חדש במודול API! ביטול בקשת אישור על ההקשה
-
@eliyahu לענ"ד חבל לעשות חילוק בין
No
לNO
, זה מבלבל, עדיף לבחור איזו מילה חדשה (נגיד quiet, לא משנה מה העיקר לא אותה מילה רק עם אות שניה גדולה/קטנה) -
@צדיק-תמים כתב בחדש במודול API! ביטול בקשת אישור על ההקשה:
@eliyahu לענ"ד חבל לעשות חילוק בין
No
לNO
, זה מבלבל, עדיף לבחור איזו מילה חדשה (נגיד quiet, לא משנה מה העיקר לא אותה מילה רק עם אות שניה גדולה/קטנה)בדיוק בגלל זה מחקתי את התיעוד הישן ויש רק הגדרה אחת
-
@eliyahu אבל הרי יש בלי סוף אזכורים וציטוטים בפורום, וקוד קיים, וכו', לכן גם אם משנים עדיף לעשות שינוי קל לאבחנה
-
@צדיק-תמים מי שבונה מערכת צריך להתייחס להגדרות בשרשור המקור בלבד.
אסור להסתמך על ציטוטים וכדו' -
@eliyahu
אם אני מבין נכון
אם הוגדרNo
בערך השישי המערכת לא משמיעה ולא מבקש אישור
ואם הוגדרNO
בערך השישי, ולא הוגדרno
בערך החמש עשרה, המערכת תבקש אישור בלי להשמיע את מה שהוקש, האם אני מבין נכון?אם כן, איזה צורך יש באופציה הזו
נכון שיש צורך באפשרות שישמיע מה שהוקש, אבל לא יבקש אישור
אבל אפשרות הפוכה, שלא ישמיע ויבקש אישור לכאורה לא נצרךוגם מסכים עם @צדיק-תמים שזה יכול ליצור בלבול גדול למערכות שכבר נבנו וקיימות עם ההגדרות הישנות
-
@amp-Software-0 כתב בחדש במודול API! ביטול בקשת אישור על ההקשה:
@eliyahu
לא מספיק ברור,
אם הוגדרNO
השישי, ולא הוגדרno
בערך החמש עשרה, האם המערכת תבקש אישור בלי להשמיע את מה שהוקש?
אני מבין שיש צורך באפשרות שישמיע מה שהוקש, אבל לא יבקש אישור
אבל אפשרות הפוכה, שלא ישמיע ויבקש אישור לכאורה לא נצרךאתה צודק שאין עניין, אבל מדובר ב2 הגדרות נפרדות והזיקה שהיתה קיימת גרמה לבעיה ההפוכה (שלא היה אפשר להגדיר השמעה בלי בקשת אישור)
וגם מסכים עם @צדיק-תמים שזה יכול ליצור בלבול גדול למערכות שכבר נבנו וקיימות עם ההגדרות הישנות
שוב, ההגדרות הישנות לא בוטלו. יש תאימות לאחור.
מה שבונים מכאן ולהבא צריך להשתמש עם האפשרות החדשה. -
@eliyahu אז אולי להדגיש שם את מה ש @amp-Software-0 כתב עכשיו-שיש את No ויש את NO בערך השישי ויש את no בערך החמש עשרה וכל אחד מבין שלושתם יכול לעשות משהו אחר.
-
@eliyahu בהגדרת READ ההגדררות החדשות לא עובדות...?
-
@יואל-נחמיה ניסת ולא עבד לך?
-
@אלחנן1
כן!"read=f-000=line,,,,,NO,,,,,2,Ok,*,,no"
עדיין ביקוש אישור והגדרתי הישן
"read=f-000=line,,,,,No,,,,,2,Ok,*,,no"
ולא ביקש
-
@יואל-נחמיה טופל