API של גוגל לעבודה
-
אני הצלחתי להגיע עד הורדה ברמת פלייליסט = שלוחה, (דהיינו להגדיר שכל פלייליסט מID מסויים יגיע לשלוחה מסויימת מה שחדש, ואם השלוחה לא קיימת הוא ייצור אותה). רק נתקעתי בהמרת קובץ. ויכול להיות שיש מישהו שיש לו פתרון גם לזה עם קוד ללמד את המערכת להקריא את הקבצים שהגיעו במצב שהם הגיעו.
-
@אבא-של-מאיר אמר בAPI של גוגל לעבודה:
אני הצלחתי להגיע עד הורדה ברמת פלייליסט = שלוחה, (דהיינו להגדיר שכל פלייליסט מID מסויים יגיע לשלוחה מסויימת מה שחדש, ואם השלוחה לא קיימת הוא ייצור אותה). רק נתקעתי בהמרת קובץ. ויכול להיות שיש מישהו שיש לו פתרון גם לזה עם קוד ללמד את המערכת להקריא את הקבצים שהגיעו במצב שהם הגיעו.
אני לא יודע איך אתה מוריד את הקובץ אליך לשרת אבל בד"כ לחבילות האלו יש גם אפשרות להוריד בפורמט שאתה בוחר
תבחר את הפורמט של ימות המשיח -
אין כ"כ אפשרויות לשנות שאני מכיר מלבד לבחור אודיו ווידאו, אבל אשמח לדעת מה הפורמט המדוייק שאם נעשה את זה זה יעבוד. תודה לך מראש.
-
@MGM-IVR אמר בAPI של גוגל לעבודה:
@אנא אמר בAPI של גוגל לעבודה:
@אבא-של-מאיר אתה מתכוון לערוץ ביוטיוב?
אתה חייב לפרט אחרת השאלה מיותרת
אם כן אז לפי מה שידוע לי (ואני התעסקתי קצת עם API של גוגל) אין API להורדה רק לעדכון שיש קובץ חדש בערוץיש המון ספריות להורדה מיוטיוב
אני דיברתי על API של גוגל
-
@אנא
אתה עושה הורדה עם ה api של גוגל?
תוכל לשלוח קישור? -
@אהרן-שובקס אמר בAPI של גוגל לעבודה:
@אנא
אתה עושה הורדה עם ה api של גוגל?
תוכל לשלוח קישור?זה בדיוק מה שכתבתי
שאין אופציה כזאת
האופציה שיש זה להתעדכן על מצב ביוטיוב -
בע"ה
עדכון:
הקו פותח. -
@אבא-של-מאיר
אתה יכול להשמיע רק מהערוץ שלך או כל תוכן מהיוטיוב?? -
הקו יושב על הערוץ שלי. זה ערוץ שאני בעצם מייצר עבורו את התכנים. זה לא אפשרי לעשות על יוטיוב כמובן כי רוב התכנים שם לא כשרים. אם יש לך משהו ספציפי שאתה צריך לפתח אתה יכול ליצור איתי קשר במייל שבתחילת האשכול.
-
פוסט זה נמחק!