התראות פיקוד העורף להטמעה במערכת הטלפונית שלכם - ללא עלות
-
@מ-מ-פליישער תודה ענקית על הטירחה והעזרה למען כולנו!!! ובחינם!!!
אין מילים -
@מ-מ-פליישער
קודם כל יישר כוח אבל שאני עושה לפי עיר והשם של הרשימה נהיית בעברית לא נוצר לי שלוחת צינטוקים וכן לא מצנתק לי יישר כוח [אם השם באנגלית כמו המבזקים נוצר שלוחה וכן בכל הארץ נוצר שלוחה] תודה רבה -
@מ-מ-פליישער עוד שאלה במערכת שהקמתי זה גם לפי הישן כלומר עם צינטוקים לכמה ערים צריך לשנות את זה זה כבר לא יעבוד?
-
@מ-מ-פליישער יש אפשרות לצינטוק רגיל (לא מבזק) בהתראה מוקדמת לכל הארץ?
-
@m8543030 כתב בהתראות פיקוד העורף להטמעה במערכת הטלפונית שלכם - ללא עלות:
לי ברוך ה המערכת עובדת מצוין וגם היא מהירה מאד חוץ מזה שבארצי היא מצנתקת כמה פעמים לפי איך ששידרו לה תודה רבה
בגרסא החדשה זה שונה?
-
@מ-מ-פליישער אומר "שגיאה" בשלוחת האזנה להתראות
-
@מ-מ-פליישער יישר כך על המערכת.
שני בגים.- לא מצנתק בעת התראה.
- כשנכנסים לשלוחה של שמיעת ההתראות א"א לחזור אחורה.
-
בוקר טוב לכולם.
אז ברשותכם אענה לכם על כל השאלות:@m8543030 כתב בהתראות פיקוד העורף להטמעה במערכת הטלפונית שלכם - ללא עלות:
@מ-מ-פליישער
קודם כל יישר כוח אבל שאני עושה לפי עיר והשם של הרשימה נהיית בעברית לא נוצר לי שלוחת צינטוקים וכן לא מצנתק לי יישר כוח [אם השם באנגלית כמו המבזקים נוצר שלוחה וכן בכל הארץ נוצר שלוחה] תודה רבהלגבי זה: באמת לא הצליח ליצור עם ההנקודה באמצע. עשיתי בדיקה ועם נקודתיים עובד. לכן בהודעות מבזק ספציפי בצינתוק צריך לציין נגיד
SYSTEM_MESSAGE:ירושלים
בשאר ללא שינוי. ככה זה ייצור לכם את רשימת הצינתוקים. תשתמשו דרך הממשק החדש זה יתקין לכם כמו שצריך.@m8543030 כתב בהתראות פיקוד העורף להטמעה במערכת הטלפונית שלכם - ללא עלות:
@מ-מ-פליישער עוד שאלה במערכת שהקמתי זה גם לפי הישן כלומר עם צינטוקים לכמה ערים צריך לשנות את זה זה כבר לא יעבוד?
לא זכור לי שהיה אפשרי כמה ערים בצינתוקים בכל כעת אופן אפשרי בשלוחה אחת רישום רק לעיר אחת בלבד.
@אלי-א-0 כתב בהתראות פיקוד העורף להטמעה במערכת הטלפונית שלכם - ללא עלות:
@מ-מ-פליישער יש אפשרות לצינטוק רגיל (לא מבזק) בהתראה מוקדמת לכל הארץ?
לא הבנתי את שאלתך. התראה מוקדמת זה מבזק. ולכל הארץ אפשרי לעשות התראה מוקדמת.
city=SYSTEM_MESSAGE
בלי לציין את העיר כמו שעניתי בתשובה הקודמת עם הנקודתיים. מאמין שזה באמת ככה. תבדוק ותעדכן. גם זה אפשרי להתקין דרך הממשק שלנו. הכל יש שמה@m8543030 כתב בהתראות פיקוד העורף להטמעה במערכת הטלפונית שלכם - ללא עלות:
לי ברוך ה המערכת עובדת מצוין וגם היא מהירה מאד חוץ מזה שבארצי היא מצנתקת כמה פעמים לפי איך ששידרו לה תודה רבה
יש מצב שאולי נרשמת פעם אחת לכל הארץ ואחכ נרשמת לאיזור ספיציפי. עכשיו חשבתי על מצב כזה. יכול להיות גם שיש איזה משהו בקוד לא נכון בכל אופן הוספתי עוד פקודה שמאפשרת למחוק מהמסד נתונים את הרשימות שנוספו וככה תוכלו להיות בטוחים שרק מה שתוסיפו יהיה. פשוט אותם פרמטרים כמו בצינתוקים - סיסמא ועיר, ובגישה ל
tzintukDelete
ככה זה מוחק.@זעליג כתב בהתראות פיקוד העורף להטמעה במערכת הטלפונית שלכם - ללא עלות:
@מ-מ-פליישער אומר "שגיאה" בשלוחת האזנה להתראות
שים לב שהוספנו שתי הודעות מערכת חדשות. של התראה מוקדמת והודעה על יציאה. שמתי למעלה בתחילת הפוסט. PAKAR0046 ו 47 כמדומני.
@אלע כתב בהתראות פיקוד העורף להטמעה במערכת הטלפונית שלכם - ללא עלות:
@מ-מ-פליישער יישר כך על המערכת.
שני בגים.- לא מצנתק בעת התראה.
- כשנכנסים לשלוחה של שמיעת ההתראות א"א לחזור אחורה.
- כמו שרשמתי בהתחלה. כעת העליתי גרסא. צריך לשנות את שם העיר.
- באמת לא יהיה אפשרי לצאת כי זה ID_LIST_MESSAGE אולי אשנה ל READ אבל לא בטוח כי זו הדרך הנכונה להעביר את הנתונים.
בהצלחה.
-
@מ-מ-פליישער שוב, תודה רבה לך!!
שאלה: אפשר לבנות על זה לגבי שבת? או שזה לא יעבוד בשבת?
-
@זעליג כתב בהתראות פיקוד העורף להטמעה במערכת הטלפונית שלכם - ללא עלות:
אפשר לבנות על זה לגבי שבת? או שזה לא יעבוד בשבת?
לגבי שבת כמדומני שצריך אישור מיוחד מימות על המערכת.
בכל אופן הפרוייקט פועל בשבת. רק השאלה אם השיחה תצא. מה שאמרתי על האישור. -
צריך להדביק את זזה בהגדרות השלוחה אפשר גם בשלוחה הראשית?