אני מנסה להדפיס-להשמיע כמה משתנים יחד אך יש לי שגיאה בסגירת הקובץ
- 

אני רוצה לעשות אצלי בקובץ שישמיע כמה משתנים יחד, אך הוא מראה לי כל הזמן שגיאה שמשהו בשורה הזאת לא תקין! 
 מישהו יכול להגיד לי מה לא תקין?{echo "id_list_message=t-$title $title2 "};ניסיתי גם עם משתנה אחד בלבד ולא עזר! השגיאה היא: 
  מה הבעיה??? 
- 

@שמואל-ש 
 תביא גם כמה שורות לפני זה
- 

@לעזור-לכולם הורדתי את הסוגריים בהתחלה ובסוף וזה ירד, יכול להיות? מספיק לכתוב כך echo "id_list_message=t-$title $title2 ";? 
- 

@שמואל-ש 
 כנראה שהיית צריך לשים את הנקודה פסיק ; לפני סגירת הסוגריים
 ולשאלתך תלוי מה כתוב לפני זה
 (יותר מדויק אם כתוב משהו לפני זה)
- 

@שמואל-ש אמר באני מנסה להדפיס-להשמיע כמה משתנים יחד אך יש לי שגיאה בסגירת הקובץ: echo "id_list_message=t-$title $title2 "; ככה כותבים echo "id_list_message=t-$title $title2";
- 

או echo "id_list_message=t-".$title." ".$title2;
- 

@מ-מ-פליישער 
 ואם הוא בתוך IF (עכ"פ כשיש כמה פקודות) או בפונקציה כותבים{echo "id_list_message=t-$title $title2";}(אתה בטוח יודע וזה פשוט לך אבל למען התועלת לקוראים החדשים בענין...) 
- 

@לעזור-לכולם אמר באני מנסה להדפיס-להשמיע כמה משתנים יחד אך יש לי שגיאה בסגירת הקובץ: @מ-מ-פליישער 
 ואם הוא בתוך IF (עכ"פ כשיש כמה פקודות) או בפונקציה כותבים{echo "id_list_message=t-$title $title2"};(אתה בטוח יודע וזה פשוט לך אבל למען התועלת לקוראים החדשים בענין...) ואז יש שגיאה (משא"כ במה ש @מ-מ-פליישער כתב)!! 
- 

@לעזור-לכולם אמר באני מנסה להדפיס-להשמיע כמה משתנים יחד אך יש לי שגיאה בסגירת הקובץ: @מ-מ-פליישער 
 ואם הוא בתוך IF (עכ"פ כשיש כמה פקודות) או בפונקציה כותבים{echo "id_list_message=t-$title $title2"};(אתה בטוח יודע וזה פשוט לך אבל למען התועלת לקוראים החדשים בענין...) לא. 
 עם עושים if אז זה:if($abc=="111"){echo "id_list_message=t-".$title1." ".$title2;}(זה רק דוגמא כמובן שכל הנתונים ישתנו בהתאם. אני רק בא להביע את הצורה הנכונה. מה גם שכתבתי את זה ידני מהזיכרון...). 
- 

כלומר אין להכניס תו בין ה" ל ; כלומר הif הוא פותח ב{ וסוגר ב} ולכן זה יהיה בתוך הקופסא הזאת 
- 

@לעזור-לכולם אמר באני מנסה להדפיס-להשמיע כמה משתנים יחד אך יש לי שגיאה בסגירת הקובץ: כנראה שהיית צריך לשים את הנקודה פסיק ; לפני סגירת הסוגריים 
- 

@מ-מ-פליישער @לעזור-לכולם זה כל הזמן נכנס לי לשלוחה ומיד יוצא, אז ניסיתי לפתוח קובץ חדש ולכתוב בו רק <?php print "id_list_messege=t-התוצאה"; ?>ונשאר לי רק שקט לשניה וחוזר! 
 למה?
 חשבתי שהבעיה היא בקוד אבל עכשיו אני רואה שזה בכללי!
- 

@שמואל-ש 
 יש לך טעות כתיב בקוד
 כתבתmessegeבמקוםmessage
- 

@amp-Software-0 אמר באני מנסה להדפיס-להשמיע כמה משתנים יחד אך יש לי שגיאה בסגירת הקובץ: @שמואל-ש 
 יש לך טעות כתיב בקוד
 כתבתmessegeבמקוםmessageעכשיו כתוב לי <?php print "id_list_message=t-התוצאה"; ?>והוא אומר לי שגיאה! 
- 

@שמואל-ש אמר באני מנסה להדפיס-להשמיע כמה משתנים יחד אך יש לי שגיאה בסגירת הקובץ: <?phpprint "id_list_message=t-התוצאה";?> מה אתה מקבל כשאתה מריץ את הקובץ בדפדפן? 
- 

@amp-Software-0 אמר באני מנסה להדפיס-להשמיע כמה משתנים יחד אך יש לי שגיאה בסגירת הקובץ: מה אתה מקבל כשאתה מריץ את הקובץ בדפדפן?  
- 

@amp-Software-0 מה זה יכול להיות? יש פעמים שהוא לא משמיע כלום, ועכשיו הוא אומר שגיאה, מה זה??? 
- 

@שמואל-ש 
 מה מודפס לך ב LogApi בתור תגובה?
- 

@amp-Software-0 אמר באני מנסה להדפיס-להשמיע כמה משתנים יחד אך יש לי שגיאה בסגירת הקובץ: מה מודפס לך ב LogApi בתור תגובה? איזה חלק הוא התגובה? יש שם טקסט ארוך מאוד! 
- 

@שמואל-ש 
 סוף השורה - ApiAnswer