קריין
-
-
@החושב תתקשר ל 03-9191919 שלוחה 1
-
-
@החושב
יש עדיין עבודה...
אתם מוזמנים ליצור קשר
0504164677
a30303030303031@gmail.com -
@החושב
יש עדיין עבודה...
אתם מוזמנים ליצור קשר
0504164677
a30303030303031@gmail.comבדרך אגב, כיון שכבר פתחת פוסט זה וגם כבר רשמת עכשיו שעדיין יש עבודה, אז למה לך לחפש בפורום את כל הפוסטים הישנים שלפני שנה - שנתיים בקשר לקריינות ולהקפיץ אותם ולבקש שאתה צריך קריין [בלי לבקש אפילו סליחה על כל ההקפצות כמנהג המקפיצים..] ??
נדמה לך ששם יענו לך [אותם שחלק מהם כבר לא נכנסו לפורום במשך שנה - שנתיים] ??
הרי כל מי שמתעדכן בפוסטים החדשים מתעדכן בפוסט הזה, מקסימום אם אתה כן רוצה אז בכל יום תוסיף בפוסט זה עוד הודעה שאתה עדיין צריך עבודה... אבל להקפיץ חמש פוסטים של לפני חודשים או שנים - לא נראה לי תואם ומהנה.
בתקווה שתסתדר באופן הטוב ביותר. ללא התנהגות מוזרה לחברי הפורום.
בברכה. -
@בסייעתא-דשמיא-0
סליחה,
חשבתי שיש כאלו שמקבלים התרעות רק אם מזכירים אותם או רק בנושאים שהם הגיבו בהם, לכן הגבתי שמה,
בכל אופן אני מבקש את סליחתך ואת סליחת כל אלו שזה הפריע להם,
נ.ב. אם באמת אין אפשרות לסנן איזה התרעות לקבל, אולי מכאן תצא הקריאה למנהלים החשובים לסדר את זה, וכך יוכל כל אחד לקבל התרעות רק במה שהוא מתעניין. -
@בסייעתא-דשמיא-0
סליחה,
חשבתי שיש כאלו שמקבלים התרעות רק אם מזכירים אותם או רק בנושאים שהם הגיבו בהם, לכן הגבתי שמה,
בכל אופן אני מבקש את סליחתך ואת סליחת כל אלו שזה הפריע להם,
נ.ב. אם באמת אין אפשרות לסנן איזה התרעות לקבל, אולי מכאן תצא הקריאה למנהלים החשובים לסדר את זה, וכך יוכל כל אחד לקבל התרעות רק במה שהוא מתעניין.בטח יש אפשרות כזו, וגם בטח שיש כאלו שהגדירו לקבל רק התראות על פוסטים שהם יצרו, אבל בכל זאת זה בדרך כלל מרגיז אנשים הקפצות יתירות של נושאים ישנים, וגם בדרך כלל זה כמעט לא עוזר [בטח כמעט לא יותר מפוסט חדש]. כך שהגם שבשבילי זה לא כל כך מפריע, מכל מקום לאנשים אחרים זה מאוד מרגיז.
ושוב, בתקווה שתסתדר מהר.
בברכה. -
@בסייעתא-דשמיא-0
שוב:
אני מתנצל ומבקש סליחה מאת כל אלו זה הפריע להם,
א גמר חתימה טובה. -
@בסייעתא-דשמיא-0
יש גם אפשרות ליצור קשר עם משתמש באישי,
זאת אומרת אם מצאתי הודעה שלו שמענינת אותי ואני רוצה ליצור אתו קשר בלי להקפיץ פוסט ישן -
@בסייעתא-דשמיא-0
יש גם אפשרות ליצור קשר עם משתמש באישי,
זאת אומרת אם מצאתי הודעה שלו שמענינת אותי ואני רוצה ליצור אתו קשר בלי להקפיץ פוסט ישןלא מה שידוע לי.
בברכה. -
@בסייעתא-דשמיא-0 אתה יכול להזכיר אותו (ע"י הקלדת @שם משתמש) בפוסט והוא יראה שרצית אותו.