל הבעיה שזה עונה, התא קולי קודם מקריא את המספר ואת כל הטקסט, ועד שמגיע הצליל שמתחיל להקליט הלקוח כבר כמעט לא שומע כלום בהודעה.
-
@אורי-ש אמר בהשמעת הודעת הקמפיין לתא קולי:
@דוד_מלך_ישראל הבעיה שזה עונה, התא קולי קודם מקריא את המספר ואת כל הטקסט, ועד שמגיע הצליל שמתחיל להקליט הלקוח כבר כמעט לא שומע כלום בהודעה.
אבל אני עושה ניסיון לשלוח למספר שלי ואני בדקתי שאורך הודעת הקמפיין הינה כפול מאורך המספר והטקסט של תא קולי, ובכל זאת אם אני לא מרים לשיחה אז לא נשאר לי שום תא קולי ואפילו לא של שנייה של סוף ההודעה ???
-
שלחת צינתוק או הודעת קמפיין?
-
@אורי-ש אמר בהשמעת הודעת הקמפיין לתא קולי:
שלחת צינתוק או הודעת קמפיין?
בחרתי ב"הפעל קמפיין קולי" ולא ב"הפעל קמפיין צינתוק" [והראייה שאם אני מרים הטלפון אני כן שומע הודעת הקמפיין].
בתודה מראש על העזרה. -
@בסייעתא-דשמיא-0 תעשה הפניה מהטלפון שלך לאיזה מערכת (שהיא לא המערכת הנוכחית), ותשלח קמפיין ותבדוק במערכת הזאת אם נכנס שיחה, וא"כ כמה זמן.