אני שואל ללקוח שני שאלות ולפיו משמיע לו טקסט מסוים, וכשהוא על השאלה השניה הוא שומע גם את הטקסט שהוא שמע בפעם הראשונה
-
@שמואל-ש כתב באני שואל ללקוח שני שאלות ולפיו משמיע לו טקסט מסוים, וכשהוא על השאלה השניה הוא שומע גם את הטקסט שהוא שמע בפעם הראשונה:
איפה אני צריך לשים exit? אחרי איזה שורות למשל?
אחרי שאתה עונה ללקוח ומבחינתך לסיים את הריצה של הסקריפט
למשל אחרי שורה 51 / 55 -
@MGM-IVR כתב באני שואל ללקוח שני שאלות ולפיו משמיע לו טקסט מסוים, וכשהוא על השאלה השניה הוא שומע גם את הטקסט שהוא שמע בפעם הראשונה:
@שמואל-ש כתב באני שואל ללקוח שני שאלות ולפיו משמיע לו טקסט מסוים, וכשהוא על השאלה השניה הוא שומע גם את הטקסט שהוא שמע בפעם הראשונה:
איפה אני צריך לשים exit? אחרי איזה שורות למשל?
אחרי שאתה עונה ללקוח ומבחינתך לסיים את הריצה של הסקריפט
למשל אחרי שורה 51 / 55אבל זה לולאה, הוא חוזר לשם אח"כ עוד פעם, אפילו הכי?
ולמה זה גורם ה exit הזה? -
ולמה זה גורם ה exit הזה?
זה אומר לשרת לעצור את הקוד
-
אבל זה לולאה, הוא חוזר לשם אח"כ עוד פעם, אפילו הכי?
ולמה זה גורם ה exit הזה?אם הדפסת ללקוח תשובה, למה אתה צריך להמשיך את הלולאה?
exit זה יציאה...
בחלק מהקוד שמת כבר... -
@MGM-IVR כתב באני שואל ללקוח שני שאלות ולפיו משמיע לו טקסט מסוים, וכשהוא על השאלה השניה הוא שומע גם את הטקסט שהוא שמע בפעם הראשונה:
אם הדפסת ללקוח תשובה, למה אתה צריך להמשיך את הלולאה?
כי הדפסתי לו את מה שיצא בריצה הראשונה של הלולאה, ואני שואל אותו האם להמשיך ולהיכנס ללולאה פעם שניה או לחזור על הפעם הראשונה
exit זה יציאה...
לגמרי? מכל הקוד כולו? או מה?
בחלק מהקוד שמת כבר...
רק אחרי read
-
כי הדפסתי לו את מה שיצא בריצה הראשונה של הלולאה, ואני שואל אותו האם להמשיך ולהיכנס ללולאה פעם שניה או לחזור על הפעם הראשונה
לא הבנתי...
כשאתה מדפיס"id_list_message=t-$str &"
זה סיום הקוד לא?
אתה עושה לולאה שמדפיסה
"id_list_message=t-$str &""id_list_message=t-$str &""id_list_message=t-$str &""id_list_message=t-$str &"
???
זה לא טקסט תקין של הדפסה לימות.@שמואל-ש כתב באני שואל ללקוח שני שאלות ולפיו משמיע לו טקסט מסוים, וכשהוא על השאלה השניה הוא שומע גם את הטקסט שהוא שמע בפעם הראשונה:
לגמרי? מכל הקוד כולו? או מה?
כן, מסיים את הריצה שלו.
-
@שמואל-ש
נראה לי שאתה סתם סיבכת את העינינים מה אתה רוצה לעשות
אתה רוצה שיקבל json וישמיע למשתמכש כל פעם ערך אחד ואם היקיש אחד יעבור לערך הבאה? -
@MGM-IVR @קו-כשר-מערכות-טל אני נכנס לקוד, משמיע לבנאדם את מה שיש לי בתא הראשון של המערך, אח"כ אני שואל אותו אם הוא רוצה לשמוע כבר את מה שיש בתא הבא או לחזור לתא הקודם, ככה שכשהדפסתי לו פעם אחת זה לא אומר שסיימתי, זה אומר שהדפסתי לו את חלק א' ועוד מעט ממשיכים במסע...
