האם משהו מוכן לעזור לי בתור מתחיל בשפת PHP
-
אני רוצה להתחיל לעבוד עם זה, צפיתי ביוטיוב בהדרכה לזה ואני עושה בדיוק מה שכתוב שם מילה במילה אבל זה לא עובד, ושם אין שמץ של תזכור לזה שצריך להכנס עם המחלקה או משהו כזה, לעומת זאת בפורום פה בהדרכות הקיימות כתוב שכן צריך וגם כשאני עושה מה שמובא פה בפורום זה גם לא עובד ועושה מלה שגיאות.
אשמח לדעת האם יש למשהו קצת סבלנות להסביר לי מההתחלה. תודה רבה -
@שמואל-מאיר
בשמחה,
אתה רוצה קוד בסיסי להתחלה עם ימות המשיח? הנה:<?php $menu = $_GET['menu']; if ($menu == null){echo "read=t-אנא הקש את הגיל שלך וסולמית לסיום=menu,,2,1,7,No";exit();} if ($menu >= "18"){print "id_list_message=t- אוקיי אתה יכול לקנות סיגריות ואלכוהול&";} else{ $wait = 18-$menu; print "id_list_message=t-אתה עדיין צעיר מדי, בשביל לקנות סיגריות ואלכוהול עליך לחכות.n-$wait .t-שנים&"; }
-
הסבר,
הערך $menu מכיל את הפרמטר "menu" שמתקל מימות המשיח לאחר שהמאזין הקיש אותו, כן שאם הוא עדיין לא הקיש הוא שווה לכלום.
ב if ($menu == null) אנחנו בודקים אם המשתמש הקיש כבר את הגיל שלו, אם עדיין לא (שווה לכלום) אנחנו מבקשים ממנו להקיש את זה בצורה הזאת:
read= בשביל לבקש ערך מהמאזין.
t- בשביל להשמיע לו טקסט לפני ההקשה, ואז הטקסט
=menu בשביל להגדיר שהפרמטר שבו ימות ישלחו את הבקשה יהיה menu
לאחר מכן יש את ההגדרות עבור ימות, הערך הראשון נשאר ריק כדי שכל פעם שהמאזין נכנס לשלוחה הוא יצטרך להקיש את הפרטים מחדש, אם אנחנו רוצים שלא אפשר להגדיר שם yes ואז המערכת תשמור את ההקשה הקודמת ותשלח אותה שוב לשרת בערך menu.
ואז 2, שזה המקסימום ספרות להקשה, אם אתה רוצה שהגיל יהיה יותר מ 99 אז תכתוב 3 במקום.
ואז אחד, שזה המינימום ספרות להקשה, אם אתה רוצה שהגיל יהיה חייב להיות יותר מ 9 תכתוב 2
ואז No בכדי שהמערכת לא תשמיע למאזין את הבחירה שלו וגם לא תבקש אישור על הבחירה
אחר כך אנחנו מגדירים exit(); כדי שהקוד לא יתקדם עד שלא יישלח הפרמטר menu.
אחר כך אנחנו בודקים if ($menu >= "18") אם הגיל שהוקש הוא גדול מ או שווה ל 18 אז ישמיע למשתמש נתונים בלי אפשרות להקשה, בצורת id_list_message=
ואז t- בשביל להשמיע לו טקסט, ואז את הטקסט להשמעה. בסיום יש להוסיף & כדי להגדיר שסיימנו עם הפלט.
אחר כך else, אם הגיל קטן מ 18 אז יש את הערך של כמה שנים הוא צריך לחכות ששוה ל 18 פחות השנים שהקיש, ואז משמיע לו טקסט ואז .n- בשביל להשמיע לו ספרות בצורת מספר, לדוגמא "אחת עשרה, שנים"
אם אתה מגדיר שחייב להיות מעל גיל 9 (2) אז אתה יכול להגדיר שישמיע לו ספרות בצורת ספרות על ידי שתחליף את .n- ב .d-
ואחר כן .t- בשביל להשמיע טקסט נוסף, ו&
בהצלחה עם המדריך הקצרצר. זה כמובן רק דוגמא קטנה למה שאפשר לעשות עם כל האפשרויות של ה api של ימות המשיח! -
@פיסטוק-פרווה כן, אבל לפני כן לא צריך לעשות איזה חיבור לימות לשרת שלהם? (פשוט ככה בהדרכה שבפורום רשום שצריך קודם כל להכנס עם המחלקה).
-
@שמואל-מאיר
לא, יש לך שרת? -
@פיסטוק-פרווה אני משתמש עם Wampserver שעושה את המחשב עצמו לסוג של שרת.
-
@שמואל-מאיר
אוקיי, בשלוחה תגדיר את הלינק אל השרת הוירטואלי הזה ותתקשר לקו. -
@פיסטוק-פרווה עשיתי את זה וזה אומר "אין מענה בשרת API"
ואגב, תודה על ההירתמות לעזרה, אני מאוד מעריך את זה. -
@שמואל-מאיר
בשמחה,
מה הגדרת בשלוחה? -
type=api api_link=http://localhost/my_php/השם של הקובץ.php
-
@שמואל-מאיר
יש לך פה בעייה...
כיוון ש http://localhost/
זה רק אם אתה רוצה לראות את התוצאה במחשב שלך...
אם אתה רוצה שזה יעבוד בימות, אתה חייב שרת.
אתה יכול לפתוח שרת לפי ההדרכה כאן. -
@פיסטוק-פרווה זה נקרא שרת?
-
@שמואל-מאיר
לא, יש לך חינמי -
@פיסטוק-פרווה אני מעדיף משהוא שלא ימחק לי, ושמעתי שהחינמי נמחק אם אין שם פעילות.
-
@שמואל-מאיר
כמה אתה מוכן להשקיע?
החינמי נמחק רק אם אין פעילות של חצי שנה -
@פיסטוק-פרווה מה שהראתי לך זה לא הרבה כסף.
-
@שמואל-מאיר
זה גם לא הכי טוב..
אם אתה משקיע, לפחות הוסטינגר.... -
@פיסטוק-פרווה פתחתי שם חשבון, איך אני מתקדם הלאה?
-
עשיתי את ההגדרות הללו, וזה לא נותן לי את המידע שאמור לחזור ע"י פקודת $GAT אלא רק מקריא את הטקסט.
<?php print "id_list_message=t-שלום רב מספר הטלפון ממנו חייגתם הוא,$_GET[apiphone] מקווים שנהנתם מהמערכת אם הוא משויך למספר הראשי הוא,$GET[ApiRealDID]מספר המערכת הראשי הוא,$GET[ApiDID].n-5300&go_to_folder=hangup"; ?>
-
@MGM-IVR עשיתי את הגירשיים וזה עכשיו אומר לי אין מענה בשרת API