אישור הודעה וקבלת ההודעה
-
שלום וברכה
רציתי לשאול אני יש לי קו של חסד שמחלקים אוכל ושתייה וכן אם צריך הסעות לבית חולים בצפון
וכעת לקראת הבין הזמנים ל"ע הביקוש אמור ליגדול
ולכן פתחתי קו שהבקשות יגיעו לשם שזה אומר מי שצריך סיוע משאיר הקלטה וההקלטה מגיע ע"י צינתוק לכלל המתנדבים וכן הם מקבלים במייל הודעה
רציתי לשאול האם יש למישהו רעיון איך אני עושה שאם מתנדב לוקח על עצמו לעזור למישהו איך הכי קל בשבילו לאשר שהוא מטפל בזה
עד עכשיו עשיתי פשוט שהמתנדב משאיר הקלטה נוספת "אני מטפל בזה" וההודעה הזאת מגיע לשלוחה של שמיעת קבצים (אותה שלוחה של הבקשות מהחולים) וככה אם אני עכשיו מתקשר לקו ומגיע לשלוחה של המתנדבים אני שומע מישהו אומר אני מטפל בזה, ביפ ואז את ההודעה של המבקש
יש למישהו רעיון יותר טוב? יותר קל? -
אולי סוג של אישור הודעה או משהו כזה?
אם קיים
אשמח לעזרה -
@קובי-י להלן רעיון שחשבתי...
אפשר לפתוח 2 שלוחות:
שלוחה 1: בקשות לטיפול
שלוחה 2 בקשות שטופלו
יש 2 אופציות:- אופציה א' מקישים 0* ולאחר מכן המערכת מבקשת אישור ומודיעה הקובץ הועבר לשלוחה XX
- אופציה ב' מקישים X ולאחר מכן המערכת מודיעה XXX.
אופציה א'
יש להקליט פתיח בשלוחה 1 לאישור הקישו 0* במהלך ההשמעה...
2 השלוחות השמעת קבצים, ובשלוחה 1 תגדיר אפשרות לאישור (העברת הקובץ):admin_options_open=yes file_move_open=yes admin_options_file_move_folder=2 title=
את הודעה מספר: M1559 לשנות ל: לאישור ביצוע הפעולה הקש 4.
אופציה ב'
יש להקליט פתיח בשלוחה 1 לאישור הקישו 0 במהלך ההשמעה...
2 השלוחות השמעת קבצים, ובשלוחה 1 תגדיר אפשרות לאישור (העברת הקובץ):admin_options_open=yes file_move_open=yes control_play0=file_move playfile_control_play_file_move=3 playfile_control_play_file_move_say_folder_move=no title=
את הודעה מספר: M1409 לשנות ל: האישור בוצע בהצלחה.
-
@קובי-י אשמח לעזור למיזם גמ"ח פנה אלי במייל
-
@613-0
תודה רבה
אבל אז אין אפשרות לדעת איזה מתנדב לקח על עצמו לעזור נכון? או שיש כן אפשרות?חוץ מזה אני גם רוצה אולי אפשרות של שליחה למייל כשמתנדב לוקח על עצמו כעת אי אפשר נכון?
-
@קובי-י נכון, אי אפשר לדעת מי לקח על עצמו.
אפשר להגדיר החלפת הודעה, ואז כל אחד שלוקח יחליף את ההודעה ל "לקחתי" אבל זה ימחק את הקובץ הקודם אם אני לא טועה... -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@613-0 אופציה א'
בהגדרות תשים רק את זה:admin_options_open=yes title=
ואת ההודעה תחליף ל: להקלטת אישור הקישו 8