שליחת הודעה אישית על ידי דיבור.
-
@HMJE22 תגובה: תגובות בנושא הודעות אישיות
אני משתמש עם המודל הנפלא שבנית להודעות אישיות, אך יש קצת קושי כל פעם להקליד את כל המספר טלפון (מדובר בהרבה מספרים שונים)
השאלה היא האם ניתן בצורה קלה להגדיר תפריט דיבור או זיהוי דיבור שבו אומר את המספר טלפון שאליו אני רוצה להקליט (או את השם והוא יזהה את המספר על ידי הכנסת קובץ עם נתונים שם-טלפון) הודעה אישית ואעבור ישירות להקלטה.
תודה רבה. -
@פישל גם אם יש אז בעלות יחידות
-
@בוס אין לי בעיה עם יחידות.
-
-
@פישל אתה צריך את האופציה של דיבור עבור משתמש אחד שמשתמש בזה, או עבור כל המשתמשים במערכת?
ואני יסביר את הענין, כי אפשר לבנות משהו בapi שהוא יקבל ממך בהקלטה את הטלפון, וימיר את זה לספרות (כתוב לא הקלטה), ואז להכניס אותך בחזרה אוטומטית לשלוחת ההקלטה שהשתמשת עד עכשיו עם זיהוי id של מה שהקלטת, ואז הכל ימשיך להתנהג כמו שהיה בלא צורך בפיתוח נוסף - או בשינוי הגדרות קיימות אחרות...
עכשיו הנקודה היא שהשרת יצטרך לכתוב נתונים בקובץ ini בשלוחה, וכיון שזה לא קובץ ext אז הוא כל פעם גורס את הקיים כבר בקובץ, (בעקרון אפשר לקבל את כל מה שכתוב בקובץ ini המדובר, ולהוסיף את הנתונים הנצרכים, ולהעלות אותו שוב למערכת... אבל הבעיה היא כדלהלן), והבעיה היא רק בהתנגשות של כמה משתמשים בו זמנית, שלכך הפתרון הוא לעשות שלכל מאזין יפתח שלוחה בפנ"ע בלי שיתנגש באחר אפי' אם משתמש בזה בו זמנית...ולכן אם זה רק מאזין אחד שמשתמש, ולמשל אם זה רק אתה שאתה צריך להשאיר הודעות אישיות להרבה מספרים, ואין לך כח לרשום את כולם ואתה רוצה להקליט את המספר, אז זה פשוט יהיה עבודה קלה יותר, לכן אם תוכל לעדכן אותי בענין הנ"ל, ואשתדל בל"נ כפי הזמן שיתאפשר לי לבנות לך משהו כזה...
והכל בעז"ה ובל"נ כלל... -
@HMJE22 א. ממש תודה רבה על העזרה העצומה.
ב. בהחלט אני צריך את זה רק בשביל המנהל. -
@פישל וסתם שאלה נוספת, האם אתה צריך דוקא בהקלטה ובעלות יחידות? או שאם יהיה לך אפשרות להכניס את המספר דרך המחשב ולהקליט רגיל דרך הטלפון (וללא עלות יחידות של המרת ההקלטה), שבכה"ג לא תצטרך שלוחת api וכדו' - אלא פשוט להכניס את המספר בקובץ מסויים במערכת ולהשאיר הודעה דרך הטלפון, זה גם טוב לך?
-
@HMJE22 זה יכול להיות טוב, הבעיה היא שיש לי באיזור ה 200 מספרים אם אפשרי בצורה פשוטה דרך הורדת הרשימת תפוצה זה גם יכול לעזור.
-
@פישל כתב בשליחת הודעה אישית על ידי דיבור.:
הבעיה היא שיש לי באיזור ה 200 מספרים אם אפשרי בצורה פשוטה דרך הורדת הרשימת תפוצה זה גם יכול לעזור.
לא כ"כ הבנתי מה הכי טוב לך, האם אתה כן מעדיף דרך הקלטת המספר (בעלות יחידות)? או שאתה מעדיף דרך הכנסת המספר באתר - דהיינו לכל מספר שתרצה להקליט לו הודעה, אתה מכניס בקובץ מסויים במערכת את המספר שלו, (או שאפשר גם שאני יתן לך קישור שתכתוב שם את הטלפון, והוא אוטמטי יכניס את הטלפון במקום המיועד), ואז כשאתה נכנס לשלוחה דרך הטלפון הוא אוטמטי יזדהה עם הזיהוי של המספר שהכנסת, והוא ימשיך הלאה כרגיל.
[נ.ב. יכול להיות שאפשר גם שתכניס רשימה שלימה של מספרים ואז הוא יעבור אחד אחד, אבל זה נראה לי קצת מסובך, כך שאם זה העדיפות שלך, אז לא כ"כ נראה שיהיה לי את הזמן לזה עכשיו].
-
@HMJE22 אסביר את עצמי יותר, אם צריך בשביל שיהיה חינמי להכניס בכל שלוחה או קובץ מספר בנפרד, עדיף לי כבר שיהיה ביחידות, אך אם ניתן להכניס לקובץ כל שהוא רשימה עם כל המספרים בבת אחת, אשמח לחסוך את היחידות.
