מערכת מכירות. לא מצליח לאשר מוצר
-
שלום רב לכל החברים.
בניתי מערכת לפי ההגדרות כאן ומאיזה סיבה שאני לא עולה עליה לאחר הזמנת פריט אחד והקשה על 1 לאישור, הוא מחזיר אותי שלב אחד אחורה, דהיינו 'בורח' מהמכירה ללא אישור / שמירה /סיום...
מישהו יכול להדריך אותי היכן הכשל?
להלן ההגדרותtype=sale_products title=קורסי קיץ ;הזדהות enter_id_type=list record_name=no login_add_val_name=yes say_name=val_name login_add_val_name_folder=/EnterID ;כאשר השיווק הוא למוצר בודד בלבד ;sale_products_catalog_number=001 ;המערכת תציע את המוצרים לפי הסדר sale_products_catalog_number=index ;הפעל הגבלת כמות על פריטים sale_products_maximum_amount=yes ;זמן המתנה למי שלא הקיש # timeout=2 ;כמה מוצרים לתת ללקוח אוטומטי ללא בחירת כמות sale_products_001_amount=1 sale_products_002_amount=1 sale_products_003_amount=1 sale_products_004_amount=1 sale_products_005_amount=1 sale_products_006_amount=1 sale_products_007_amount=1 sale_products_008_amount=1 sale_products_009_amount=1 ;אין צורך באישור הקשת הכמות sale_products_amount_tfr_ask_ok=no ;ביטול מקש 0 שמעביר מיידית לתשלום sale_products_tfr_check_save_play_tfr_b_block_key_zero=yes ;מיד לאחר בחירת המוצר, עובר למוצר הבא sale_products_check_more_products=next ;תפריט סיום ההזמנה sale_products_tfr_check_checkout_ok_say_details=payment_total ;להקליט את שם המזמינה, ולהוספת התמליל לדוח sale_products_payment_record=yes sale_products_payment_record_stt=yes ;ללא השמעת מספר אישור sale_products_payment_ok_say_approval_number=no ;הפניה בסיום הרכישה sale_products_end_goto=/1 ;מעבר לתשלום בסיום הקטגוריה sale_products_category_end_go_to_checkout=yes ;שלא יושמע ס"ה כמות sale_products_tfr_amount_price_all_say_amount=no ;שלא יושמע ס"ה לתשלום עבור מוצר זה sale_products_tfr_amount_price_all_say_price=no ;חברת הסליקה credit_card_type=tranzila ;מועבר ישר לתשלום במזומן sale_products_payment_methods=cash sale_products_payment_cash=yes
תודה רבה
-
תנס להוריד את זה נראה לי שהוא לא מאפשר מאפשר מעבר לתשלום/סיום
sale_products_check_more_products=next
וגם מוגדר לך שהתשלום הוא נדרים פלוס בנוסף לתשלום במזומן אז תנסה להוריד גם את זה
credit_card_type=tranzila
וכמובן העיקר אמור להיות בתיקיית המכירות ושם אין לי איך לדעת מה עשית
-
@שולי פשוט לייק אני יכול לתת רק אחד....
הבעיה באמת בשורה הראשונה שכתבת
לגבי ההגדרה של נדרים פלוס זה לא הפריע לי במכירה אחרת שעשיתי