השמעת קבצים מוגדרים לפי תאריך מתוך המון קבצים
-
@בסייעתא-דשמיא-0 תראה בגדול אני חושב שאם זה מסודר אז אפשר לעשות כל יום הפניה לשלוחה ששם משמיעים כל פעם לפי סדר מסוים אני יכול לנסות לעזור לך השאלה היא גם כמה קבצים מדובר ולפי מה תרצה שישמעו כל יום.
חורף בריא
-
@הלי אמר בהשמעת קבצים מוגדרים לפי תאריך מתוך המון קבצים:
@בסייעתא-דשמיא-0 תראה בגדול אני חושב שאם זה מסודר אז אפשר לעשות כל יום הפניה לשלוחה ששם משמיעים כל פעם לפי סדר מסוים אני יכול לנסות לעזור לך השאלה היא גם כמה קבצים מדובר ולפי מה תרצה שישמעו כל יום.
חורף בריא
אני רוצה שישמעו כל יום כעשר הודעות מתוך ים הודעות, לדוגמא בתאריך מסויים ישמעו:
1 היום יש, 2 חמש מאות, 3 כרטיסי הגרלה להגרלה מספר, 4 שלש, 5 ועל ההגרלה של היום יגרילו, 6 חמש זוכים.
ואני רוצה להגדיר מראש על אלפי ימים, שבכל יום ישמעו הודעות אחרות המתחלפות.באיזה אופן אתה מתכוון מה שאמרת הפנייה לשלוחה ששם משמיעים כל פעם לפי סדר מסויים ??
-
@בסייעתא-דשמיא-0 לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה להשמיע תפרט בבקשה מה זה
@בסייעתא-דשמיא-0 אמר בהשמעת קבצים מוגדרים לפי תאריך מתוך המון קבצים:
1 היום יש, 2 חמש מאות, 3 כרטיסי הגרלה להגרלה מספר, 4 שלש, 5 ועל ההגרלה של היום יגרילו, 6 חמש זוכים.
לגבי ההפניה הרי ניתן להגדיר שישמעו רק קבצים מסוימים ואז מגדירים מלא שלוחות(בקלות יחסית באקסס מוכן לעזור )ואז עושים הפניה לפי תאריך לשלוחות.
חורף בריא.
-
@הלי אמר בהשמעת קבצים מוגדרים לפי תאריך מתוך המון קבצים:
לגבי ההפניה הרי ניתן להגדיר שישמעו רק קבצים מסוימים ואז מגדירים מלא שלוחות(בקלות יחסית באקסס מוכן לעזור )ואז עושים הפניה לפי תאריך לשלוחות.
את כל זה אני יודע היטב עם המריחות באקסלים ויצירת שלוחות באקסס, השאלה שלי רק איך יש אפשרות להגדיר בשלוחה מסויימת איזה השמעות להשמיע ??
-
@בסייעתא-דשמיא-0 יש את ההגדרה הזאת
start_play=010
שגורמת שישמעו את ההודעה הכתובה ראשונה
ויש את ההגדרה הזאת שמפנה לאיפה שרוצים אחרי השמעות וכך אם כל קובץ יהיה בשלוחה אחרת(או שתעתיק את כל השלוחה כמה פעמים ותפנה ותשמיע לפי ההגדרה הקודמת ותעביר עם זאת)after_play_010_go_to_folder=/5
בכל מקרה אני קצת ממהר להסביר יותר אבל תסביר יותר מה אתה רוצה לעשות כי נראה לי שיש לזה פתרון יותר טוב בצורה אחרת ולא בהשמעת קבצים.
חורף בריא.
-
פוסט זה נמחק! -
@בסייעתא-דשמיא-0 עדיף שתעלה כתובת אימייל(אתה יכול להעלות ולמחוק את הפוסט מיד אחרי השליחה ואני יראה את זה.
חורף בריא.
-
פוסט זה נמחק! -
@בסייעתא-דשמיא-0 כפי שכתבתי אתה מעלה מייל ומיד אחרי זה מוחק את הפוסט יש לך בעיה עם זה?
אגב אני לא צריך להיות זמין באותו הרגע כיון שזה מגיע אלי .
ובכל מקרה עכשיו אני מחכה.
תעדכן.
חורף בריא.
-
פוסט זה נמחק! -