מערכת הגדרות מתקדמות לניהול מלא של המערכת שלכם דרך הטלפון + קבצים של כל אינדקס הקישורים להורדה
-
@דוד_מלך_ישראל
איזה קבצים נוספו שם? -
@דוד_מלך_ישראל
יש קבצים ששודרגו? [אם כן מה] -
-
בעז"ה נעלה בנושא כאן פוסט על כל עדכון בקבצים, אפשר להגדיר קבלת מייל/התראה כל פעם שעולה כאן פוסט חדש כדי להתעדכן.
כמובן, מי שרוצה ויש לו ענין בזה -
@דוד_מלך_ישראל תודה רבה נצרך ביותר
(אני רציתי להכין לעצמי מערכת כזאת אבל לא היה לי זמן)
יותר נכון שהקבצים של העריכה יהיו בקובץ אקסל
ככה לא צריך הרבה קבצים -
@דוד_מלך_ישראל ועוד הערה
בהשמעה של הטקסט יש תווים שלא נקראים טוב
צריך להמיר תווים מיוחדים לטקסט לפני שהם נשלחים למערכת -
@מנצפכ אמר בחדש!!! מערכת הגדרות מתקדמות לניהול מלא של המערכת שלכם דרך הטלפון + קבצים של כל אינדקס הקישורים להורדה:
יותר נכון שהקבצים של העריכה יהיו בקובץ אקסל
ככה לא צריך הרבה קבציםצריך להמיר תווים מיוחדים לטקסט לפני שהם נשלחים למערכת
נטפל בזה בעז"ה בהמשך כשיהיה לי זמן.
-
@דוד_מלך_ישראל אמר בחדש!!! מערכת הגדרות מתקדמות לניהול מלא של המערכת שלכם דרך הטלפון + קבצים של כל אינדקס הקישורים להורדה:
אפשר להגדיר קבלת מייל/התראה כל פעם שעולה כאן פוסט חדש כדי להתעדכן
איך אפשר לקבל מייל אם לא מעדכנים שבכל עוקב יקבלו מייל?
@מזדה תקרא בבקשה שוב את השורה הזאת (שציטטת)(לקבל מייל מכל "עוקב" זה מטורף לדעתי אז אם יש דרך אני ממש אשמח).אגב בכוונה לא עניתי לך בשרשור רגיל כיון שזה לא הנושא כאן ואני לא רוצה לקלקל אז אם יש לך מה לענות תעשה עריכה לשרשור שענית לי בו (בצד שמאול של השרשור למטה יש שלוש נקודות ושם יש כזה אופציה )ותעדכן. -
@הלי אמר בחדש!!! מערכת הגדרות מתקדמות לניהול מלא של המערכת שלכם דרך הטלפון + קבצים של כל אינדקס הקישורים להורדה:
@דוד_מלך_ישראל אמר בחדש!!! מערכת הגדרות מתקדמות לניהול מלא של המערכת שלכם דרך הטלפון + קבצים של כל אינדקס הקישורים להורדה:
אפשר להגדיר קבלת מייל/התראה כל פעם שעולה כאן פוסט חדש כדי להתעדכן
איך אפשר לקבל מייל אם לא מעדכנים שבכל עוקב יקבלו מייל?
(לקבל מייל מכל "עוקב" זה מטורף לדעתי אז אם יש דרך אני ממש אשמח).מתי שאתה ניכנס לפוסט הזה יש לך למעלה בצד שמאל 4 דברים: תיבה, פעמון, חיצים, תגובה.
תיכנס לפעמון... -
@מזדה לא במיוחד,
פשוט היום נוספה אפשרות במודול השמעת קבצים, כאשר המאזין עוצר את ההשמעה על 5 וממשיך אותה שוב, לקבוע כמה שניות המערכת תחזור אחורה בהשמעה (הפוסט המקורי כאן), אז עדכנתי אותה בקבצים, בעז"ה בהמשך ג"כ מדי חודש + - (כשאני חוזר מהישיבה...) אשתדל לעדכן בקבצים את כל השינויים והחידושים שיהיו.אני יסביר למה מעניין אותי מה הוספתה/שדרגתה
יש לי נגן סמארט באס 2 ולא כל הסוגים של הקבצי טקסט עולים עליו, ואני מכניס את הקבצים אליו, כדי שׁמתי שאני רוצה - אני נכנס למערכת ומגדיר הגרות לפי מה שכתוב בנגן.
אז הקבצים שלא עולים לי על הנגן אני ממיר אותם ואז אני רואה את זה בנגן, ויש דברים שכבר המרתי אז אני רוצה לדעת מה אני צריך לשדרג.
תודה מראש -
@דוד_מלך_ישראל
אני לא גומר ליהנות מהמערכת שלך, וגם מהקבצי טקסט [בPDF אני לא משתמש] -
@מזדה אמר בחדש!!! מערכת הגדרות מתקדמות לניהול מלא של המערכת שלכם דרך הטלפון + קבצים של כל אינדקס הקישורים להורדה:
@מזדה לא במיוחד,
פשוט היום נוספה אפשרות במודול השמעת קבצים, כאשר המאזין עוצר את ההשמעה על 5 וממשיך אותה שוב, לקבוע כמה שניות המערכת תחזור אחורה בהשמעה (הפוסט המקורי כאן), אז עדכנתי אותה בקבצים, בעז"ה בהמשך ג"כ מדי חודש + - (כשאני חוזר מהישיבה...) אשתדל לעדכן בקבצים את כל השינויים והחידושים שיהיו.אני יסביר למה מעניין אותי מה הוספתה/שדרגתה
יש לי נגן סמארט באס 2 ולא כל הסוגים של הקבצי טקסט עולים עליו, ואני מכניס את הקבצים אליו, כדי שׁמתי שאני רוצה - אני נכנס למערכת ומגדיר הגרות לפי מה שכתוב בנגן.
אז הקבצים שלא עולים לי על הנגן אני ממיר אותם ואז אני רואה את זה בנגן, ויש דברים שכבר המרתי אז אני רוצה לדעת מה אני צריך לשדרג.
תודה מראשטוב שהערת, אני אשתדל לציין גם באיזה קובץ היו עדכונים.
-
@דוד_מלך_ישראל
תוסיף לקובץ טקסט של ההגדרות את שתי אלו:
הקלדת טקסט.txt
מעבר לשלוחה אחרת ע''פ הקשת המאזין.txt -
@מזדה תודה, נוסף.
-
עדכון כ"ה חשוון:
ההגדרות בקבצי הטקסט עודכנו עם החידושים במערכת.
הקבצים שעודכנו:
חדש חשוון.rar
כל הקבצים כולל העדכונים:
הגדרות בקבצי טקסט מעודכן חשוון תשפ"ג.rar
עודכן גם בפוסט הראשי. -
בס"ד סודר בהשמעת תוכן הקובץ שישמיע גם תווים מיוחדים כמו =, ירידת שורה ו /.
-
@דוד_מלך_ישראל
שכוייח על הקבצים של 'חדש חשוון'
עזר לי מאוד! -
-
פוסט זה נמחק! -
עדכון אב תשפ"ג
המערכת שודרגה ונתווספו לה אפשרויות רבות, השתקת הודעות מערכת, יצירת וניהול משימות מתוזמנות, בחירה מתוך הגדרות פופולריות בלי להקליד אותם במקשי הטלפון ועוד.
הפרטים המלאים בפוסט הראשון -
-
-
חדש! ניתן להגדיר מערכות שמורות לכניסה מהירה בלי להקיש את מספר המערכת בכל פעם.