השמעה בתפריט רק את השלוחות הפעילות כרגע
-
@מוסדות-ויז-ניץ-חיפה נגיד ויש אופציה כזו... איך המערכת תדע אם השלוחה פעילה?
-
@613-0 כתב בהשמעה בתפריט רק את השלוחות הפעילות כרגע:
@מוסדות-ויז-ניץ-חיפה נגיד ויש אופציה כזו... איך המערכת תדע אם השלוחה פעילה?
אני יגדיר שעות הפעלה לשלוחה.
אבל אני רוצה שההודעות בתפריט לא יושמעו ג"כ לפי זמנים.
נניח יש לי 10 הודעות בתפריט איך אני יכול להגדיר שעות מתי יושמעו כל הודעת תפריט. או אולי יש פתרון אחר.@מוסדות-ויז-ניץ-חיפה כתב בהשמעה בתפריט רק את השלוחות הפעילות כרגע:
ואם שיייך עוד יותר, לדוגמא כרגע רק שלוחות 1-3-5 פעילות, שבתפריט ישתנה שלוחה 3 ל-2 ושלוחה 5 ל-3 (שלמאזין בפועל יהיה רצף של מספרים).
אני רוצה להגיע לתוצאה הסופית, אבל לפחות שיומעו רק התפריט הרלוונטי.
-
@מוסדות-ויז-ניץ-חיפה אפשרי הכל רק ב API
אם אתה מעוניין (בתשלום) תוכל לפנות אל 19shmuel@gmail.com -
@מוסדות-ויז-ניץ-חיפה אתה יכול להעלות את התפריט לקמפיין ולהגדיר שבכניסה למערכת ישמעו את הקמפיין כל הזמן רק מי שברשימת תפוצה או שלא ברשימת תפוצה.
-
@מוסדות-ויז-ניץ-חיפה כתב בהשמעה בתפריט רק את השלוחות הפעילות כרגע:
שלום לכולם,
אשמח לדעת האם יש אופציה להגדיר שלוחת תפריט שיש שם הרבה שלוחות שעובד לפי זמנים.
אני רוצה שבתפריט הראשי ישמיע רק את התת שלוחות הפעילות כרגע (שלא ישמיע לשלוחה 1 הקש 1 ובפועל זה לא פעיל).תשתמש לשלוחת התפריט עם מודל שמיעת קבצים כשכל הקשה במהלך שמיעת הקבצים מפנה לשלוחה אחרת, כך שמבחינת הלקוח זה נראה בדיוק כמו תפריט רגיל. אבל מבחינתך יש לך את כל האפשרויות של שמיעת קבצים, כך תוכל להגדיר לכל קובץ מתי הוא יושמע.
לדוג' יש לך 10 זמנים שונים בשנה, אתה מעלה 10 קבצים לשלוחה בכל אחד מהם יש הקלטה עם התפריט הרלוונטי לאותו תקופה. אתה מגדיר לכל אחד מהם באיזה טווח תאריכים ישמעו את התפריט הזה.ואם שיייך עוד יותר, לדוגמא כרגע רק שלוחות 1-3-5 פעילות, שבתפריט ישתנה שלוחה 3 ל-2 ושלוחה 5 ל-3 (שלמאזין בפועל יהיה רצף של מספרים).
עם הטריק הנ"ל אתה יכול לפתור גם את הבעיה הזו. אתה מגדיר לכל קובץ את ההפניה לשלוחה שונה.
כך לדוג' את קובץ מספר 000 אתה מגדיר שמקש 1 מוביל לשלוחה 1 ומקש 2 מוביל לשלוחה 2, ובקובץ 001 אתה מגדיר שמקש 1 מפנה לשלוחה 2 ומקש 2 מפנה לשלוחה 1תודה רבה
-
@פישל
מה זה יעזור למה שהוא ביקש?@פישל כתב בהשמעה בתפריט רק את השלוחות הפעילות כרגע:
@מוסדות-ויז-ניץ-חיפה אתה יכול להעלות את התפריט לקמפיין ולהגדיר שבכניסה למערכת ישמעו את הקמפיין כל הזמן רק מי שברשימת תפוצה או שלא ברשימת תפוצה.
-
@מתכנת-בעתיד כתב בהשמעה בתפריט רק את השלוחות הפעילות כרגע:
תשתמש לשלוחת התפריט עם מודל שמיעת קבצים כשכל הקשה במהלך שמיעת הקבצים מפנה לשלוחה אחרת, כך שמבחינת הלקוח זה נראה בדיוק כמו תפריט רגיל. אבל מבחינתך יש לך את כל האפשרויות של שמיעת קבצים, כך תוכל להגדיר לכל קובץ מתי הוא יושמע.
לדוג' יש לך 10 זמנים שונים בשנה, אתה מעלה 10 קבצים לשלוחה בכל אחד מהם יש הקלטה עם התפריט הרלוונטי לאותו תקופה. אתה מגדיר לכל אחד מהם באיזה טווח תאריכים ישמעו את התפריט הזה.תודה על התשובה המפורטת, לא הצלחתי להגיע להדגרה בשמיעת קבצים לפי זמנים (שעובד לפי ימים ולא בתווך תאריכים) רק כאן
הבעיה שזה לא עובד ביחד עם הקשות במהלך שמיעת קבצים control_play1=go_to_folder -
עם הטריק הנ"ל אתה יכול לפתור גם את הבעיה הזו. אתה מגדיר לכל קובץ את ההפניה לשלוחה שונה.