-
@MGM-IVR @קו-כשר-מערכות-טל אני נכנס לקוד, משמיע לבנאדם את מה שיש לי בתא הראשון של המערך, אח"כ אני שואל אותו אם הוא רוצה לשמוע כבר את מה שיש בתא הבא או לחזור לתא הקודם, ככה שכשהדפסתי לו פעם אחת זה לא אומר שסיימתי, זה אומר שהדפסתי לו את חלק א' ועוד מעט ממשיכים במסע...
אבל זה php.... לא nodejs למשל
אין בphp המשך למסע..
אתה משמיע לו, ונגמר הסיפור
אינטרקיצה הבאה מתחילים הכל מחדש.. -
אני כבר יביא לך קוד אחר הרבה יותר טוב רק שהוא עובד עם sql
-
הקוד החדש
<?php $path = "מספר השלוחה"; $number = $_REQUEST['number']; $ApiPhone = $_REQUEST['ApiPhone']; defined('DB_HOST')? null : define('DB_HOST', 'localhost'); defined('DB_USER')? null : define('DB_USER', 'הכנס שם משתמש'); defined('DB_PASS')? null : define('DB_PASS', 'הכנס סיסמה'); defined('DB_NAME')? null : define('DB_NAME', 'הכנס שם מסד נתונים'); $connection = mysqli_connect(DB_HOST ,DB_USER ,DB_PASS ,DB_NAME); // בדוק את הקשר if (mysqli_connect_errno($connection)) { echo "Failed to connect:" . mysqli_connect_error(); exit(); } // הגדרת סט הנתונים כדי שיתמוך בעברית mysqli_set_charset($connection, "utf8"); //מחיקה בניתוק $hangup = $_REQUEST['hangup']; if($hangup == "yes"){ $sql = "DELETE FROM log WHERE ApiPhone={$ApiPhone} "; mysqli_query($connection, $sql); exit(); } //שאילתה לקריאה מבסיס הנתונים $sql = "SELECT ApiPhone, number FROM log WHERE ApiPhone= '{$ApiPhone}'"; $result = mysqli_query($connection,$sql); $count = mysqli_num_rows($result); $row = mysqli_fetch_assoc($result); $name = $row['name']; $number= $row['number']; //אם השורה לא קיימת if($number == null){ $sql = "INSERT INTO `log` (`name`,`number`) VALUES ('{$ApiPhone}','{$number}',);"; mysqli_query($connection, $sql); print "id_list_message=g-/{$path}"; exit; } $url = "https://www.call2all.co.il/ym/api/GetIVR2Dir?token={$did}:{$password}&path=ivr2:{$path}"; $responce = file_get_contents($url); $url1 = json_decode($responce, true); $numberto= $number+1; $file = $url1["{$number}"]; $menu= $_REQUEST['menu']; if($menu== null){ print "read=t-תוצאה מספר {$misparto},{$file}=menu,no,1,1,7,No,"; exit;} if($menu== ""){ $logi = $number+1; $sql = "UPDATE log SET number = '{$logi}' WHERE name= '{$ApiPhone}'"; mysqli_query($connection, $sql); print "id_list_message=g-/{$path}"; exit;} if($menu== ""){ $logi = $number-1; $sql = "UPDATE log SET number = '{$logi}' WHERE name= '{$ApiPhone}'"; mysqli_query($connection, $sql); print "id_list_message=g-/{$path}"; exit;} if($menu=="*"){ $sql = "UPDATE log SET number = '' WHERE name= '{$ApiPhone}'"; mysqli_query($connection, $sql); print "id_list_message=g-/{$path}"; exit;} ?>
כאן לדוגמה זה יביא מה api של ימות
-
@קו-כשר-מערכות-טל לא הבנתי מה עשית כאן...
-