שידרוגים משמעותיים במודול צינתוקים!
-
@אלחנן1 האם יש (יכול להיות שיהיה) אפשרות למנהל לבטל חסימה שהמנהל חסם מאזין?
יעזור מאוד שמי שצריך להפעיל לחלק מהרשומים שלו שיוכל לחסום ואח"כ לפתוח (אם זה לא ככה אז מה הענין בחסימה על פני הסרה?) -
אפשר להזמין דרך האתר?
-
@קו-בית-יעקב כתב בשידרוגים משמעותיים במודול צינתוקים!:
אפשר להזמין דרך האתר?
דרך איזה מספר טלפון (או שזה מה שאתה רוצה לחסוך...)
-
@אלחנן1 אין אפשרשות דרך האתר?
-
@קו-בית-יעקב כתב בשידרוגים משמעותיים במודול צינתוקים!:
אפשר להזמין דרך האתר?
לא נראה לי.
כל מה שימות עשו שזה יהיה טלפונית כדי שהמאזינים יזמינו אחד את השני. -
@אט כתב בשידרוגים משמעותיים במודול צינתוקים!:
כל מה שימות עשו שזה יהיה טלפונית כדי שהמאזינים יזמינו אחד את השני.
אבל כרגע לא ניתן להגדיר שלוחה ישירה להזמנת חברים (כמו שלוחה מהירה להפעלת צינתוק), אלא זה בתוך שלוחת צד מנהל, מה שאומר שרק המנהל יוכל להזמין חברים.
אשמח לשמוע אם אני טועה, כי חיפשתי ולא ראיתי כזאת אפשרות. -
type=tzintuk list_tzintuk=123 tzintuk_invitation_join_to_list_caller_id=customer_did tzintuk_invitation_join_to_list_say_did_number=0733515252 tzintuk_admin_menu_options_1=invitation_join tzintuk_admin_menu_options_2=invitation_join tzintuk_admin_menu_options_3=invitation_join tzintuk_admin_menu_options_1=invitation_join tzintuk_admin_menu_options_5=invitation_join tzintuk_admin_menu_options_6=invitation_join
כל מקש שיקיש יעביר להזמנת חבר עם זיהוי המערכת
כמובן להחליף את 0733515252 במספר המערכת שאתם רוצים שהלקוח ישמע ולהכניס הודעהM4839
-
@קו-כשר-מערכות-טל
לא חייב, אפשר גם להגדיר:type=tzintuk list_tzintuk=123 tzintuk_invitation_join_to_list_caller_id=customer_did tzintuk_invitation_join_to_list_say_did_number=0733515252 tzintuk_admin_menu_options_1=invitation_join tzintuk_admin_menu_options_2=noop tzintuk_admin_menu_options_3=noop tzintuk_admin_menu_options_1=noop tzintuk_admin_menu_options_5=noop tzintuk_admin_menu_options_6=noop
-
@אלע
כנראה שזה יהיה אפשרי בהמשך באמצעות api או באתר... -
-
@קו-כשר-מערכות-טל
בדקתי וזה אומר כשאתה בוחר ב 1.2.3.4.5 המקש שהוקש שגוי, אני לא אומר סתם -
@פיסטוק-פרווה כתב בשידרוגים משמעותיים במודול צינתוקים!:
@קו-כשר-מערכות-טל
בדקתי וזה אומר כשאתה בוחר ב 1.2.3.4.5 המקש שהוקש שגוי, אני לא אומר סתםאכן הוספתי אתמול אפשרות noop.
עודכן -
@אלחנן1
תודה רבה לך על הכל!! -
יש אפשרות לשלוח הזמה דרך API?
-
@איש-ימיני
אכן, מאוד נצרך! -
@אלחנן1 מה עם זיהוי צינתוקים-הוספת ספרות?
-
@אלחנן1 חושב שיהיה מאוד מועיל אם יהיה אפשרות לשלוח הזמנה לרשימת תפוצה כל שהיא במערכת.
-
@פישל כתב בשידרוגים משמעותיים במודול צינתוקים!:
@אלחנן1 חושב שיהיה מאוד מועיל אם יהיה אפשרות לשלוח הזמנה לרשימת תפוצה כל שהיא במערכת.
כבר קיים, כאן
-
@שמואל-ש כתב בשידרוגים משמעותיים במודול צינתוקים!:
@אלחנן1 מה עם זיהוי צינתוקים-הוספת ספרות?
אכן, מאוג חשוב, בעיקר הוספת ספרות...
-
@אלחנן1 אבקש שיעדכנו כל הפונקציות ב "api גישת מפתחים"