מכירת כרטיסים
-
מקווה שזה לגיטימי. אבל אבקש לצאת מנקודת הנחה שמערכת ימות המשיח (כמו גם כל מערכת טלפונית אחרת) אינה מוכרת לי. ואם אפשר לתת לי מענה בהתאם לכך.
מה שאני מעוניין להבין בשלב זה - האם הגעתי למקום הנכון. האם אוכל תוך זמן קצר (יום-יומיים) לבנות מערכת טלפונית עם השמעת הודעות שונות לפי ניתוב (דרכי הגעה - הקש 1, מחירים - 2, זמני פעילות - 3 וכו׳)
מכירת כרטיסים לתאריך ושעה מסוימת. אפשרות לבחור כמות הכרטיסים. תשלום עם כרטיס אשראי.
הרוכש צריך לקבל אסמכתא כל שהיא שאכן קנה כרטיס (אולי קוד? לא יודע מה נהוג)
האם יש במערכת ימות המשיח מספיק כלים שיאפשרו לי להשלים את המשימה בקלות יחסית? -
@Shimon100 כן
הכל אפשרי, ונראה לי שטוב לך כמו ש@יב כתב במכירת כרטיסים:
@Shimon100 אפשרי דרך קבלת נתונים
-
@Shimon100 כתב במכירת כרטיסים:
האם יש במערכת ימות המשיח מספיק כלים שיאפשרו לי להשלים את המשימה בקלות יחסית?
יש שם כל מה שהזכרת, וגם הרבה יותר מזה...
-
מקווה שזה לגיטימי. אבל אבקש לצאת מנקודת הנחה שמערכת ימות המשיח (כמו גם כל מערכת טלפונית אחרת) אינה מוכרת לי. ואם אפשר לתת לי מענה בהתאם לכך.
מה שאני מעוניין להבין בשלב זה - האם הגעתי למקום הנכון. האם אוכל תוך זמן קצר (יום-יומיים) לבנות מערכת טלפונית עם השמעת הודעות שונות לפי ניתוב (דרכי הגעה - הקש 1, מחירים - 2, זמני פעילות - 3 וכו׳)
מכירת כרטיסים לתאריך ושעה מסוימת. אפשרות לבחור כמות הכרטיסים. תשלום עם כרטיס אשראי.
האם יש במערכת ימות המשיח מספיק כלים שיאפשרו לי להשלים את המשימה בקלות יחסית?עבור 200 שקלים יש לך את המערכת הזאת תוך חצי שעה
YMM4165@gmail.com -
@יב
לא בטוח שהבנתי מה אני רואה בקישור שהבאת. אשמח להבהרה.בינתיים ראיתי שיש מערכת טלפונית כזו. האם זה מה שהתכוונתם?
-
@Shimon100 לא.
את קבלת נתונים צריכים להגדיר לבד - ולפי הרצונות שלך.
קבלת נתונים זה 1 מהשלוחות שציינת. - זה השלוחה שעל ידו תתבצע ההרשמה/מכירת כרטיסים.
יש משהו ספציפי שלא הבנת שם? -
בינתיים ראיתי שיש מערכת טלפונית כזו. האם זה מה שהתכוונתם?
זה לא זה, ומה שהבאת עולה כסף, אבל מה שאנחנו הבאנו לא עולה
-
@לעזור-לכולם כתב במכירת כרטיסים:
האם יש במערכת ימות המשיח מספיק כלים שיאפשרו לי להשלים את המשימה בקלות יחסית?עבור 200 שקלים יש לך את המערכת הזאת תוך חצי שעה
YMM4165@gmail.comשכחתי לציין שכמובן יש לך את כל התוצאות בגוגל שיטס (אקסל) שמתעדכן און ליין
-
@לעזור-לכולם כתב במכירת כרטיסים:
עבור 200 שקלים יש לך את המערכת הזאת תוך חצי שעה
YMM4165@gmail.comנשמע טוב!
נהיה בקשר -
@יב
מה שלא הבנתי זה - איך להתחיל בכלל עם המידע שנמצא שם. נראה שחסר לי רקע בסיסי.
צריך אולי לראות דוגמא כל שהיא. -
-
@Shimon100
זה סוג של הרשמה שעשיתי, אולי תבין קצת מזהtype=recording_and_entering_data say_approval_number=say_approval_no_number language=he enter_id=yes enter_id_type=phone record_name=no say_name=no זה תלוי אם ברצונך לעשות כך. - זה רק דוגמא 000-option=--STT-TTS-ask 001-option=--STT-TTS-ask 050-option=9-8-10-TeudatZehut----Next recording_and_entering_data_block_double_add_id=yes מקסימום הזמנות booking_max=1025 recording_and_entering_data_payment_select_order_quantity_first=yes הגדרת תשלום כרטיס אשראי recording_and_entering_data_payment_credit_card=yes נדרים פלוס credit_card_type=nedarim_plus credit_card_terminal_number=מסוף credit_card_category_nedarim_plus=שם הקטגוריה בנדרים פלוס מחיר billing_sum=30 תשלומים credit_card_max_tashloumim=1 recording_and_entering_data_end_goto=/99 recording_and_entering_data_exit_goto=/99 recording_and_entering_data_error_goto=/99 אישור למייל set_ok_send_mail=yes email_address2=.com title=הרשמה ל"ג בעומר
-
@יב
תודה רבה!!! -
עוד שאלה.
אנחנו צריכים לפרסם מספר כל שהוא בעיתונים שיורדים עכשיו לדפוס.
אני רוצה לפתוח מספר כל שהוא בימות המשיח, ובינתיים להפנות אותו למספר שלי (ואמכור כרטיסים ידנית), ואחר כך, כאשר המערכת תהיה מוכנה - לחבר (או להפנות) את המספר למערכת.
מתאר לעצמי שזה אפשרי, אבל הייתי שמח לוודא -
@Shimon100 אוכל לעזור לך במייל
-
@Shimon100 אם אתה רוצה אולי אפשר לפנות לימות המשיח? במספר 0772127770 שלוחה 1
-
ממש תודה לכל העונים! (לצערי איני יוכול להצביע)
איזו מערכת סליקת אשראי אתם ממליצים לקחת?
אני צריך:
א. שהם יידעו להקים את זה בצורה ממש מהירה
ב. שתהיה אפשרות לקבל מכשיר לגיהוץ כרטיסים
ג. עדיף שתהיה אפשרות עתידית להתממשק עם woocomerce או מערכות פופולאריות אחרות
ד. עדיף שיהיה זול -
איזו מערכת סליקת אשראי אתם ממליצים לקחת?
איזה יש לך ?
בטלפון רק מתחברים עם הסליקה שיש לך כבר בפועל. -
@יב
זה מה ששאלתי - איזו מערכת כדאי לקחת. אין לי שום דבר בינתיים.אני רואה שממשק של ימות המשיח זה מוגבל רק לשתי חברות
-
@Shimon100 אפשר עם עוד חברות תסתכל כאן
https://f2.freeivr.co.il/topic/6190/התחברות-למנוע-סליקה-כללי-credit_card?_=1690375476962