לא נפתר דרוש קומבינות בתגובות בהשמעות קבצים
-
אם אתם אוהבים לעזור ליצר קומבינות או לחילופין אתם מכירים את פעולת התגובות במודול השמעת קבצים הגעתם למקום הנכון (ואם אתם אוהבים ללמוד מקומבינות של אחרים אז תתפללו שיהיו גם כאלו שיענו כאן וכך נרוויח כולנו ...)
- אני מחפש לעשות שלוחה של השמעת קבצים שבה יוכלו להקליט תגובות אבל שאת ההודעות בשלוחה ישמעו רגיל-מהחדש לישן ואילו את התגובות ישמעו מהישן לחדש (ומכיון שאין הגדרות נפרדות לזה והגדרות נפרדות לזה צריך למצוא איזה קומבניה...)
- כמו"כ אני מעוניין שמאזינים יוכלו לדווח לי אם יש תגובה לא ראויה ועל כן אני רוצה שתגובות על ההשמעות בשלוחה ייכנסו אוטומטי מיד בהקלטתם אבל כדי שיוכלו לדווח לי על הקלטות לא ראויות שיהיה אפשר להקליט תגובות גם על התגובות ושהם ימתינו לאישור מנהל וכך אוכל לקבל דיווחים על תגובות (והבעיה כנ"ל...)
- כמו"כ אני מחפש פיתרון לזה שאני רוצה שאחרי כל השמעה יהיה תפריט לפני שעובר לקובץ הבא, הבעה היא שאם אני מגדיר שיהיה תפריט זה עושה לי תפריט גם אחרי כל תגובה, אשמח לשמוע אם יש קומבינה לעקוף את זה...
- וכן לצורך כל הנ"ל אני צריך שיהיה הודעות מערכת מיוחדות לשלוחת ההשמעת קבצים והודעות מערכת מיוחדות לתגובות
מחכה שתעשו לי כאן איזה נס חנוכה... ומה שנראה לי שצריך למצוא איזה קומבינה איך לעשות שהתגובות היו שלוחה נפרדת לגמרי משלוחת ההשמעת קבצים, השאלה רק איך עושים את זה???
-
@אבו יש לי קצת פיתרון, אבל הוא בעיתי
תעשה השמעת קבצים משלוחה אחרת ובה תכתוב את השלוחה+התקיה של התגובות
כלומרtype=playfile folder_to_play=/2/000
אבל הבעיה היא שזה רק על תגובה אחת...
אולי אפשר לנסות כיוון אחר
אם אפשר להגדיר קופי לינק לתגובות. -
@מתעניין כתב בדרוש קומבינות בתגובות בהשמעות קבצים:
אם אפשר להגדיר קופי לינק לתגובות.
לכאורה א"א (אין לזה הגדרה)
עכ"פ תודה רבה, מחכה לשמוע עוד... -
@אבו ניסית?
תנסה לכתוב בשלוחת השמעת קבצים קופי לינק
ונראה. -
@אבו
יש קו שנקרא 'קו המשיב' שמנהל שם שאלות עם נושאים ותגובות עם הרבה אופציות,
אולי הוא יכול להסביר לנו איך הוא עושה את זה? -
@קו-לקו-0 כתב בדרוש קומבינות בתגובות בהשמעות קבצים:
@אבו
יש קו שנקרא 'קו המשיב' שמנהל שם שאלות עם נושאים ותגובות עם הרבה אופציות,
אולי הוא יכול להסביר לנו איך הוא עושה את זה?מי אמר שזה בימות? ואולי זה בapi?
-
@אבו
אני לא יודע אבל אולי תבקש ממנו את ה API