שמירת טוקנים וסליקה עם טוקנים בנדרים פלוס
-
@davd השאלה היא, האם זה עוזר לכל המערכות של ימות המשיח שסולקות דרך נדרים פלוס? [כמו שבנדרים אם תרמת לעמותה אחת, אז גם כשאתה תורם למישהו אחר בנדרים, מבקשים ממך רק את ה4 ספרות אחרונות, ובזה מסתיים כל הסיפור, מה שגורם לקיצור משמעותי של כל מהלך התרומה].
-
@davd כתב בשמירת טוקנים וסליקה עם טוקנים בנדרים פלוס:
רק באותו חשבון בנדרים פלוס.
אם כבר אני מבין את השאלה של @שמואל-ש האם בעל העסק עצמו יוכל להשתמש בטוקן לבד ולסלוק עבור העסק שלו בלבד, אבל לא דרך ימות המשיח
רק שאין לי מושג איפוא אתה חושב להזין את הטוקן הזה ??
יש לך את ה API של נדרים ? -
@davd @חוויה-טלפונית כתב בשמירת טוקנים וסליקה עם טוקנים בנדרים פלוס:
nedarim_plus_ApiValid=j%2biyEFN3bE
ניסתי והתקליט אומר שהחיוב בוצע בהצלחה אך המערכת לא הצליחה לשמור כמובן שקבלתי מנדרים פלוס את ApiValid שלי
-
@עזרא-בש תפנה לשירות הלקוחות עם פרטי שיחה, אני מניח שישמחו לבדוק את המקרה.
-
@שמחה-זו-הסיסמא טכנית אני חושב שכן.
זה אופציה שנדרים נותנים, וכל מי שרוצה יכול לפתח את זה באתר מכירות וכו', כמדומני שזה קיים ברוב חברות האשראי, וכמובן שהסכמתו של בעל הכרטיס לשמירת הכרטיס כוללת הסכמה שבעל העסק שומר את הטוקן, וכוללת כנראה גם אימון בבעל העסק שלא ישתמש לרעה בפרטים... -
@davd
אולי שיהיה ברור לי
בהגדרה nedarim_plus_ApiValid=j%2biyEFN3bE אני מחליףאת j%2biyEFN3bE במה שאני מקבל קוד מנדרים פלוס ? כך ניסיתי ולאחמ"כ ניסתי לכתוב את שניהם
ואם לא אולי שאבין איכן לרשום מה שנדרים פלוס שלחו לי? -
@עזרא-בש כמובן שצריך להחליף במה שאתה מקבל מהם
-
@davd ברצוני לתת לך לייק אבל אין לי אפשרות כי אין לי מספיק מונטין בכל מקרה תודה רבה
-
@עזרא-בש כתב בשמירת טוקנים וסליקה עם טוקנים בנדרים פלוס:
ניסתי והתקליט אומר שהחיוב בוצע בהצלחה אך המערכת לא הצליחה לשמור כמובן שקבלתי מנדרים פלוס את ApiValid שלי
אכן גם אצלי הבעיה חזרה על עצמה שוב ושוב
שלחתי לשירות לקוחות מייל מסודר
@davd לתשומת לבך -
@davd אין מצב לעשות את זה עם כרטיס שיש לו הו"ק קיימת למוסד לא דרך המערכת הספצפית בימות המשיח ?
דהיינו שהטוקן עצמו יגיע מנדרים ולא מהמערכת ? -
@חוויה-טלפונית הפונקציה של נדרים היא שיש אפשרות לשלוח להם פרטים של כרטיס והם מחזירים טוקן.
אם אתה חושב שהם יכולים לתת לך טוקנים של כרטיסים קיימים אצליהם, מוזמן לפנות אליהם ולהכניס את הטוקנים ידנית לקובץ.... -
@davd הגדרת השאלה היא, כמו שבנדרים פלוס כל העמותות כלולות וזה מזהה בכל המערכות, אז למה שלא יהיה כך על כל המערכות בימות המשיח?
-
@הפקות-בע-מ-0 יש הבדל גדול מאוד בין השמירה בנדרים לשמירה בימות המשיח.
בנדרים המידע נשמר בנדרים ויש לכך גישה אך ורק לבעל הכרטיס, ולכן זה יכול להיות בשביל כל החשבונות בנדרים, כלומר הפונקצייה היא לטובת הלקוח בשימוש שלו בנדרים.
הפיתוח הזה (שדרך אגב קיים בהמון חברות אשראי), באה דווקא לשרת את בעל העסק, שיהיה לו את האפשרות לחייב את הלקוח (מבלי לסכן את הפרטי האשראי של הלקוח), ולכן זה כמובן ספציפי לחשבון מסוים. -
@davd מי יודע להסביר למה המערכת מודיעה שלא הצליחה לשמור את פרטי הכרטיס?
-
@הפקות-בע-מ-0
גם לי זה ככה
אני בודק את זה מול ימות כעת
מקווה לתוצאות טובות
אעדכן
התקלה טופלה עכשיו זה עובד
תודה רבה לימות המשיח ול @davd היקר
-
היית התקלה שהשפיעה גם על הפיתוח החדש.
התקלה סודרה, וכעת אמור לעבוד.לבדיקתכם
(במידה ולא עובד, יש לשלוח פנייה מסודרת לשירות הלקוחות עם כל פרטי השיחה, כדי שנוכל לבדוק) -
@davd @חוויה-טלפונית בתשלומים רגיל טופל בהוראת קבע עדיין נשארה הבעייה
-
@עזרא-בש איזה בעיה?
כככל, נושא הטוקנים לא קשור להו"ק, כלומר שלא ניתן לשלם בהו"ק בטוקן. -
@davd לא לשלם בהו"ק אלא ליצור הוראת קבע האם על זה כוונתך?
-
@עזרא-בש כמובן