@הלאה-תמיכה-בילודה יפה מאוד!!
אבל אני רוצה שבאותו רגע שמצלצל לנציג א' יצלצל לנציג ב' ג' וכן הלאה בו זמנים וכשאחד עונה מתנתק אצל כולם
תודה רבה
לא נפתר ראוטינג טיים מרובה
-
שלום
איך ניתן להגדיר שיהיה במודול ראוטינג טיים אפשרות שינתב לכמה נציגים בו זמנית?
תודה רבה. -
-
@ברוקר
תשים כאן קישור של הגדרות המודל -
-
-
@ברוקר
אוקי,
בעבר השתמשתי בזה, היום שיניתי למודל ראוטינג הפשוט + הגדרת מולטי + הגדרת כניסה לפי שעות ומעבר לשלוחה הבאה אם סגור ששם מוגדר נציגים אחרים. צריך לשים שקט בהודעה -M1114
-שלוחה זו סגורה כעת.
כך עובר משלוחה לשלוחה עד שמגיע לאחרונה - ששם יש הודעה על זמני המענה שלנו. במקום שלוחה זו סגורה. (אחכ -עובר אצלי לשלוחת אישורים כדי לשלוח לי למייל שיחות שלא נענו.)
מאוד נח לשימוש.type=routing enter_if_time=08:00-09:00.*.* enter_if_time_close_goto=/9/31 title=מענה אנושי בוקר routing_multiple=yes routing_multiple_numbers=1,2,3,4,5 routing1=029999999 ;משרד routing2=039999999 ;בית routing3=0535555555 ;טוקמן מזכיר routing4=0538888888 ;ברוך routing5=0508888888 ;שלום routing_end_time=25 ;כדי שלא יעבור לתא הקולי של הנציגים. routing_end_goto=/7/41 routing_answer_tfr=yes routing_answer_tfr_hangup_goto=/7/41 routing_email_name=מענה אנושי בוקר limit_call_seconds=yes limit_call_seconds_disconnect_time=120 limit_call_seconds_end_time_go_to=/9/35/10 routing_your_id_add=93 ההגדרה של limit_call - לא זוכר אם עובד במודל זה, אך נראה לי שהגדרתי בשלוחה לפני (שהיא לא ראוטינג) ומנתק את השיחה אחרי שתי דקות. ועובר לשלוח "אישור" למייל שנותקה שיחה וכו'.
בהצלחה!
-
@הלאה-תמיכה-בילודה יפה מאוד!!
אבל אני רוצה שבאותו רגע שמצלצל לנציג א' יצלצל לנציג ב' ג' וכן הלאה בו זמנים וכשאחד עונה מתנתק אצל כולם
תודה רבה