איך אני מקבל קובץ ymgr שאוכל להוציא ממנו מידע, וכן גם במערך
-
@שמואל-ש ממליץ לך להסיר את התווים בעברית ואז להריץ מחדש
העורך החינמי של 000webhost לפעמים משבש את העריכה כאשר יש דף שמשלב תווים בעברית ובאנגלית -
פוסט זה נמחק! -
@amp-Software-0 אמר באיך אני מקבל קובץ ymgr שאוכל להוציא ממנו מידע, וכן גם במערך:
@שמואל-ש ממליץ לך להסיר את התווים בעברית ואז להריץ מחדש
<?php const token = '07777:*****'; const url = 'https://www.call2all.co.il/ym/api/'; const urlfetch = url . 'RenderYMGRFile?wath=ivr2:Log/LogApi.ymgr&convertType=json¬LoadLang=0&token=' . token; copy_file(); function copy_file() { echo 'status:' . urlfetch . '<br>'; $file = file_get_contents(urlfetch); echo 'netunym:' + $file . '<br>'; $file_json = json_decode($file, true); if ($file_json['responseStatus'] == 'OK') { foreach ($file_json['data'] as $row) { $alef = $row["ApiAnswer"]; echo 'a:' + $alef . '<br>'; } } } ?>
ולא עזר!
ואגב, מה עם זה שרואים בדפדפן?ומה רצה @MGM-IVR ?
-
@שמואל-ש
מה לא עזר? כתבת את הקוד בצורה לא תקינה, אז איך הרצת אותו?
תחליף את כל ה+
ל.
ותעלה כאן מה שחוזר לך
איך שלא יהיה, יש בעיית קידוד בקובץ שלך, זה ברור. אצלי זה רץ מעולה. אם עדיין לא עובד תנסה להעתיק את זה לקובץ אחר מחדש -
@amp-Software-0 אמר באיך אני מקבל קובץ ymgr שאוכל להוציא ממנו מידע, וכן גם במערך:
כתבת את הקוד בצורה לא תקינה, אז איך הרצת אותו?
זה בדיוק מה שאתה הבאת לי!!!
-
@שמואל-ש
לא, אני לא כתבתי+
תחליף את ה+
ל.
לגבי מה שמודפס בדפדפן, זה לא מפריע, אצלי זה עובד למרות שמודפס כך (אם כי עדיין זה בעיית קידוד)
-
לא, אני לא כתבתי +
-
@amp-Software-0 עובד לי!
-
@שמואל-ש אתה צודק, תיקנתי במקור.
-
@amp-Software-0 איך אני מתחיל מהסוף-אני רוצה להקריא את הקובץ אך מהשורה האחרונה לראשונה
@MGM-IVR -
@שמואל-ש
תרוץ בלולאה הפוכה -
@שמואל-ש
תרוץ בלולאה הפוכהלא עם זה?
-
@שמואל-ש
תרוץ בלולאה הפוכהבסוף השתמשתי עם array_reverse.
פשוט עשיתיfile_json1=array_reverse(file_json['data'])
ואז עברתי על file_json1.
נכון מה שעשיתי או שיש דרך אחרת/יותר קלה?