קבלת צינוקים חינמיים אוטומטית
-
אני רוצה שיהיה אפשר להכניס מספרים לרשימת צינתוקים חינמית גם בטלפון גם באינטרנט. עכשיו אפשר רק לרשומים.
-
@hvuag בשביל זה יש רשימת תפוצה
-
@מתעניין, לא הבנת, רשימות תפוצה עולה כסף ונראה לי שזה בשביל קמפיינים. אני מדבר על רשימות צינתוקים בחינם. אולי אתה מנהל את הקו שלך גם דרך הטלפון הכשר. אז תדע שמה שנראה לך הוספת מספרים לרשימות תפוצה, אמנם בחינם אבל הרשימה לא עושה כלום אם אתה לא מפעיל קמפיין שכמובן עולה כסף.
-
@hvuag אמר בקבלת צינוקים חינמיים אוטומטית:
אני רוצה שיהיה אפשר להכניס מספרים לרשימת צינתוקים חינמית גם בטלפון גם באינטרנט. עכשיו אפשר רק לרשומים.
נראה לי שבכוונה ימות המשיח לא פתחו כזו אפשרות כדי שלא יטרידו אנשים
ראיתי שכתבת את זה, אך זה עדיין לא משנה כי יוכלו להוסיף מספרים ולצנתק לבקש אישור אז בעצם לא הרווחנו כלום.
-
@hvuag תסתכל מה ש @שמואל כתב כאן
שימו לב! היות ונושא הצינתוקים הינו בבחינת "צדיקים ילכו בם"...., ויש כאלו שהפיתוח הנ"ל יביא להם תועלת מרובה שלא יצטרכו לקנות יחידות וכדו', אולם מנגד יכול להוות פיתוח זה אמצעי לשימוש מטריד ולא הוגן, על כן, המודול נבנה באמצעי אבטחה שונים בכדי למנוע ככל היותר את השימוש במודול בצורה לא הוגנת, וד"ל.
-
@אורי-ש ו613 0 בשביל זה יש הסרה מרשימת התפוצה.
-
@hvuag אתה מתכוון הסרה מרשימת הצינתוקים .
אבל מנהל המערכת יכול להסיר את השלוחה של ההסרה ואז המאזין לא יוכל להסיר את עצמו. -
@אורי-ש ההוספה לרשימת הצינתוקים וההסרה מרשימת הצינתוקים באותה שלוחה. ככה זה בא כשפותחים שלוחה של רשימות צינתוקים חינמיות. אי אפשר להגדיר רק הוספה לרשימת צינתוקים חינמית או רק הסרה.
-
פוסט זה נמחק! -
@hvuag מה יקרה אם תעשה שיגור צינתוקים בתשלום? זה לא הרבה כסף.
-
@hvuag ואם תוסיף מספרים אוטמטית יכול להיות שלא יהיה שלוחה כזו... נכון?
-