שכאשר נכנס לשלוחה מסויימת יעביר אותו למערכת אחרת לתוך שלוחה אחרת,
-
שלום וברכה,
ניסתי לעשות כמו שכתוב כאן ולא כ"כ הסתדרתי,
אני רוצה לעשות שאם אני לדוגמא מתקשר למספר 0772222770 ונכנס לשלוחה 1
אז זה יעביר אותי למערכת 0773137770 לשלוחה 1,(כמובן ששתי הקווים בבעלותי.)
אשמח מאוד אם משהו יכול לשים כאן את ההגדרות המלאות של מה צריך לשים במערכת,תודה רבה!!!!!! -
@yosafizak
תקנה מספר משני למערכת השניה
ותשייך אותה לשלוחה 1 (לדוגמא.)
ותפנה למספר המשני -
@yosafizak ואם אתה רוצה שכל מי שמגיע ממערכת א' למערכת ב' יופנה לשלוחה 1-לא משנה מאיזה שלוחה, אז פשוט תעשה כמו מה שכתוב פה שמי שהגיע ממערכת א' יועבר לשלוחה 1.
אך אם אתה אכן צריך שיהיה מחולק לפי שלוחות-שרק אם הוא נכנס במערכת א' לשלוחה 1 יגיע למערכת ב' בשלוחה 1, אז הפיתרון הוא רק עם רכישת מספר משני וכמו ש @לעזור-לכולם כתב -
@שמואל-ש אמר בשכאשר נכנס לשלוחה מסויימת יעביר אותו למערכת אחרת לתוך שלוחה אחרת,:
@yosafizak ואם אתה רוצה שכל מי שמגיע ממערכת א' למערכת ב' יופנה לשלוחה 1-לא משנה מאיזה שלוחה, אז פשוט תעשה כמו מה שכתוב פה שמי שהגיע ממערכת א' יועבר לשלוחה 1.
אני רוצה לעשות שמי שהגיע ממערכת א יעבור לשלוח 1,
אבל לא הצלחתי כל כך להבין איך עושים את זה...
אשמח אם מישהו יוכל לשים כאן את כל ההגדרות שצריך לשים......
תודה רבה!!! -
@yosafizak בקובץ ההגדרות בשלוחה הראשית תכתוב
check_did_and_go_to_folder=yes did_directed_check=yesותשים בשלוחה הראשית קובץ שנקרא
Did_Go_To.ini
ושם תכתוב07777777-Directed-0527666666=/5כשהמספר 07777777 הוא מערכת ב'
0527666666 הוא מערכת א'
5 זה השלוחה להעברה במערכת ב'.
@שמחה-זו-הסיסמא אני מקווה שכתבתי את זה נכון, אם לא נא תקן אותי.אבל שים לב
@שמחה-זו-הסיסמא אמר בהגדרת הפנית שיחה לשלוחה פנימית לפי מספר מחייג או מחויג:שימו לב! המספר שממנו בוצעה ההפניה מגיע מחברת התקשורת, אי לכך האפשרות לא קיימת בכל המערכות אלא רק בחלק מהספקים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות