כמה פיתוחים חשובים ונצרכים לכולם
-
@malchuts כתב בכמה פיתוחים חשובים ונצרכים לכולם:
שיהיה ניתן להוריד הרבה קבצים בבת אחת דרך האתר ולא אחד אחד (אלא שיהיה אפשר לסמן כמה ואז ללחוץ על הורדה וזה יוריד את הכל בבת אחת בקובץ ZIP (קיים במערכות אחרות ומאוד עוזר ויעיל).
קיים באתר החדש...
-
כתבתי לך כאן כמה דברים שניתן לעשות ללא פיתוח נוסף
אני מאמין שיש עוד
תעיין בפורום לפני שאתה מבקש ב בקשות לפיתוח -
- שיהיה ניתן בעת הקלטה ללחוץ על 5 וזה ישהה את ההקלטה ואח"כ עוד הפעם 5 להמשיך כמו שיש בשלוחות הרגילות, זה מאוד חשוב כי ברוב המערכות זה ככה וכשרוצים להעביר הודעות זה עושה כמה שניות של שקט וכד' וחבל.
אפשר ללחוץ # לעצור ואח"כ 5 להמשיך...
- לתת אפשרות להעביר \ להעתיק הודעות לכמה שלוחות הן באתר והן דרך הטלפון כרגע לא קיים אצלכם. (קיים בטלביפ ועוד חברות באתר לפחות).
באתר החדש אפשר לעשות העתק ואח"כ הדבק בהרבה שלוחות (בלי כל פעם העתק מחדש)
- שיהיה אפשרות לנקד הודעת TTS עם נקדן חינם חיצוני ואז זה מדייק את ההודעה (קיים במערכות אחרות).
אפשר
@אחד-מאנש-0 כתב בכמה פיתוחים חשובים ונצרכים לכולם:
תעיין בפורום לפני שאתה מבקש ב בקשות לפיתוח
-
שיהיה ניתן להוריד הרבה קבצים בבת אחת דרך האתר ולא אחד אחד (אלא שיהיה אפשר לסמן כמה ואז ללחוץ על הורדה וזה יוריד את הכל בבת אחת בקובץ ZIP (קיים במערכות אחרות ומאוד עוזר ויעיל).
קיים באתר החדש...
לא ידוע לי, איך בדיוק?
-
קיים באתר החדש...
לא קיים!!!
אין בכתיבת פוסט זה כתמיכה בפוסט הראשון בנושא זה -
@malchuts 1. אפשרי עם קצת חשיבה, כמו שאמרו קודמי.
2. לא ברור מה התועלת ולמה שווה לפתח כזה דבר, אני שנים עם המערכות של ימות וכמעט לא יוצא לי להכנס לסל מיחזור...
3. אפשרי, חפש בפורום.
4. גם אם יפתחו כזה דבר בטלפון זה יהיה מאוד מסורבל הרבה יותר קל לערוך הקלטה מול המחשב.
5. 6.אין לדבר סוף, הכלל הוא שדרך האתר בדוחות ניתן לראות את הכל, להנגיש לטלפון זה עבודה שלא משתלמת כשהתועלת היא לא מוכחת ונצרכת בד"כ.
7.8. זה ענין של אבטחה וכדי שלא יהיה פירצות שיכולות לגרום לבעיות וד"ל.
9. קיים חפש בפורום.
10. קיים כנ"ל.
11. קיים דרך תוכנת FileZilla או סקריפט שהעלו בפורום, שוב ענין של'חיפוש'
.
12. קיים.
13. קיים.
14. אם הוא 10 דקות מאזין והשעה X כזה מסובך לחשבן אחורה? מה גם שתמיד תוכל לראות בדחות בדיוק את שעת הכניסה והיציאה.
בהצלחה. -
@אחד-מאנש-0 אבל צריך שזה יהיה על ידי הקשה על מקש ולא שישנה אוטומטי לכולם את הקול... רק למי שרוצה
-
@malchuts בשלוחת ההקלטות תעשה תפריט.
להקלטה בקול רגיל, הקש 1, ושלוחה 1 תהיה הקלטה עם קול רגיל
להקלטה בקול מעוות הקש 2. ושמה תגדיר עיוות קול.
את שני התתי שלוחות תגדיר שישמרו את ההקלטות באותו השלוחה. -
תודה לכולם לפי מיטב ידיעתי אין אפשרות באתר להוריד כמה קבצים בו זמנית, אם אתם יודעים איך אנא שתפו תמונה שאראה איך אתם עושים את זה.
לגבי העברה בין קו לקו אני מדבר גם על מערכות שלא שייכות לימות המשיח כך שזה לא רלוונטי מה שאמרתם.
מה שאמרתם ללחוץ על # ואח"כ מקש אחר אני יודע את זה אבל במערכות האחרות זה 5 ואז 5 כך שנוצר כמה שניות של שקט עד שההקלטה מתחילה.
מה שאפשר לעשות העתק הדבק אני יודע אבל זה מצריך אותי להיכנס להרבה שלוחות ולפעמים שוכחים עדיף הכל בבת אחת וזהו.
לגבי ה-TTS התכוונתי שיהיה אפשר דרך המערכת ולא דרך משהו חיצוני, כלומר שבמערכת יהיה את האפשרות לנקד ולא נצטרך עוד אתר אחר לעשות שם ואז להעביר לכאן.
מה שאמרתם לגבי עריכת הודעות בטלפון זה בכלל לא מסורבל זה עובד מצויין בידעפון מידיעה אני אומר.
לגבי שאר הדברים אבדוק תודה לכולם -
@פישל במידה ואלו הם האפשרויות :
menu_record_options_1=record_play
menu_record_options_2=record_ok
menu_record_options_3=record_again
menu_record_options_4=continue_recording
menu_record_options_5=record_cancelואני רוצה שמקש 6 יהיה למה שאמרת אז אני כותב כך :
menu_record_options_6=record_change_pitch=0.6
? -
-
@פישל אמרת שאפשר לחזור לתפריט הראשי משלוחת השמעה אישית לא מצאתי איך עושים את זה, אתה יודע אולי?
-
@malchuts תשלח לי הפניה של המודל של ההשמעה האישית שהגדרת.
-
@פישל type=phone_play_list
up=*
title=
זה מה שיש שם -
פוסט זה נמחק! -
-
@פישל איזה קישור ?
-
@malchuts תגדיר בשלוחה כך
control_playlist*=root
-
@פישל עובד מצויין תודה רבה!
-
מי שיכול לתת לי הצעת מחיר על הפיתוחים במייל אני אשמח זה חשוב לי yosef.shlomo6@gmail.com
תודה רבה