פריצה לקו סגור דחוף!!!
-
שלום, יש לי קו בו ניתן להתקשר רק מי שמחובר לקו (רשימה לבנה) כמו וואצפון, אבל מישהו פורץ באופן קבוע לקו על ידי ששיך אחד המספרים (שמחוברים לקו) למערכת שלו, והוא מוציא שיחות על ידי המערכת שלו בזהוי יוצא של המספר הזה(שמחובר לקו), האם יש דרך למנוע את זה???
-
@1800 כתב בפריצה לקו סגור דחוף!!!:
שלום, יש לי קו בו ניתן להתקשר רק מי שמחובר לקו (רשימה לבנה) כמו וואצפון, אבל מישהו פורץ באופן קבוע לקו על ידי ששיך אחד המספרים (שמחוברים לקו) למערכת שלו, והוא מוציא שיחות על ידי המערכת שלו בזהוי יוצא של המספר הזה(שמחובר לקו), האם יש דרך למנוע את זה???
להוציא את המספר הזה מהרשימה לבנה
-
@MGM-IVR כתב בפריצה לקו סגור דחוף!!!:
זה לא יעזור זה קו שיש בו מאות נרשמים ובקלות יוכל להשיג לעצמו מספר אחר שיוכל להתקשר דרכו
אני מחפש פתרון שהמערכת תזהה שהמספר הנכנס הוא דרך מערכת ימות ולא אמיתי -
@MGM-IVR כתב בפריצה לקו סגור דחוף!!!:
זה לא יעזור זה קו שיש בו מאות נרשמים ובקלות יוכל להשיג לעצמו מספר אחר שיוכל להתקשר דרכו
אני מחפש פתרון שהמערכת תזהה שהמספר הנכנס הוא דרך מערכת ימות ולא אמיתיתעשה אימות דו שלבי
https://f2.freeivr.co.il/post/969קצת מסרבל את השיחה, אבל זה מה יש..
-
@MGM-IVR תודה זה רעיון טוב לבינתים אבל בכל זאת אם יש למישהו פתרון שפחות מסרבל את השיחה,
אני ניסיתי פעם לפרוץ לאיזה קו לא של ימות בדרך הנ"ל וזה לא הצליח לי כנראה שיש משהו -
@1800 אולי זה יעזור להגדיר בקובץ IVR.INI את ההגדרה הזאת
routing_from_yemot=no
-
@הרב כתב בפריצה לקו סגור דחוף!!!:
routing_from_yemot=no
מה זה אמור לעשות
-
-
@הרב כתב בפריצה לקו סגור דחוף!!!:
routing_from_yemot=no
מה זה אמור לעשות
למנוע העברת שיחות ממערכת אחרת למערכת שלך
-
-
@שמואל-ש כי זה לא ראוטר ימות (העברה בין מערכות בחינם) אלא שלוחת ראוטר רגילה בעלות יחידות - אחרת לא היה אפשר לשנות זיהוי...
-
@צדיק-תמים
וירטואל פלוס -
יש לו את הסיסמא של הקו?
-
-
@הלי כתב בפריצה לקו סגור דחוף!!!:
יש לו את הסיסמא של הקו?
אין צורך בסיסמא להתקשר לקו (מי שמחובר)
נכון אבל כמדומני שבשביל לשייך צריך סיסמא וכמו כן השיוך פג תוקף כל זמן מה אז אם אין לו סיסמא זה אמור להיגמר (בלי אחריות)
-
@1800 איך בכלל הוא שייך את המספר הרי אין לו סיסמא וגם דרך זיהוי ספישל הוא צריך לאמת שהמספר שלו אז מה הוא פורץ מערכות
-
@כככ כתב בפריצה לקו סגור דחוף!!!:
@1800 איך בכלל הוא שייך את המספר הרי אין לו סיסמא וגם דרך זיהוי ספישל הוא צריך לאמת שהמספר שלו אז מה הוא פורץ מערכות
הוא שייך את המספר למערכת ששיכת לו ואת המספרים שהוא משייך או על ידי שיתוף פעולה עם בעלי המספרים או שלא(על ידי שאילת המכשיר מהחבר לכמה דקות ואז הוא מאמת את כל האימותים והקודים) ומרוב המספרים שמחוברים לקו אי אפשר לעקוב אחרי זה וכ"ו וד"ל...
-
או על ידי שיתוף פעולה עם בעלי המספרים
אבל אתה הרי בעל המספר [הקו]
-
@1800 תודיע בקו שמי שניתן לו גישה למערכת יחסים ואם הוא באמת עושה לבד אז בעל הקו יכול לדרוש ימות לבטל את הזיהוי ספיישל של המספר שלו
-
@כככ כתב בפריצה לקו סגור דחוף!!!:
או על ידי שיתוף פעולה עם בעלי המספרים
אבל אתה הרי בעל המספר [הקו]
@קו-כשר-מערכות-טל כתב בפריצה לקו סגור דחוף!!!:
@1800 תודיע בקו שמי שניתן לו גישה למערכת יחסים ואם הוא באמת עושה לבד אז בעל הקו יכול לדרוש ימות לבטל את הזיהוי ספיישל של המספר שלו
שוב אני רואה שלא כולם הבינו
הוא הוסיף זהוי של כל מיני מספרים נידים במערכת שלו (בהוספת זהוי בשלוחת שיגור ההודעות)
ואח"כ הוא מוציא שיחות במערכת שלו (בשלוחת הניהול בשלוחה 0) בזהוי יוצא של המספרים האלה ועל ידי זה הוא מתחבר לקו שלי
ושוב מרוב המספרים שמחוברים לקו אני לא יכול לשלוט על זה ולמחוק את המספרים המזויפים
ואפילו אם אני יודע על מספרים שהוא חיבר למערכת שלו ללא רשות בעליהם אני לא יכול להוכיח זאת לימות וד"ל