-
@פישל בניתי לך משהו בapi כדלהלן, אשמח אם תעדכן אותי אם עובד טוב...
תפתח שלוחה חדשה איפה שתרצה, עם ההגדרות כדלהלן
type=api title=הגדרת זיהוי חדש api_link=https://ivr2.000webhostapp.com/php/enter_id_new.php ;סיסמת המערכת api_add_0=password=1234 ;מספר השלוחה בה היו נכנסים תמיד להקליט את ההודעות api_add_1=folder=/0/0/2 ;הגדר את השורה כרצונך api_000=id,no,voice,,,,,,
ההגדרות כדלהלן:
בערךpassword
יש להכניס את סיסמת המערכת.
בערךfolder
יש להכניס את השלוחה בה נכנסים תמיד להקליט הודעות אישיות כמו עד היום, בדוגמא כאן הוא 0/0/2.
בשורה האחרונה תגדיר את כל ההגדרות שאתה רוצה כמפורט כאן, עי"ש. שים לב! את המילים האלוapi_000=id
אל תשנה כלל.
ותעלה לשלוחה קובץ 000 עם ההודעה כעין "אנא הקליטו את מספר הטלפון וסולמית לסיום".
כמו"כ דבר נוסף מאוד מאוד חשוב:
בשלוחה שאתה רושם בערךfolder
, שזה השלוחה שמשם נכנסים להקליט את ההודעות אישיות, תצטרך לשנות את סוג הכניסהenter_id
כדלהלן...את השורות הבאות
enter_id_type=digits enter_id_type_digits_amount=none
תחליף ב...
enter_id_type=phone_from_list_all_information list_all_information_folder=this_folder
בהצלחה
ושוב, אם תוכל לעדכן אותי אם זה עובד טוב... -
@פישל בנוסף לפוסט הקודם, רציתי להוסיף -
שאם תוסיף את השורה הבאה - עם המספר שאליו תרצה לשלוח את ההודעהapi_add_2=id=05331XXXXX
במקום השורה האחרונה הזאת
api_000=id,no,voice,,,,,,
אז הוא יכניס אוטומטי את הid שכתבת...
נ.ב. כמו"כ גם אם תשאיר את הכל כנ"ל, דהיינו שלא תחליף את השורה
, אז כמדומני שבצורה הזאת הוא עובד או בהקלטה (והמרה לטקסט) או בהקשה, כך שאם תקיש את המספר הוא יכנס אותו דבר, וללא עלות יחידות...
בנוסף אם תרצה להשתמש במודול אחר להקלטת המספר, וכגון במודול קבלת נתונים, אז לקובץ
ListAllInformation.ini
יש קצת בעיה לעשות את זה, מכיון שאתה צריך להכניס את המספר לטור 5 או 7 לא זוכר, ובקבלת נתונים הוא מכניס לפי הסדר מהראשון וכו', (נ.ב. הנתונים בקובץListAllInformation.ini
הם בצורה של פסיק בין הנתונים, וכגון055XXXX,1,,,055XXX
וכדו', כך שאם אתה צריך להגיע לערך החמישי וכו' אתה מסתבך עם הפסיקים איך להוסיף אותם...).
בקיצור, אז אם תרצה כן להשתמש במודול אחר להקלטת המספר או אופציה אחרת לקבלת המספר (בקבלת נתונים וכדו'), אז אולי זה יקל עליך אם תוסיף את הנתון בשלוחת הapi הזאת - עם הערך id, כבתחילת הפוסט, ויכול להיות שזה כבר יהיה יותר קל לעשות בקבלת נתונים...אבל שוב, הכל לבחירתך ונוחותך...
אשמח רק אם תוכל לעדכן האם זה אכן עזר לך משהו...
בהצלחה -
@HMJE22 אני כעת עובד על פרויקט אחר, ואין לי זמן לבדוק את זה
בעז"ה אני שבוע הבא אעדכן אותך
אלפי תודות על העזרה המדהימה שלך!!! -
@HMJE22 ביררתי את הענין שוב, ויהיה יותר קל עם יהיה אופציה של זיהוי דיבור של השם שאליו רוצים להקליט והמערכת תזהה את המספר לפי קובץ ListAllInformation.ini או קובץ EnterIDValName
תודה רבה. -
@HMJE22 כתב בשליחת הודעה אישית על ידי דיבור.:
בשורה האחרונה תגדיר את כל ההגדרות שאתה רוצה כמפורט כאן,
לא כל כך הבנתי מה בדיוק אני צריך להגדיר בשורה הזו
כדי שיהיה זיהוי דיבור.
