מאזנים למאזנים אטומטי
-
שלום
האם קיים או אם אפשר לפתוח דרך api בתשלום כמובן שלוחה שבו כל מאזין אפשר לפתוך קבוצה משלו בתוך המערכת אם הסוסמה שלו?לדוגמה.
שלוחה 5 - קבוצות
5/1 api - פתיחת שלוחת מאזנים למאזנים אוטמטי
5/2 תפריט - כניסת המאזין להקבוצה שלו על ידי הקשת מספר השלוחה שקיבל אוטמטי בשלוחה 1 ואז הסוסמה שבחר אוטמטי ואז לשמוע הפיתוח האישי שלותודה רבה.
-
@י-שווארץ ברמה עקרונית אפשרי בתשלום תעלה מייל
תתוכל למחוק מיד אם אתה לא רוצה לפרסם אני מקבל התראה למייל
-
@י-שווארץ אפשר לעשות כזה דבר גם בלי API אבל נראה לי שזה שייך רק אם מדובר במספר קטן של קבוצות. (הרעיון בקיצור:)
שלוחה 1 מודול חלוקת מספרי אישור לפי רשימה (בעצם מספרי שלוחות).
(להקליט בסוף קבלת האישור שסיסמת ברירת המחדל הוא 123456.
שלוחה 2 תפריט אם שלוחות לחלוקה בנות לדוג' 6 ספרות.
להגדיר בכל קבוצה:
שלוחה 1 השמעת קבצים
שלוחה 2 הקלטה לשלוחה 1 שתחת השלוחה הקודמת.
שלוחה 3 'ניהול' עם סיסמא'
שלוחה 1 שתחת ה'ניהול' הקלטת פתיח לקבוצה:type=record_system_messages record_system_folder=main record_system_messages=M1000 say_record_number=no record_system_messages_end_goto=לאן לעבור בסיוםשלוחה 2 שתחת ה'ניהול' שינוי סיסמא לשלוחה מסויימת - שלוחת ה'ניהול'.
-
@613-0 אפשר להרחיב?
-
פוסט זה נמחק! -
@י-שווארץ בכמה קבוצות מדובר?
-
@613-0 יותר מ 50!
-
@י-שווארץ
חסר לי את הגדרות הנתיב של הקלטת הודעת מערכת, אולי אחד מהמשתמשים יוכל לעזור... - לא מצאתי את הנתיב הרלוונטי (שלוחה 3/1)
-
תפתח שלוחה ותגדיר אותה בתור חלוקת מספרי אישור, הדרכה מפורטת כאן.
-
תפתח שלוחה שבה יהיו כל השלוחות:
type=menu digits=6 timeout=15- תפתח שלוחה בת 6 ספרות לדוג' 767876, תגדיר אותה בתור תפריט ובה תגדיר את כל ההגדרות:
type=menuתקליט הודעת תפריט זמנית.
ההגדרות בשלוחה:
- בשלוחה 1 תגדיר השמעת קבצים:
type=playfile- שלוחה 2 תגדיר כהקלטות לשלוחה 1:
type=record folder_move=folder_up-1-/1- שלוחה 3 תפריט 'ניהול' עם סיסמא:
type=menu password=123456להקליט תפריט
- שלוחה 1 שבתוך 3 הקלטת פתיח:
type=record_system_messages record_system_folder=אני לא בטוח מה הנתיב record_system_messages=M1000 say_record_number=no record_system_messages_end_goto=/../..- שלוחה 2 שבתוך 3 שינוי סיסמא לשלוחת הניהול:
type=change_extension_password change_extension_password_what=/..- תעתיק את השלוחה כמספר הפעמים הנצרך...
-
-
-
@בוס ???
אני רוצה שיקליט 2 שלוחות אחורה את התפריט...
מה שהגדרתי בנתיב החזרה, לא עובד בנתיב ההקלטה... -
6 613 0 התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות