אזעקות, חלוקה לגורמי הפעלת האזעקה והרגעה- חסד עצום לכל אלו שאינם שומעים את האזעקות ומניעת חילול שבת
-
שלום, המערכת הטלפונית שלכם מצויינת ואני ממש נהנה ממנה. משום מה השמטתם את 'בת ים' מהמערכת. גם כאשר ניסיתי לפי מספר איזור (ניסיתי לפי סדר א' ב') הגעתי לכך שבת ים אמורה להיות בין 290 לבין 300 והיא לא קיימת, יש בת חן, ואח"כ בת עין.
המערכת שלכם עוזרת לנו ונשמח אם תוסיפו את בת ים
בברכה, נתנאל -
@natibatito
290
בת-ים -
@קו-בית-יעקב כתב באזעקות, חלוקה לגורמי הפעלת האזעקה והרגעה- חסד עצום לכל אלו שאינם שומעים את האזעקות ומניעת חילול שבת:
@שמואל
אגב, בעבר פיקוד העורף היה שולח הודעות CB לפי מיקום. חבל שביטלו את זה. זה יכול לעבוד גם בכשר.
https://www.oref.org.il/12487-19693-he/Pakar.aspxהיום פיקוד העורף חידשו את זה. לכאורה יעבוד גם בכשר/תומך כשר
https://www.oref.org.il/heb/articles/life-saving-guidelines/means-of-alert/1500 -
@קו-בית-יעקב כתב באזעקות, חלוקה לגורמי הפעלת האזעקה והרגעה- חסד עצום לכל אלו שאינם שומעים את האזעקות ומניעת חילול שבת:
היום פיקוד העורף חידשו את זה. לכאורה יעבוד גם בכשר/תומך כשר
איפה כתוב שהם חידשו את זה היום?
-
@אהרן-שובקס כתב באזעקות, חלוקה לגורמי הפעלת האזעקה והרגעה- חסד עצום לכל אלו שאינם שומעים את האזעקות ומניעת חילול שבת:
היום פיקוד העורף חידשו את זה. לכאורה יעבוד גם בכשר/תומך כשר
איפה כתוב שהם חידשו את זה היום?
בכל אתרי החדשות ובקישור שצירפתי לעיל
הנה מאחד האתרים : https://www.kore.co.il/viewArticle/165184 -
@קו-בית-יעקב דיווח של זירת החדשות מהיום ב12:25 שפיקוד העורף אמרו להם שהם הולכים לסדר את זה גם לפלאפונים כשרים
-
@צבי-ד-צ אולי לכשרים שהם אנדרואיד במקור...
אני לא חושב שהכשרים הרגילים תומכים בCB..
-
@אביי-ורבא מה זה CB?
-
@צבי-ד-צ כתב באזעקות, חלוקה לגורמי הפעלת האזעקה והרגעה- חסד עצום לכל אלו שאינם שומעים את האזעקות ומניעת חילול שבת:
@אביי-ורבא מה זה CB?
הטכנולוגיה שעומדת מאחורי השירות החדש שהביאו לעיל,
אגב כך אתקן, שאולי הCB עצמו כן נתמך גם בטלפונים טיפשים, אבל הפונקציה של התרעות חירום, לא קיימת באף אחד מהטלפונים הטיפשים שאני מכיר.
-
@אביי-ורבא כתב באזעקות, חלוקה לגורמי הפעלת האזעקה והרגעה- חסד עצום לכל אלו שאינם שומעים את האזעקות ומניעת חילול שבת:
@צבי-ד-צ כתב באזעקות, חלוקה לגורמי הפעלת האזעקה והרגעה- חסד עצום לכל אלו שאינם שומעים את האזעקות ומניעת חילול שבת:
@אביי-ורבא מה זה CB?
הטכנולוגיה שעומדת מאחורי השירות החדש שהביאו לעיל,
אגב כך אתקן, שאולי הCB עצמו כן נתמך גם בטלפונים טיפשים, אבל הפונקציה של התרעות חירום, לא קיימת באף אחד מהטלפונים הטיפשים שאני מכיר.
נוקיה 215 דור 4 לא יעבוד? (לא בכשר) מאתר פיקוד העורף נראה שכן.
"האם מערכת "מסר אישי" להודעות חירום ׁׁׁ(CB) פועלת גם במכשירי טלפון "כשרים"?
טלפונים כשרים מדור 2,3 לא תומכים במערכת." -
@קו-בית-יעקב שוב, הטכנולוגיה מבחינת הרשת הסלולרית, קיימת לפי הנראה בתיעוד הרשמי ובוויקי גם דור 2 ובדור 3,
הסיבה שככה"נ זה לא מתאים, כי המכשירים עצמם, ללא קשר לדור שלהם, לא תומכים בפונקציה, נניח שהטלפון מקבל את ההודעה, אבל לא ממש יודע מה לעשות איתה, אני כן יודע שבאייפון ואנדרואיד זה קיים בוודאי,
בשנים האחרונות זה נהיה חלק מהתקינה של טלפונים במדינות מסוימות, כך שייתכן שדגמים חדשים כמו הנוקיות החדשים למיניהם כן תומכים, לא הצלחתי לאמת או לשלול את זה מחיפוש ברשת..
-
׳גל״צ׳ בפרסום ראשון: המערכת החדשה להתרעות חירום לא עובדת בטלפונים כשרים - בצה״ל מחכים שהרבנים החרדים יאשרו אותה.
-
@מתעניין כתב באזעקות, חלוקה לגורמי הפעלת האזעקה והרגעה- חסד עצום לכל אלו שאינם שומעים את האזעקות ומניעת חילול שבת:
׳גל״צ׳ בפרסום ראשון: המערכת החדשה להתרעות חירום לא עובדת בטלפונים כשרים - בצה״ל מחכים שהרבנים החרדים יאשרו אותה.
אולי הם מתכוונים שאחד המספרים חסומים לקומה הכשרה...
-
@מתעניין כתב באזעקות, חלוקה לגורמי הפעלת האזעקה והרגעה- חסד עצום לכל אלו שאינם שומעים את האזעקות ומניעת חילול שבת:
בצה״ל מחכים שהרבנים החרדים יאשרו אותה
ואם הם יאשרו, זה יוכל לעבוד? מה עם הבעיות של @אביי-ורבא ? או שלאט לאט זה יכנס.
-
@אביי-ורבא @יוסף-ח @קו-בית-יעקב
פה היה דיון ארוך על הנושא ולא יצא כ"כ ברור
הבעיה היא הקו או המכשיר?
אם יש לי קו כשר ומכשיר לא כשר, זה יעבוד לי?
ואם כן, אם יש לי מכשיר אנדרואיד ישן (שאני לא יודע אם זה עובד שם) ואני מתקין את האפליקצייה הזאת זה יעבוד לי טוב?
מישהו יודע? -
@שמואל-ש
פה יש מדריך איך להפעיל את הפונקציה
http://www.beitgamliel.org.il/loadedFiles/personal-message.pdf -
@שמואל-ש
פה יש מדריך איך להפעיל את הפונקציה
http://www.beitgamliel.org.il/loadedFiles/personal-message.pdfיפה מאוד
רק נשאר השאלה@שמואל-ש כתב באזעקות, חלוקה לגורמי הפעלת האזעקה והרגעה- חסד עצום לכל אלו שאינם שומעים את האזעקות ומניעת חילול שבת:
הבעיה היא הקו או המכשיר?
אם יש לי קו כשר ומכשיר לא כשר, זה יעבוד לי?כי לפי המדריך הנ"ל זה יעבוד על המכשיר שלי
-
@שמואל-ש
באתר פיקוד העורף העלו שאלה, ומעניין שכתבו רוב. לכאורה זה תלוי מכשיר ולא קו. אבל צריך לשאול אותם.האם מערכת "מסר אישי" להודעות חירום ׁׁׁ(CB) פועלת גם במכשירי טלפון "כשרים"?
רוב הטלפונים הכשרים לא יקבלו הודעות בטכנולוגיית CB בשלב זה. -
@שמואל-ש
שאלתי האם יש לי קו כשר ומכשיר לא כשר יעבוד מסר אישי?
זה מה שענו מפיקוד העורף. (לא תמיד הנציגים מדייקים שם..)noreply@pikudhaoref.org.il
19:21
אנישלום רב,
כל עוד המכשיר אינו כשר יתקבלו הודעות CB.
בברכה,פיקוד העורף. -
@קו-בית-יעקב אני גם שאלתי
לגבי מערכת CB, יש לי מכשיר טלפון לא כשר שיש בו פה את האפילקצייה לקבל הודעות וגם אפשרות לקבל הודעות CB מבחינת המכשיר, אך עם קו כשר, האם אוכל לקבל הודעות CB או שהחסימה היא ברמת חברת התקשורת?
זה שאלה שמעסיקה רבים מאוד מהציבור החרדי
שוב אני מדגיש, אני לא שואל בכלליות האם יעבוד במכשירים כשרים אלא האם יעבוד במכשיר לא כשר עם קו כשר
וענו לי
שלום רב,
הודעות CB מתקבלות במכשירים לא כשרים.
וכן, תקבל הודעות CB.
בברכה,פיקוד העורף.