• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • דף הבית
    • אינדקס קישורים
    • פוסטים אחרונים
    • קבלת התראות מהדפדפן
    • משתמשים
    • חיפוש בהגדרות המתקדמות
    • חיפוש גוגל בפורום
    • ניהול המערכת
    • ניהול המערכת - שרת private

סינון משתמשים. יש כמה סוגים. מה עדיף?

עזרה הדדית למשתמשים מתקדמים
    5
    7
    276
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגיבו כנושא
    התחברו בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • S
      shz נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים.
      ישנם כמה סוגי סינון לשלוחות.
      יש אפשרות של enter_id_type=list_all_information, ויש את enter_id_type=list.
      ההבדל ביניהם הוא ענק, הראשון בעצם נותן לכל מי שרשום בקובץ ListAllInformation.ini שנמצא תחת שלוחה ראשית להיכנס. השני נותן רק למי שרשום בקובץ EnterIDList.ini שנמצא בשלוחה הספציפית להיכנס.
      המעלה בשני שאתה יכול לתת לכל שלוחה רשימה שונה, אבל החסרון הוא שבקובץ הזה אי אפשר להכניס נתונים נוספים כמו שם למשל, ואז בדוחות אח"כ צריך לחפש ולמיין....
      השאלה היא האם ניתן לשלב בין השניים, שבכל שלוחה יהיו קבוצות שונות, ובדוח יהיו לי את כל הפרטים מ ListAllInformation.ini?

S מ D 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • S
        shz @shz נערך לאחרונה על ידי

אני מאמין שישר יענו לי שבשביל זה יש רשימות תפוצה.
        אבל בהרבה קטגוריות, ב'אזור התעשייה' מובא שאפשר לעשות סינון של enter_id, לפי טלפון / ת.ז. / קוד אישי וכו', ואין שם המלצה כלשהי לרשימות תפוצה.
        האם רשימות תפוצה אכן עובד בכל מקום?
        טריוויה / חדרי ועידה / שלוחות למנהלים וכו'...

ר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ר
          רבי יצחק @shz נערך לאחרונה על ידי

@shz כן- זה מאוד קל לעבוד עם רשי"ת בפרט אחרי השידרוג של link text לכל שלוחה בנפרד.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • מ
            מוטלה @shz נערך לאחרונה על ידי מוטלה

@shz אמר בסינון משתמשים. יש כמה סוגים. מה עדיף?:

השאלה היא האם ניתן לשלב בין השניים, שבכל שלוחה יהיו קבוצות שונות, ובדוח יהיו לי את כל הפרטים מ ListAllInformation.ini?

יש לך אפשרות להגדיר בסוג הכניסה של ListAllInformation להגדיר שלוחה לפני זה של type=go_to_folder_from_list_all_information ולהוסיף value_number=8 תשנה את המספר לעמודה שאין לך שם שימוש מוגדר. בעמודה הזו תגדיר את הנתיב של השלוחה רק למי שאתה רוצה שיוכל להיכנס, ומי שלא תנתב לשלוחה הראשית.
            באופציה הזו, אתה צריך להכניס את השלוחה המבוקשת מתחת השלוחה הזו כי זה שלוחה בפנ"ע. אתה יכול לעשות זאת בכמה שלוחות ובכל שלוחה תשנה את העמודה.
            תסתכל כאן

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
            • D
              dudu @shz נערך לאחרונה על ידי

@shz אתה יכול להשתמש ב enter_id_type=list ולהוסיף עוד הגדרה בשלוחה:

;כניסה עם טעינת שמות
              login_add_val_name=yes
              ;מיקום הקובץ עם השמות
              login_add_val_name_folder=/EnterID

ואז אתה מכניס בתוך התיקייה EnterID קובץ בשם EnterIDValName.ini ובו אתה מכניס את השמות באופן הזה:

111=פלוני
              222=אלמוני

S תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
              • S
                shz @dudu נערך לאחרונה על ידי

@dudu @מוטלה @רבי-יצחק
                אתם גאונים!! כל אחד בשמו הטוב יבורך.
                עזרתם לי מאד, כל אחד ואחד מכם. כי לכל דבר יש שימוש משלו, ובכל מקום נוח להשתמש בסוג סינון אחר, תבורכו מפי עליון. אני מאמין שיבוא יום ואשלם חזרה לידידים החדשים שיבואו....

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • 3
                  33064325 נערך לאחרונה על ידי

האמת לא היה לי סבלנות לבדוק את כל מה שכתבתם (כתבתם קצת בקודים )
                  אבל יש אופציה להכניס לListAllInformation.ini סיסמא אישית מעמודה בקובץ אם משאירים את העמודה ריקה הוא לא מבקש סיסמא
                  אפשר להכניס למי שרוצים שלא יכנס משהו שם ולשנות בשלוחה את הודעת המערכת המתאימה (שאומרת הקש סיסמא, וכן הסיסמא שגויה) לאין הרשאת גישה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון