העברה ל2 שלוחות
-
יש לי את ההגדרה הבאה:
control_play1=file_move control_play2=delete_file file_move_open=yes playfile_control_play_1_file_move=2/1 delete_file_open=yes
אני רוצה שההעברה תתבצע ל2 שלוחות כלומר מלבד לשלוחה 2/1, הוא יעביר גם לשלוחה 4/4.
האם אפשרי, וכיצד?
-
תוסיף את ההגדרה בשלוחת ההקלטות
copy_record_link=/5/8
ולהחליף למספר השלוחה שאתה רוצה
הבעיה שכל ההקלטות נשמרות שם ולא רק מה שהעבירו -
@פלורידה שים לב שאתה רוצה להעביר ל2 שלוחות, שזה לא כ"כ אפשרי אם לא תעתיק אותו לפני כן...
עכשיו, אם בכל זאת אתה רוצה דוקא להעביר ולא רק לשכפל, דהיינו שאתה רוצה בדוקא שזה לא ישאר בשלוחת המקור שמשם אתה מעביר, ובכל זאת אתה מעוניין שיעבור ל2 שלוחות, אז הפתרון שלך אמור להיות בכיוון של שני פעולות, הראשונה שיעתיק, והשניה שיעביר.
אז לכאורה מה שתצטרך לעשות, זה להוסיף הגדרה למקש נוסף שיעתיק...לדוגמא כך
control_play1=file_copy playfile_control_play_1_file_copy=2/1 file_copy_open=yes control_play2=file_move playfile_control_play_2_file_move=4/4 file_move_open=yes control_play3=delete_file delete_file_open=yes
ואז יצטרכו להקיש על 2 מקשים...
שים לב, שיכול מאוד להיות שיש פתרונות פשוטים וטובים יותר, רק פשוט זה מה שעמד לי כעת בראש...
בהצלחה
-
הרעיון שלך ממש שכל ישר!
אין דרך לעשות שבהקשה על מקש אחד, הוא יבצע שתי פעולות? -
@פלורידה לא.
אולי פיתוח בתשלום -
@שמחה-זו-הסיסמא תודה על התגובה!
ואם אני יבצע העברה לשלוחה כזו https://f2.freeivr.co.il/post/29785, הוא ישכפל לי אוטומטי לשתי שלוחות?
-
@פלורידה זה לא קשור
אפשר לעשות את זה ב api אבל לפי מה השרת יבחר את הקובץ ?
אם מדובר על הקובץ הגבוה בשלוחה זה אפשרי -
פוסט זה נמחק! -
לכאורה זה יהיה הקובץ הגבוה בשלוחה,
אני יסביר בדיוק מה אני מנסה לעשות:
יש לי שלוחה שחסומה, שם מגיעים הקלטות, כאשר נכנסים לשם, ו"מאשרים" את ההודעות, על ידי העברה לשלוחה אחרת.
אני רוצה שיהיה לזה עותק גם בשלוחה אחרת שמגיעים לשם כל ההודעות מהקו.
כאשר המנהל יעביר לשלוחה כזו, השלוחה תעביר את זה לשתי השלוחות שאני צריך שיעבור.האם אני צודק?
-
@פלורידה זה אפשרי לפיתוח, בתשלום
cs@ivr-havaya.com -
בהמשך למה שכתבתי יותר מומלץ להגדיר
copy_record_link=/השלוחה ששם המנהל מסנן את ההודעות
ו
record_move=/השלוחה שאתה רוצה שישוכפל
ההבדל זה היכן יהיה המקור והיכן ההעתק כי כשמוחקים את המקור נמחק ההעתק אבל כשמוחקים את ההעתק לא נמחק המקור