נפתר באג (?) בפורום
-
כבר יצא לי כמה פעמים, ועכשיו גם, לראות כזה דבר, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי אם זה רק אצלי או שזה קורה לכולם
זה נמצא כאן אם זה מעניין מישהו
מה שקורה כאן זה שהפוסט רשום פעמיים כאשר על הראשון כתוב solution ובשני יש כזו סימניה על יד התאריך -
@אבו כתב בבאג (?) בפורום:
@קו-כשר-מערכות-טל כתב בבאג (?) בפורום:
הפעם השנייה היא הפוסט ש @שמואל-ש כתב רק שזה גם סומן כתשובה נכונה ולכן זה שוכפל למקום שני בשרשור
אז זה באג...
לא, זה פיצ׳ר....
זה נועד כשיש הרבה תשובות, להקפיץ למקום השני את התשובה הנכונה, שלא יצטרכו לעבור על כל השרשור. -
זה התשובה הנכונה וזה תמיד יהיה מיד אחרי הפוסט הראשון -
זה התשובה הנכונה וזה תמיד יהיה מיד אחרי הפוסט הראשוןשתיהם בדיוק אותו דבר רק הבעיה זה שיש כאן באג...
-
הפעם השנייה היא הפוסט ש @שמואל-ש כתב רק שזה גם סומן כתשובה נכונה ולכן זה שוכפל למקום שני בשרשור
-
אז זה באג...
-
אז זה באג...
לא, זה פיצ׳ר....
זה נועד כשיש הרבה תשובות, להקפיץ למקום השני את התשובה הנכונה, שלא יצטרכו לעבור על כל השרשור. -
-
@אבו
סמן כנפתר... -
-
-
-
@MGM-IVR כתב בבאג (?) בפורום:
אז זה באג...
לא, זה פיצ׳ר....
זה נועד כשיש הרבה תשובות, להקפיץ למקום השני את התשובה הנכונה, שלא יצטרכו לעבור על כל השרשור.יכול להיות שאני סתום, אבל בזכותך אפילו אני הבנתי, (או אולי פשוט לא הסבירו קודם?...)