כך לדוג' את קובץ מספר 000 אתה מגדיר שמקש 1 מוביל לשלוחה 1 ומקש 2 מוביל לשלוחה 2, ובקובץ 001 אתה מגדיר שמקש 1 מפנה לשלוחה 2 ומקש 2 מפנה לשלוחה 1גם זה יעבוד אבל אין לי איך לעשות שבתפריט יאמר הקש 1 (שבפועל מדובר בשלוחה 3).
@שמואל-ש כתב בהשמעה בתפריט רק את השלוחות הפעילות כרגע:
@מוסדות-ויז-ניץ-חיפה אפשרי הכל רק ב API
אם אתה מעוניין (בתשלום) תוכל לפנות אל 19shmuel@gmail.comבכל אופן לקחתי את ההצעה שלו.
תודה לכולם.
עדיין אם יש מישהו שחושב שניתן לפתור את זה ללא API אשמח לדעת להבא.
-
תשתמש לשלוחת התפריט עם מודל שמיעת קבצים כשכל הקשה במהלך שמיעת הקבצים מפנה לשלוחה אחרת, כך שמבחינת הלקוח זה נראה בדיוק כמו תפריט רגיל. אבל מבחינתך יש לך את כל האפשרויות של שמיעת קבצים, כך תוכל להגדיר לכל קובץ מתי הוא יושמע.
לדוג' יש לך 10 זמנים שונים בשנה, אתה מעלה 10 קבצים לשלוחה בכל אחד מהם יש הקלטה עם התפריט הרלוונטי לאותו תקופה. אתה מגדיר לכל אחד מהם באיזה טווח תאריכים ישמעו את התפריט הזה.תודה על התשובה המפורטת, לא הצלחתי להגיע להדגרה בשמיעת קבצים לפי זמנים (שעובד לפי ימים ולא בתווך תאריכים) רק כאן
הבעיה שזה לא עובד ביחד עם הקשות במהלך שמיעת קבצים control_play1=go_to_folderאפשרי גם בהשמעת קבצים רגילה.
https://f2.freeivr.co.il/topic/7010/השמעת-קבצים/11?_=1690204620815
לדעתי אין צורך בapi בשביל זה. -
כך לדוג' את קובץ מספר 000 אתה מגדיר שמקש 1 מוביל לשלוחה 1 ומקש 2 מוביל לשלוחה 2, ובקובץ 001 אתה מגדיר שמקש 1 מפנה לשלוחה 2 ומקש 2 מפנה לשלוחה 1גם זה יעבוד אבל אין לי איך לעשות שבתפריט יאמר הקש 1 (שבפועל מדובר בשלוחה 3).
עדיין אם יש מישהו שחושב שניתן לפתור את זה ללא API אשמח לדעת להבא.
למה לא? הקבצי שמע בשלוחה הם התפריט.
נראה לי שלא הבנת את הרעיון שהצעתי.
ניתן להשתמש עם מודול 'השמעת קבצים' במקום להשתמש עם מודול 'תפריט'. קבצי השמע בשלוחה הם יהיו התפריט שהמאזין שומע. אתה יכול להגדיר קבצי שמע שונים לכל טווח תאריכים. ובכל קובץ שמע אתה מקליט תפריט שונה, גם את ההפניות בכל מקש אתה יכול לשחק לפי זה. -
@מתכנת-בעתיד הבתי טוב ב"ה.
אפשרי גם בהשמעת קבצים רגילה.
לגבי זה - אפשר רק מתאריך עד תאריך, אני רוצה שיהיה לפי שעות וימים, שיהיה שלוחות שיעבדו בימי ראשון בין 9-10 ויהיה שלוחות בימים א-ג בין 9:30-11:00 ועל זו הדרך. שזה לא שייך לעשות בהגדרה הנ"ל.
למה לא? הקבצי שמע בשלוחה הם התפריט.
נראה לי שלא הבנת את הרעיון שהצעתי.
ניתן להשתמש עם מודול 'השמעת קבצים' במקום להשתמש עם מודול 'תפריט'. קבצי השמע בשלוחה הם יהיו התפריט שהמאזין שומע. אתה יכול להגדיר קבצי שמע שונים לכל טווח תאריכים. ובכל קובץ שמע אתה מקליט תפריט שונה, גם את ההפניות בכל מקש אתה יכול לשחק לפי זה.כנ"ל לגבי זה, מדובר מהרבה טווחים של זמנים, כ-10 תתי שלוחות שכל אחד פעיל בימים ושעות אחרות. ולא שייך להכין כ-50 הקלטות תפריט.
-
@מוסדות-ויז-ניץ-חיפה
צודק.
ברור שעם api אפשר לעשות את זה הרבה יותר דינאמי וקל,
גם בפיתוח הראשוני, וגם ניתן לבנייה בצורה שתוכל לשנות את התפריטים כל הזמן בלחיצת כפתור.