כמו"כ דבר נוסף מאוד מאוד חשוב:
בשלוחה שאתה רושם בערך folder, שזה השלוחה שמשם נכנסים להקליט את ההודעות אישיות, תצטרך לשנות את סוג הכניסה enter_id כדלהלן...אצלי מופיע סוג הכניסה בשלוחה של הקלטת הודעה אישית כך
type=record enter_id=yes enter_id_type=phone_or_enter_phone record_name=no say_name=no folder_move=id התחברות לזיהוי מחדש delete_id_exit=yes ;שלא ישמע את מספר הקובץ say_record_number=no ;שלא יהיה תפריט להקלטה נוספת say_record_menu=no
אשמח לדעת איזה שורות צריך לשנות
תודה רבה. -
לא כל כך הבנתי מה בדיוק אני צריך להגדיר בשורה הזו
כדי שיהיה זיהוי דיבור.
תגדיר כמו שכתוב כאן, (תפתח בכרטסיה חדשה).
אצלי מופיע סוג הכניסה בשלוחה של הקלטת הודעה אישית כך
type=record enter_id=yes enter_id_type=phone_or_enter_phone record_name=no say_name=no folder_move=id התחברות לזיהוי מחדש delete_id_exit=yes ;שלא ישמע את מספר הקובץ say_record_number=no ;שלא יהיה תפריט להקלטה נוספת say_record_menu=no
אשמח לדעת איזה שורות צריך לשנות
את השורה הזאת שמתחילה כך,
enter_id_type
enter_id_type=phone_or_enter_phone
תחליף ב-2 השורות הבאות כדלעיל
enter_id_type=phone_from_list_all_information list_all_information_folder=this_folder
-
@HMJE22 כשאני מגדיר כך
type=record enter_id=yes enter_id_type=phone_from_list_all_information list_all_information_folder=this_folder record_name=no say_name=no folder_move=id התחברות לזיהוי מחדש delete_id_exit=yes ;שלא ישמע את מספר הקובץ say_record_number=no ;שלא יהיה תפריט להקלטה נוספת say_record_menu=no לאן יעבור אם הוקלט record_end_goto=/1/2/0/0/0 לאן יעבור אם לא הוקלט record_cancel_goto=/1/2/0
אני שומע את ההודעה "מספרך אינו משוייך לרשימת הכניסה במערכת, אנא צור קשר עם מנהל המערכת"...
אגב בשלוחה הנפרדת להגדרת ההקלטה האישית הגדרתי כךapi_000=id,yes,voice,,no,,record,
-
@HMJE22 כשאני מגדיר כך
type=record enter_id=yes enter_id_type=phone_from_list_all_information list_all_information_folder=this_folder record_name=no say_name=no folder_move=id התחברות לזיהוי מחדש delete_id_exit=yes ;שלא ישמע את מספר הקובץ say_record_number=no ;שלא יהיה תפריט להקלטה נוספת say_record_menu=no לאן יעבור אם הוקלט record_end_goto=/1/2/0/0/0 לאן יעבור אם לא הוקלט record_cancel_goto=/1/2/0
אני שומע את ההודעה "מספרך אינו משוייך לרשימת הכניסה במערכת, אנא צור קשר עם מנהל המערכת"...
אתה שומע את זה כי יש בעיה עם הקובץ
ListAllInformation.ini
, ששם עוד לא מוגדר המספר עם זיהוי וכו'.
נ.ב. האם נוצר הקובץ הנ"ל בשלוחה ששם הגדרת את ההקלטה (שכתוב בציטוט לעיל), כי השורה הזאתlist_all_information_folder=this_folder
אומר שהקובץ נמצא בשלוחה הזאת...[כמו"כ אולי לעיל לא היה מובן הדבר (ואולי כן), שהכניסה לשלוחת ההקלטה צריכה להיות דרך השלוחה הנוספת שפתחת לזיהוי דיבור... ולא כניסה ישירה לשלוחה כמו פעם]
אגב בשלוחה הנפרדת להגדרת ההקלטה האישית הגדרתי כך
api_000=id,yes,voice,,no,,record,
מצויין, אם כך זה טוב לך ההגדרה וזה עובד לך טוב, מה טוב ומה נעים... (אני שם לב שאתה רק ביטלת את האופציה של ההקשות...).
-
[כמו"כ אולי לעיל לא היה מובן הדבר (ואולי כן), שהכניסה לשלוחת ההקלטה צריכה להיות דרך השלוחה הנוספת שפתחת לזיהוי דיבור... ולא כניסה ישירה לשלוחה כמו פעם]
באמת זה לא היה לי כ"כ מובן
נכנסתי לשלוחה החדשה, ובאמת זה יצר לי את הקובץ ListAllInformation.ini בשלוחת ההקלטות הקודמת
אך בכניסה לשלוחה החדשה אני עובר מיד להקלטת ההודעה, ולא לזיהוי על ידי דיבור... -
אך בכניסה לשלוחה החדשה אני עובר מיד להקלטת ההודעה, ולא לזיהוי על ידי דיבור...
גם כשמוגדר לך ההגדרה הזאת?
api_000=id,yes,voice,,no,,record,
כמובן שאין לך הגדרה שמתחילה כך -
api_add_2=id=
, ההדגשה היא על האותיותid
שבין 2 השווה (=).