הגבלה לפי הנתונים שהתקבלו, במודול "קבלת נתונים"
-
יש אפשרות להגביל ההרשמה לפי הנתונים שהתקבלו ?
לדוגמה: כל אחד מקיש כמה שרוצה להזמין, ואני רוצה להפסיק את ההרשמה כשהכמות הגיע ל 500אשמח לפתרון !!
-
@מה יש לך כאן - הגבלת נרשמים במודול קבלת נתונים
ההגדרה היאbooking_max=1500
עי"ש עוד ביתר הרחבה...
(שים לב, הסיפרה בקוד לעיל הוא בכוונה
1500
, כיון שהמספור מתחיל ב1001
). -
@HMJE22
זה אני יודע !
שאלתי אם אפשר להגביל לפי הנתונים שהתקבלו, ולא לפי אנשים שנרשמו, (אפילו נתתי דוגמה) -
@מה כתב בהגבלה לפי הנתונים שהתקבלו, במודול "קבלת נתונים":
זה אני יודע !
שאלתי אם אפשר להגביל לפי הנתונים שהתקבלו, ולא לפי אנשים שנרשמו, (אפילו נתתי דוגמה)לא הבנתי איפה אתה מסתבך? או שתסביר את עצמך יותר טוב...
נראה לי שחסר לך עוד הגדרה עיין כאן - הזמנות מרובות
וזה ההגדרה
recording_and_entering_data_order_quantity=yes
ועכשיו בתוספת ההגדרה שכתבתי לך בפוסט הקודם שלי, הכל על מקומו יבוא בשלום...
בהצלחה
-
@HMJE22
לא הבנת !!- יש לי מערכת הזמנות מקומות ל...
- כל אחד יכול להזמין כמה מקומות בפעם אחד,
- אני רוצה שכשסכום המקומות מסתכם ל 500, יפסק ההרשמה,
(ההגדרה שציינת זה: כש 500 אנשים מזמינים כל אחד מקום אחד, שאז מסכם את האנשים ולא את הנתונים, ואני רוצה שיסכם את הנתונים ולא האנשים)
מובןן ???
-
-
כל אחד יכול להזמין כמה מקומות בפעם אחד
לפי זה הגעתי למסקנא שאין דרך להגביל את הנרשמים פר מקומות, אם כי יתכן מאוד שאני טועה.
-
לא הבנת !!
מובןן ???בהודעה שלך במקום לצטט אותי היית צריך לצטט אותך כך @מה
כמדומני שאתה לא הבנתואם אתה רוצה אני יסביר לך איך הדברים עובדים בקצרה, אם תרצה תאמין ותשתמש עם זה, אם אתה לא רוצה, אז שיהיה לך לבריאות והרבה הצלחה תמיד - כי פשוט חבל לי להתווכח...
אז כך, כשאתה משתמש עם ההגדרה של הזמנות מרובות כמו שהבאתי לך בפוסט השני שלי בנושא הזה, אז המערכת מבקשת מהמאזין להקיש את כמות ההזמנות שהוא רוצה להזמין...
(נ.ב. בהזמנות מרובות ללא תשלום - השאלה תהיה לפני הקבצים 000-050 עי"ש, ובהזמנות מרובות עם תשלום - השאלה הנ"ל תהיה בסוף לפני התשלום).
דבר נוסף, שאולי הבנת - (וכנראה שבאמת גם את זה לא הבנת), לפ"ז אתה לא מוסיף עוד שאלה למאזין (050-099) "אנא הקש את כמות ההזמנות וכו'", אלא יש לך את ההודעהM2763
"אנא הקישו את כמות ההזמנות שברצונכם להזמין", (ואם אתה צריך אתה משנה את זה...)ועכשיו לענייננו, כשהמאזין מקיש בכמות הזמנות לדוגמא
5
, מה שקורה שבמספרי אישורים המספר גם קופץ ב5, אם זה היה1051
והמאזין עכשיו הקיש 5, אז אצל המאזין הבא אחריו זה יתחיל ב1056
.
ועכשיו על מספרי האישורים יש לך הגבלה שאתה מגביל שלא יעבור את המספר1500
, כך שכשמצטבר כלל ההזמנות יחד ל500
הזמנות, הוא יסגר...
ואם אתה רוצה אני מסכים לגלות לך עוד סוד, שגם במצב שהמונה יהיה ב1498
- והיינו שנשאר רק עוד 2 הזמנות, והמאזין עכשיו יקיש 4, המערכת לא תתן לו, מכיון שהוא מוגבל עד1500
...עכ"פ @מה אם תרצה תשתמש עם זה, אם לא תרצה אל תשתמש עם זה, כי פשוט אין לי כח וזמן להתווכח...
בהצלחה
@משרדי כתב בהגבלה לפי הנתונים שהתקבלו, במודול "קבלת נתונים":
אם כי יתכן מאוד שאני טועה
אכן כך...
-
@HMJE22 תודה על ההסבר.
(פשוט אין לי הרשאות לשים לייקים) -
-
תודה על ההסבר ! עכשיו באמת מובן !!!
אגב: במודול "הזמנות מרובות" צריכים להוסיף את ההסבר שלך ! -
יש אפשרות שהשאלה M2763 "אנא הקישו את כמות ההזמנות שברצונכם להזמין", יהיה אחרי הקשת הנתונים ?
-