נפתר קוד להעתיק קובץ ע"י מספר בלבד : צריך עזרה
-
@kavkosher כל הבעייה היא רק בשרת?
אצלך הקוד עובד מעולה?
(000webhost.com) -
מצויין
אולי תנסה להדפיס את התשובה ולא את ה url<?php //טוקן $token = $_GET['token']; //שם מקור $name = $_GET['name']; //שם יעד $newname = $_GET['newname']; //שלוחת מקור $what = $_GET['what']; //שלוחת היעד $newwhat = $_GET['newwhat']; $yemot = "https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction?token={$token}&action=copy&what=ivr2:{$what}/{$name}.wav&target=ivr2:{$newwhat}/{$newname}.wav" ; $url1 = file_get_contents("$yemot"); $url = json_decode("$url1", true); $status = $url['responseStatus']; if ($status == "OK") { echo "הקובץ מספר" . " <br /> " . $name . "נעתק בהצלחה בשם: " . " <br /> " . $newname ; }else{ echo "$url1"; } ?>
-
@יואל-נחמיה כתב בקוד להעתיק קובץ ע"י מספר בלבד : צריך עזרה:
(כאן הקוד המתוקן שלך ולא מתוקן לי כלל )
(להוסיף: token, name, newname, what, newwhat )
הערת אגב:
למה אתה לא מדפיס עוד משהו עם הerror?
למשל error token not defaind
וכן על זה הדרך?@kavkosher כתב בקוד להעתיק קובץ ע"י מספר בלבד : צריך עזרה:
אני חושב שב php אין צורך באלו {} כי אתה שם $ לפני בכל מקרה.
-
@יואל-נחמיה
הסיבה שזה לא עובד לך זה לא בגלל הקוד, אלא בגלל שהקובץ קיים, או בגלל שהנתיב של התיקייה שציינת אינו קיים... -
@MGM-IVR כתב בקוד להעתיק קובץ ע"י מספר בלבד : צריך עזרה:
(כאן הקוד המתוקן שלך ולא מתוקן לי כלל )
(להוסיף: token, name, newname, what, newwhat )
הערת אגב:
למה אתה לא מדפיס עוד משהו עם הerror?
למשל error token not defaind
וכן על זה הדרך?@kavkosher כתב בקוד להעתיק קובץ ע"י מספר בלבד : צריך עזרה:
אני חושב שב php אין צורך באלו {} כי אתה שם $ לפני בכל מקרה.
טוב להתרגל לזה כי אם אני כותב
$yemot = "https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction?token=$token&action=copy&what=ivr2:$what/$name.wav&target=ivr2:$newwhat/$newname1.wav" ;
כשאני רוצה שהשם של הקובץ החדש יהיה השם שהמשמש בחר עם הספרה 1 בסוף השם השרת יחשוב שאני מתכוון למשתנה newname1
אבל שאני יכתוב בתוך {} השרת יודע עד היכן המשתנה ומהיכן המשך המחרוזת -
@kavkosher כתב בקוד להעתיק קובץ ע"י מספר בלבד : צריך עזרה:
מצויין
אולי תנסה להדפיס את התשובה ולא את ה url<?php //טוקן $token = $_GET['token']; //שם מקור $name = $_GET['name']; //שם יעד $newname = $_GET['newname']; //שלוחת מקור $what = $_GET['what']; //שלוחת היעד $newwhat = $_GET['newwhat']; $yemot = "https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction?token={$token}&action=copy&what=ivr2:{$what}/{$name}.wav&target=ivr2:{$newwhat}/{$newname}.wav" ; $url1 = file_get_contents("$yemot"); $url = json_decode("$url1", true); $status = $url['responseStatus']; if ($status == "OK") { echo "הקובץ מספר" . " <br /> " . $name . "נעתק בהצלחה בשם: " . " <br /> " . $newname ; }else{ echo "$url1"; } ?>
@kavkosher ,
אין תשובה מימות כלל
המסך ריק@פיסטוק-פרווה כתב בקוד להעתיק קובץ ע"י מספר בלבד : צריך עזרה:
@יואל-נחמיה
הסיבה שזה לא עובד לך זה לא בגלל הקוד, אלא בגלל שהקובץ קיים, או בגלל שהנתיב של התיקייה שציינת אינו קיים...@יואל-נחמיה כתב בקוד להעתיק קובץ ע"י מספר בלבד : צריך עזרה:
[אגב העתקתי את הנדפס והרצתיו בדפדפן ,ועבד מעולה]
לא ייתכן ש 000webhost.com היא המעכב אותי. כן?
-
@יואל-נחמיה
שים את הקוד הבא בתחילת הקובץ (אחרי השורה הפותחת של הקובץ) וזה יציג לך את כל השגיאות שקיימות:ini_set('display_errors', '1'); ini_set('display_startup_errors', '1'); error_reporting(E_ALL);
-
@שואל-ברצינות ,תודה, זהו המענה:
Warning: file_get_contents(...הפרטים לא נחוצים): failed to open stream: Connection timed out in /storage/....(כנ"ל).php on line 20
מה זה ? line 20 הינה
$url1 = file_get_contents("$yemot");
@יואל-נחמיה הקדים בקוד להעתיק קובץ ע"י מספר בלבד : צריך עזרה:
(אני מתחיל...)
