צינתוק בסוף השידור חי
-
איך מגדירים צינתוק אוטומטי בסוף השידר חי
-
@יהודה-גרינוולד-0 כתב בצינתוק בסוף השידור חי:
איך מגדירים צינתוק אוטומטי בסוף השידר חי
תגדיר שמפעיל השידור חי כשהוא יוצא מהשידור חי שיצא לשלוחת הפעלת צינתוק.
(כמובן תגדיר שהוא יגמור את השידור חי ע"י המקשים ולא בניתוק) -
@יהודה-גרינוולד-0
א. אי אפשר כי בשביל לסיים את השידור צריך לנתק
ב. אפשר לעשות שיוכלו לצאת מהחדר ועידה בכוכבית 8, ולהגדיר שיעבור לשלוחת הפעלת צינתוק.
ג.אם השידור הוא לזמן מוקצב מראש, אפשר לעשות טיימר שבסיום יעבור לשלוחת הפעלת צינתוק. -
@בוס כתב בצינתוק בסוף השידור חי:
@יהודה-גרינוולד-0
א. אי אפשר כי בשביל לסיים את השידור צריך לנתקאפשר לעשות את זה עם שלוחת api פשוטה מאוד. (פשוטה הכוונה שאין מה להלחץ מהמילה api)...
שלהיכנס לשידור חי עוברים דרך שלוחת api, דהיינו שבשלוחת api בס"ה מוגדר רק מעבר לשלוחה אחרת - שהיא לשלוחת הפעלת השידור חי.
עכשיו מגדירים בשלוחת הapi עוד דבר קטן מאוד, שבניתוק ישלח צינתוק ל... וכו' וכו'. (שהרי כידוע בapi אפשר להפעיל פעולות גם בניתוק, מכיון שהמערכת שולחת את הניתוק כערך וכו' עי"ש עוד)...בהצלחה
-
@HMJE22 אולי תסדר לי את ההגדרה בapi? זה מאוד יעזור... פשוט לערוך מה לכתוב ואיפה
-
@HMJE22 ואולי אפשר להגדיר שבסוף השידור חי הוא ישכפל את ההקלטה לשלוחה נוספת גם במקרה של ניתוק, ואז בשלוחה ההיא להגדיר צינטוק כשעולה תוכן חדש למערכת
-
ואז בשלוחה ההיא להגדיר צינטוק כשעולה תוכן חדש למערכת
לא מכיר הגדרה כזאת
-
בשמחה.
להלן ההגדרות
type=api title=מעבר לשידור עם הפעלת צינתוק בסיום api_link=https://ivr2.000webhostapp.com/php/tzintuk_hangup.php ;סיסמת המערכת api_add_0=password=1234 ;שלוחת הפעלת השידור חי - שלשם צריך לעבור api_add_1=folder_record=/1 ;מספר רשימת הצינתוקים (החינמי) להפעלת הצינתוק בסיום השידור api_add_2=phones_tzl=123 ;מספר זיהוי יוצא של הצינתוק api_add_3=idTzintuk=0773137770
אתה צריך להגדיר שלוחה עם ההגדרות הנ"ל, ושהכניסה להקלטה של השידור חי יהיה דרך השלוחה הזאת, דהיינו אם ההקלטה לשידור חי היא בשלוחה 1, אז אתה עושה שיכנסו לשלוחה הזאת (שאתה עכשיו מגדיר), ומכניס בערך
folder_record
(שורה מס' 7) את מספר השלוחה ששם הקלטת השידור. מה שיקרה, שהוא אוטומטי יעבור לשלוחה ההיא בשביל להתחיל את השידור.
עכשיו אם תעבור דרך השלוחה הזאת, אז בניתוק השיחה ישלח צינתוק לפי מה שתגדיר בהגדרות המתאימות.
בערךpassword
(שורה מס' 5) תכניס את סיסמת המערכת.
בערךphones_tzl
(שורה מס' 9) תגדיר את מספר רשימת הצינתוקים.
בערךidTzintuk
(שורה מס' 11) תגדיר את הזיהוי היוצא של הצינתוק.אשמח אם תעדכן אותי אם זה עובד לך טוב...
בהצלחה
-
@HMJE22 חזק ביותר על העבודה הרבה.
עם זה באמת עובד (לא בדקתי) כדאי שתפרסם את זה בהסברים מסודרים ממשתמשים כדי שלא יהיה לריק כל העבודה. -
@אט כתב בצינתוק בסוף השידור חי:
@HMJE22 חזק ביותר על העבודה הרבה.
עם זה באמת עובד (לא בדקתי) כדאי שתפרסם את זה בהסברים מסודרים ממשתמשים כדי שלא יהיה לריק כל העבודה.צודק.
אולי אחרי שבת בעז"ה. -
-
@HMJE22 כתב בצינתוק בסוף השידור חי:
בשמחה.
