באיזה דקה נמצאים בקובץ
-
שבוע טוב.
האם ניתן להגדיר מקש באמצע שמיעת קובץ באיזה דקה נמצאים ומתוך כמה דקות?
או בקיצור שישמעו בעוד כמה זמן מסתיים השיעור?
תודה רבה. -
@6422615 כתב בבאיזה דקה נמצאים בקובץ:
שבוע טוב.
האם ניתן להגדיר מקש באמצע שמיעת קובץ באיזה דקה נמצאים ומתוך כמה דקות?
או בקיצור שישמעו בעוד כמה זמן מסתיים השיעור?
תודה רבה.בהקשה על כוכבית ואז בלחיצה על 8 שומעים את מיקום הקובץ בשלוחה ואת הזמן שהאזין מתוך כמות הדקות של הקובץ שמע
-
@yosafizak
לא נכון.
משמיע באיזה שלוחה נמצאים שזה ממש אבל ממש מיותר, ואחרי זה משמיע אפשרויות הקשה שזה רק ממש מיותר, וגם לא עובד אם מגדירים הרצה קדימה או אחורה מותאמת אישית.
בכל מקרה לא שומעים את מה ששאלתי -
@6422615 כתב בבאיזה דקה נמצאים בקובץ:
@yosafizak
לא נכון.
משמיע באיזה שלוחה נמצאים שזה ממש אבל ממש מיותר, ואחרי זה משמיע אפשרויות הקשה שזה רק ממש מיותר, וגם לא עובד אם מגדירים הרצה קדימה או אחורה מותאמת אישית.
בכל מקרה לא שומעים את מה ששאלתיאז כנראה לא בדקת מספיק טוב.......
אם אתה נכנס לשלוחת השמעת קבצים , מאזין לקובץ ובאמצע ההאזנה לוחץ על *8 זה משמיע : "הנך בדקה XXX מתוך:XXX
ורק אחרי זה זה משמיע " שלוחה........." וכו......
אבל בהתחלה זה אומר באיזה דקה אתה ומתוך כמה דקות
עיין הודעות מערכת מס' : M1019 , ו- M1020 -
@yosafizak
מוזר מאוד, אבל זה פשוט לא עובד אצלי, האם אנחנו מדברים על ההגדרה הזאת -play_operating-?
אולי יתכן שאם השפה מוגדרת כאידיש זה לא עובד?
בבדיקה שערכתי לפני דקה, שומעים (באידיש) הנך נמצא בשלוחה וכו' -
@yosafizak בדקתי וזה אכן כך!! באידיש אין את החלק הזה של הנך בדקה. מוזר ביותר.
-
@6422615
אם אתה בטוח שזה בגלל שזה באידיש אני מתלבט מה הקטגורייה המתאימה לזה.........
או שזה בקשות לפיתוח או שזה באגים במערכת
אני באמת מתלבט..... -
@yosafizak
חחח הוצאת לי את המילים מהפה, הקובע אמור להיות האם זה כבר היה פעיל אי פעם או לא, ואת זה אין לי מנין לדעת.
אני אחרי ההתלבטות החלטתי שזה קשור לבאגים, כי סוף כל סוף אני לא חושב שנצרך עוד איזה פיתוח נוסף, זה יותר כיוון של להתאים הגדרות, -
@6422615
אתה יכול לעשות משהו כזה-
להגדיר מקש שיעביר לשלוחת חזרה למיקום האחרון אליו האזנת,
(ושיהיה לפי שלוחה מסוימת ולא ישאל מאיזה שלוחה להשמיע)
ואז הוא אמור לשמוע באיזה רגע עצרת מתוך ההודעה, (ואז הוא יוחזר אוטומטית למקום שהוא עצר שם)
(הודעות מערכת M1473 - M1477, ולשנות את הודעה מספר M1473 ל- הינך שומע את מיקומך בקובץ, או כל נוסח אחר שיתאים לך...)
תכתוב אם זה עזר לך...
בהצלחה! -
@a-r
אם אני מבין את כוונתך, אצטרך את השלוחה הזאת עבור כל שלוחת השמעת קבצים שיש לי במערכת, זה קצת מסובך כי יש לי כ70 שלוחות של השמעת קבצים.
בנוסף יש כרגע באג בשלוחות האזנה אחרונה, שהוא שומר רק בניתוק ולא ביציאה מהשלוחה.
בכל מקרה, זה רעיון יפה, כנראה עוד יבוא לשימוש. -
@6422615
הבהרה, אחרי בדיקה נוספת התברר שגם באידיש הוא אומר את המיקום, רק שהודעת המערכת של "הנך נמצא בדקה" מתורגם ל"קעסטל" שזה אומר שלוחה, בעוד שלשלוחה הוא קורא שם "פולדר". וזה היה גורם הטעות. -
@6422615 האם יש דרך לשנות הדועות מערכת זו בכל המערכת? (כלומר: מה שאומר "קעסטל" לשנות ל"איר זענט יעצט אין מינוט"), רק הצלחתי לשנות בתוך קובץ השמעת קבצים, אבל יש לי הרבה קובצי 'השמעת קבצים'.
-
@חסיד-נאמן מה זאת אומרת שהצלחת לשנות בתוך קובץ?
-
@בעזרת-ה תודה על תגובה, אבל למעשה אני כבר מסודר
-
@חסיד-נאמן
אם אתה יכול תכתוב את הפתרון שלך, שאחרים גם ידעו. -
@בעזרת-ה לכאורה תיקית Messages
-
@zxc
כוונתי היתה למספר ההודעה, כי למיטב ידיעתי אין הודעה כזאת, וכל השאלה שלו היתה על נוסח ההודעה. -
@בעזרת-ה נכון זה תיקית Messages, ומספרי ההודעות הם M1019 M1020 M1021
-
@בעזרת-ה
M1019
1020
1021
1022