שלום אשמח לדעת איך אני מסתיר מהמשתמשים את הכתובת שאני פונה אילה ב api
-
אני עובד כיום על מערכת הגדרות אינטרנטית כך שמי שלא מסתדר עם העתקה והדבקה וכו' יוכל להשתמש בה אשמח לדעת איך מנתבים את הפניה דרך שרת נוסף כך שרק למי שגלש דרכי יהיה גישה זה אומר שהכתובת שתופיע לו תיהיה הכתובת הראשונה אך התוכנה שתופעל תשב על שרת אחר ללא שהגולש ידע איזה שרת
-
@ivrפון כתב בשלום אשמח לדעת איך אני מסתיר מהמשתמשים את הכתובת שאני פונה אילה ב api:
הגדרות אינטרנטית
אך התוכנה שתופעלאשמח להסבר נוסף מה זה? תוכנה? אתר? קו טלפוני?
-
@MGM-IVR כן שלום @kavkosher כתב תוכנה הגדרות מתקדמות טלפונית כך ששולחים את מה שרוצים שיגדיר במשתנה text ועוד כמה אופציות שלא נרחיב עלהם הוא נתן לי להשתמש בתוכנה אבל הוא לא מרשה לי לתת את שם הקובץ והשרת ובנתי בעזרת בינה מלאכותית טופס למערכת הגדרות אינטרנטית שעובד יש 2 בעיות 1. אי אפשר שהלקוחות ידעו איזה לינק יש לו 2. התשובה מגיעה בפורמט שמתאים להקראה טלפונית אשמח לדעת איך אני מסתיר מהמשתמש את הכתובת וגם איך אני ממיר את התשובה שתתאים לאתר
-
@ivrפון כתב בשלום אשמח לדעת איך אני מסתיר מהמשתמשים את הכתובת שאני פונה אילה ב api:
@MGM-IVR כן שלום @kavkosher כתב תוכנה הגדרות מתקדמות טלפונית כך ששולחים את מה שרוצים שיגדיר במשתנה text ועוד כמה אופציות שלא נרחיב עלהם הוא נתן לי להשתמש בתוכנה אבל הוא לא מרשה לי לתת את שם הקובץ והשרת ובנתי בעזרת בינה מלאכותית טופס למערכת הגדרות אינטרנטית שעובד יש 2 בעיות 1. אי אפשר שהלקוחות ידעו איזה לינק יש לו 2. התשובה מגיעה בפורמט שמתאים להקראה טלפונית אשמח לדעת איך אני מסתיר מהמשתמש את הכתובת וגם איך אני ממיר את התשובה שתתאים לאתר
אתה תצטרך להביא דוגמאות יותר מוחשיות למה הוא הביא לך ומה אתה מנסה לעשות, בכל מקרה אם הבנתי נכון אתה צריך לבנות איזהשהוא ״שרת״ באמצע שיקבל את הבקשות ויחזיר אליך תשובה,
כלומר, אתה שולח בקשה לשרת שלך, הוא שולח את הבקשה לשרת שמבצע בפועל את הפעולות, ואת התגובה שלו (שמתאימה לפורמט ivr ) אתה הופך לתגובה רגילה ומציג ללקוח -
@MGM-IVR אני אסביר לך יש מפתח שבנה פיתוח של שלוחת הגדרות מתקדמות ללא צורך בגישה לשרת הוא נתן לי רשות שימוש בזה אני בקשתי מבינה מלאכותית שתבנה לי טופס לשליחת הפרטים לשרת אך נתקלתי בשני בעיות שפרטתי לך אותם שהבינה מלאכותית לא מצאה לזה פתרון
-
@אליהו-הנביא-2 כתב בשלום אשמח לדעת איך אני מסתיר מהמשתמשים את הכתובת שאני פונה אילה ב api:
@MGM-IVR אני אסביר לך יש מפתח שבנה פיתוח של שלוחת הגדרות מתקדמות ללא צורך בגישה לשרת הוא נתן לי רשות שימוש בזה אני בקשתי מבינה מלאכותית שתבנה לי טופס לשליחת הפרטים לשרת אך נתקלתי בשני בעיות שפרטתי לך אותם שהבינה מלאכותית לא מצאה לזה פתרון
אתה ו @ivrפון זה אותו בן אדם?
בכל מקרה, עכשיו זה באמת יותר ברור,
תצטרך לשים עוד שרת נוסף באמצע, ואליו לשלוח את הנתונים,
והוא ישלח אותם לפיתוח שבנו לך.
את מה שהוא יחזיר , למשל id_list_message=t-העברת היחידות בוצעה בהצלחה
אתה צריך לערוך, שישאר לך רק התגובה של ״העברת היחידות בוצעה בהצלחה״, ואת זה להעביר הלאה לדף שהgpt כתב לך. -
-
@אליהו-הנביא-2 כתב בשלום אשמח לדעת איך אני מסתיר מהמשתמשים את הכתובת שאני פונה אילה ב api:
שיוצא פעם פתחתי את המשתמש
3 ימים!!
זה לא פעם..בבקשה תסגור יוזר אחד.
בכל אופן איך כותבים את זה ב php
תשאל בפורום php, ותדגיש שאתה לאי יודע תכנות, ושאתה רוצה קוד לזה..
ולא שנתקעת באיזה בעיה בכתיבת הקוד.