קבלת צינטוק למספר מוגדר עם המספר שחייג למערכת
-
אני רוצה להגדיר שכל מי שיחייג אלי אוכל להעביר אותו למערכת ושם הוא יועבר לתא קולי,
לפני כן אני רוצה שהמערכת תשלח לי צינטוק עם המספר שלו כך שאדע שהוא הועבר לשם וכו'.
אני רוצה הגדרה שתיתן לי את המספר שלו + איזה ספרה או משהו שאדע שזו לא עוד שיחה אלא מהמערכת אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי איך עושים את זה או שזה כבר נכתב ויש קישור או משהו [לא מצאתי]
תודה רבה. -
@MERS-0 אמר בקבלת צינטוק למספר מוגדר עם המספר שחייג למערכת:
אני רוצה להגדיר שכל מי שיחייג אלי אוכל להעביר אותו למערכת ושם הוא יועבר לתא קולי,
לפני כן אני רוצה שהמערכת תשלח לי צינטוק עם המספר שלו כך שאדע שהוא הועבר לשם וכו'.
אני רוצה הגדרה שתיתן לי את המספר שלו + איזה ספרה או משהו שאדע שזו לא עוד שיחה אלא מהמערכת אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי איך עושים את זה או שזה כבר נכתב ויש קישור או משהו [לא מצאתי]
תודה רבה.אי אפשר להוציא צינתוק מזיהוי שאינו מאושר במערכת.
אתה יכול לקבל הודעת סמס עם המספר שחייג (בתשלום יחידות)
או מייל עם המספר בחינם. -
@Liy אמר בקבלת צינטוק למספר מוגדר עם המספר שחייג למערכת:
@MERS-0 אמר בקבלת צינטוק למספר מוגדר עם המספר שחייג למערכת:
תודה רבה.אי אפשר להוציא צינתוק מזיהוי שאינו מאושר במערכת.
אתה יכול לקבל הודעת סמס עם המספר שחייג (בתשלום יחידות)
או מייל עם המספר בחינם.גם לא לצינטוק אלי? [כי אם זה מחייג אלי חזרה מהמס' שחייג למערכת הבנתי שזה אפשרי...]
-
@MERS-0 תוכל להוציא אילך שיחה בעלות יחידות במודול ראוטינג עם תוספת של ספרות
-
@שמחה-זו-הסיסמא אמר בקבלת צינטוק למספר מוגדר עם המספר שחייג למערכת:
@MERS-0 תוכל להוציא אילך שיחה בעלות יחידות במודול ראוטינג עם תוספת של ספרות
מה הקוד של זה?
תודה רבה -
-
@שמחה-זו-הסיסמא אמר בקבלת צינטוק למספר מוגדר עם המספר שחייג למערכת:
תודה רבה רבה
[אני לא יכול לתת לייק אבל בכל זאת..]