נפתר רשימה שחורה, שמי שחסום ישמע המספר אליו חייגתם איננו מחובר
-
איך עושים (זכור לי שפעם עשיתי ואני לא זוכר איך) שמי שמחובר לקבוצה מחייג ונכנס ומי שלא מחובר המערכת לא עונה לו ומשמיע לו המספר אליו חייגתם איננו מחובר???
-
-
@אבו אולי תעשה פילטר ומי שרשום ברשימה
X
יעבור לשלוחה ניתוק שבה ישמע את ההודעה שאתה רוצה -
@אלע אמר ברשימה שחורה, שמי שחסום ישמע המספר אליו חייגתם איננו מחובר:
@אבו אולי תעשה פילטר ומי שרשום ברשימה
X
יעבור לשלוחה ניתוק שבה ישמע את ההודעה שאתה רוצהאני הדגשתי שאני רוצה ש:
@אבו אמר ברשימה שחורה, שמי שחסום ישמע המספר אליו חייגתם איננו מחובר:
מי שלא מחובר המערכת לא עונה לו ומשמיע לו המספר אליו חייגתם איננו מחובר???
עכ"פ, תודה
-
@אבו סליחה.
-
-
-
@אבו לא נראה לי שזה מה שאתה מחפש אבל בכל מקרה אני התכוונתי על ההגדרות הרגילות שיש באתר נכנסים לשיגור הודעות באתר הישן ובהגדרות של הקומפיין ברירת המחדל אפשר לבחור "הגדרות לשיחה נכנסת" "מדיניות שיחות נכנסות" ולבחור או רק רשימה לבנה שיכולה להיכנס או רק רשימה שחורה שלא יכולה להיכנס.
-
@אבו ניתן רק שהמערכת עונה [אבל לא ידוע לי איך עושים כמו בוצפוון שלא עונה, למרות שלטוקמן זה לא אומר שהמספר לא מחובר
-
@מאיר-דורי-0 אמר ברשימה שחורה, שמי שחסום ישמע המספר אליו חייגתם איננו מחובר:
@אבו ניתן רק שהמערכת עונה [אבל לא ידוע לי איך עושים כמו בוצפוון שלא עונה, למרות שלטוקמן זה לא אומר שהמספר לא מחובר
לא נכון.
אם עושים כמו ש @הלי כתב זה משמיע המספר שחוייג איננו מחובר.במחשבה שניה, קרה לי פעם שהשמיע ״המספר איננו מחובר״, אבל היה פעמים שעשה ״נא הקש את הסיסמא״ -
@Liy יכול להיות לא יודע
-
@מאיר-דורי-0 אפשר לעשות כך:
אם יש לך רשימת תפוצה אחת, אז במחשב/בטלפון תוסיף את המספר שאתה רוצהלרשימת תפוצה, ואז תעביר אותו למצב חסום.לי זה עובד בדרך כלל והוא משמיע למחייג" המספר איננו מחובר" -
@yosafizak לא ידעתי
תודה זה מאוד עוזר לי -
@yosafizak לא ידעתי
תודה זה מאוד עוזר ליאם בכל זאת זה לא עובד, תכתוב כאן, וכשאוכל אסביר לך מה צריך לעשות
-
@yosafizak זה בסדר אני יבדוק אחר כך
בכל מקרה תודה -
@yosafizak זה בסדר אני יבדוק אחר כך
בכל מקרה תודהבכיף!!!!!!!!!
-
-
בסוף הסתדרת?
-