-
@יואל-נחמיה נסה להחליף את
$url1 = file_get_contents("$yemot");
ב-
$url1 = file_get_contents($yemot);
-
@שואל-ברצינות
לא שינתה
(בשניהם המענה כללה את הבקשה הרצוייה) -
@שואל-ברצינות
לא שינתה
(בשניהם המענה כללה את הבקשה הרצוייה)מה הפלט עכשיו?
האם מוצגות שגיאות ?מה מחזיר הקוד
var_dump( $url1 );
?
-
@שואל-ברצינות אותו פלט בדיוק
-
@יואל-נחמיה תוכל לצרף את הקוד המלא שיש לך עכשיו?
-
<?php ini_set('display_errors', '1'); ini_set('display_startup_errors', '1'); error_reporting(E_ALL); //טוקן $token = $_GET['token']; //שם מקור $name = $_GET['name']; //שם יעד $newname = $_GET['newname']; //שלוחת מקור $what = $_GET['what']; //שלוחת היעד $newwhat = $_GET['newwhat']; $yemot = "https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction?token={$token}&action=copy&what=ivr2:{$what}/{$name}.wav&target=ivr2:{$newwhat}/{$newname}.wav" ; $url1 = file_get_contents($yemot); $url = json_decode("$url1", true); $status = $url['responseStatus']; if ($status == "OK") { echo "הקובץ מספר" . " <br /> " . $name . "נעתק בהצלחה בשם: " . " <br /> " . $newname ; }else{ echo "$url1"; } ?>
-
@שואל-ברצינות ???
-
<?php $token = $_GET['token']; if ($token == null ) { print("token is null"); exit(); } $name = $_GET['name']; if ($name == null) { print("name is null"); exit(); } $newname = $_GET['newname']; if ($newname == null) { print("newname is null"); exit(); } $what = $_GET['what']; if ($what == null) { print("what is null"); exit(); } $newwhat = $_GET['newwhat']; if ($newwhat == null) { print("newwhat is null"); exit(); } $yemot = "https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction?token={$token}&action=copy&what=ivr2:{$what}/{$name}.wav&target=ivr2:{$newwhat}/{$newname}.wav" ; $url1 = file_get_contents($yemot); $url = json_decode("$url1", true); $status = $url['responseStatus']; if ($status == "OK") { echo "הקובץ מספר" . " <br /> " . $name . "נעתק בהצלחה בשם: " . " <br /> " . $newname ; }else{ echo "$url1"; } ?>
זה עובד לי מעולה בשרת הוסטינגר.
זה בגדול הקוד שהיה כתוב כאן , רק הוספתי לו הודעות שגיאה מתאימות.
הוא מדפיס את התגובה של ימות אם יש שגיאה
-
בקיצור... לא עובד...
האם מישהו יודע יותר עלfile_get_contents()
בוובהוסט?"
כי נראה שהם לא מאפשרים שימוש ב-file_get_contents() בקוד... יכול להיות? -
בקיצור... לא עובד...
האם מישהו יודע יותר עלfile_get_contents()
בוובהוסט?"
כי נראה שהם לא מאפשרים שימוש ב-file_get_contents() בקוד... יכול להיות?תנסה על קובץ לוקאלי לבדוק אם הוא מחזיר תקין, ותבדוק.
-
@MGM-IVR כתב בקוד להעתיק קובץ ע"י מספר בלבד : צריך עזרה:
תנסה על קובץ לוקאלי לבדוק אם הוא מחזיר תקין, ותבדוק.
הוא מַחזיר תקין
?? -
נראה שגם ל @יהודה-הוצלר-0 היה לו בעיה זו...
בכתובת הלינק של השרת (הכותרת לא קשור לנושא...) מיום 8 ביוני 2021, 11:25@יהודה-הוצלר-0 כתב בכתובת הלינק של השרת:
זה מה שעשיתי אבל זה עושה לי שקט ומחזיר לתפריט הראשי
@יוסף-ח כתב בכתובת הלינק של השרת:
@יהודה-הוצלר-0
זה רק מודול מתחברות זה לא משהו שאמור לשנות לך משהו....
תסמן את הנושא כנפתרוהוא סימנו !
אבל @יהודה-הוצלר-0 כתב בכתובת הלינק של השרת:
זה עושה לי שקט
ועיינו:
@BARKOL כתב בכל מודולי ה API של ימות להדגמה:
if ($str["responseStatus"] === "OK"){ echo "id_list_message=t-ההתנתקות בוצעה בהצלחה, ממערכת מספר.d-$ApiDID.&go_to_folder=$FolderLogoutOk";}
בקיצור היה לו לשמוע "ההתנתקות בוצעה בהצלחה, ממערכת מספר---" והוא שמע "NULL" ואין הנושא כלל! למה זה?