להלן ההגדרות
type=api title=מעבר לשידור עם הפעלת צינתוק בסיום api_link=https://ivr2.000webhostapp.com/php/tzintuk_hangup.php ;סיסמת המערכת api_add_0=password=1234 ;שלוחת הפעלת השידור חי - שלשם צריך לעבור api_add_1=folder_record=/1 ;מספר רשימת הצינתוקים (החינמי) להפעלת הצינתוק בסיום השידור api_add_2=phones_tzl=123 ;מספר זיהוי יוצא של הצינתוק api_add_3=idTzintuk=0773137770
אתה צריך להגדיר שלוחה עם ההגדרות הנ"ל, ושהכניסה להקלטה של השידור חי יהיה דרך השלוחה הזאת, דהיינו אם ההקלטה לשידור חי היא בשלוחה 1, אז אתה עושה שיכנסו לשלוחה הזאת (שאתה עכשיו מגדיר), ומכניס בערך
folder_record
(שורה מס' 7) את מספר השלוחה ששם הקלטת השידור. מה שיקרה, שהוא אוטומטי יעבור לשלוחה ההיא בשביל להתחיל את השידור.
עכשיו אם תעבור דרך השלוחה הזאת, אז בניתוק השיחה ישלח צינתוק לפי מה שתגדיר בהגדרות המתאימות.
בערךpassword
(שורה מס' 5) תכניס את סיסמת המערכת.
בערךphones_tzl
(שורה מס' 9) תגדיר את מספר רשימת הצינתוקים.
בערךidTzintuk
(שורה מס' 11) תגדיר את הזיהוי היוצא של הצינתוק.אשמח אם תעדכן אותי אם זה עובד לך טוב...
בהצלחה
משום מה זה באמת נותן לי להפעיל שידור חי והכול, אבל הוא לא שולח לי צינטוק בסוף...
אולי בגלל שלמערכת יש קוד של שלוש ספרות זה מפריע?
תודה רבה על הטרחה וסליחה על המשוב... -
@HMJE22 מודל מעולה
יתכן ויהיה יעיל יותר אם תוסיף אופציה לא חובה להכנסת מספר מערכת כך שיוכלו לצנתק מכל מערכת שרוצים עם כל רשימה שרוצים -
@הלי לא הבנתי...
אם אני יוסיף את ההגדרה הזו הוא ישלח צינתוק בסוף? -
משום מה זה באמת נותן לי להפעיל שידור חי והכול, אבל הוא לא שולח לי צינטוק בסוף...
אולי בגלל שלמערכת יש קוד של שלוש ספרות זה מפריע?זה לא משנה איזה אורך סיסמה יש למערכת...
אתה מנסה לשלוח צינתוק לרשימת צינתוקים חינמי? או לרשי"ת?
בכל מקרה תנסה אולי להפעיל את הקישור הבא בדפדפןhttps://ivr2.000webhostapp.com/php/tzintuk_hangup.php?ApiDID=0555555&password=1234&phones_tzl=123&idTzintuk=0555555&hangup=yes
תשנה את הנתונים הבאים:
איפה שכתוב0555555
שזה אחרי הערכיםApiDID
וidTzintuk
למספר המערכת.
איפה שכתוב1234
אחרי הערךpassword
לסיסמת המערכת.
ואיפה שכתוב123
אחרי הערךphones_tzl
למספר רשימת הצינתוקים (החינמי).
את כל השאר תשאיר אותו דבר.מה שאמור לקרות, שהוא ישלח צינתוק לרשימה המוגדרת.
אם תוכל לבדוק אם זה עובד לך כך? או שאולי הבעיה היא בכלל במקום אחר עוד לפני זה. (כי אני ניסיתי להשתמש בזה וזה עובד לי מצויין). -
@הלי כתב בצינתוק בסוף השידור חי:
@HMJE22 מודל מעולה
יתכן ויהיה יעיל יותר אם תוסיף אופציה לא חובה להכנסת מספר מערכת כך שיוכלו לצנתק מכל מערכת שרוצים עם כל רשימה שרוציםהוספתי! עודכן גם כאן.
ניתן להגדיר את ההגדרה הבאה (לא חובה) עם מספר מערכת (אם רוצים לשלוח צינתוק ממערכת אחרת)api_add_4=DIDnamber=0773137777
ובערך
password
מכניסים את הסיסמה של המערכת ההיא שמשם נשלח הצינתוק.בהצלחה
-
@HMJE22 אני נמצא בשרת הישן, אז אולי הכתובת של השרת שונה.
כי במערכת אחרת זה כן עבד לי... -
@HMJE22 אני נמצא בשרת הישן, אז אולי הכתובת של השרת שונה.
כי במערכת אחרת זה כן עבד לי...לא אמור להיות הבדל בין השרתים.
אבל בכל מקרה אם תרצה תנסה להוסיף את ההגדרה הבאהapi_add_4=private=yes
שים לב שהמספר אחרי
api_add_
הוא בסדר עוקב.