מה מספר הודעת מערכת "המערכת זיהתה שכבר נרשמתם..."
-
@dudu
תגיד מה חסר ונעדכן בעז"ה
פה זה המקום הנכון לפרסם את כל ההודעות שאתם חושבים שזה חסר היכן שהוא בפורום -
@אהרן-שובקס מה שידוע לי כרגע (והעתקתי לי את זה לקובץ שהורדתי למחשב)
זה כל הודעות המערכת של הצינתוקים החינמיים:
M3331 לא הוגדרה רשימת צינטוקים
M3332 " להצטרפות לרשימת הצינתוקים הקישו 1 להסרה מרשימת הצינתוקים הקישו 2, ליציאה הקישו כוכבית וסולמית"
M3333 "מספרכם כבר מופיע ברשימת הצינתוקים"
M3334 "מספר הטלפון שלכם נוסף בהצלחה לרשימת הצינתוקים"
M3335 "מספרכם לא מופיע ברשימת הצינתוקים"
M3336 "מספר הטלפון שלכם נמחק בהצלחה מרשימת הצינתוקים"
M3337 " להפעלת צינתוק הקישו 1 למחיקת מספר מרשימת הצינתוקים הקישו 2 לאיפוס כל רשימת הצינתוקים הקישו 3 ליציאה הקישו כוכבית וסולמית"
M3338 " הצינתוק הופעל בהצלחה"
M3339 " נא הקישו את המספר למחיקה ובסיום הקישו סולמית"
M3340 " המספר נמחק בהצלחה מרשימת הצינתוקים"
M3341 " המספר שהקשתם לא מופיע ברשימת הצינתוקים"
M3342 " שימו לב לאחר האיפוס לא ניתן יהיה לשחזר את המספרים האם הינכם בטוחים? לאישור האיפוס הקישו 1 לביטול ויציאה הקישו 2"
M3343 " איפוס רשימת הצינתוקים הסתיים בהצלחהאבל אני יודע בוודאות שיש עוד הודעות שלא נמצאות רק לא יודע מהן עכשיו...
-
@dudu
עודכן -
@אהרן-שובקס יש לי אקסל שלם של הודעות לעידכון, אם יש צורך, אני ידאג שזה יגיע אליך. (אני יכול לעדכן את זה לבד, אבל אני לא בטוח במאה אחוז האם הם נכונים כמו שרואים כאן בפורום [זה פשוט אוסף של כל מספרי ההודעות שהיו חסרים ברשימת הודעות מערכת, ופשוט אספתי מכל הפורום. אז אני - שב ואל תעשה עדיף)
-
@חנון-המרבה
אל תדאג יש לי גם והסיבה שאני לא מפרסם זה מאותה הסיבה כי אני לא יודע מה נכון ומה לא לכן אם יש מישהו שצריך הודעה מסוימת שהוא יודע את תוכנו והוא רוצה לדעת מה מספר ההודעה שיבקש אותה ונעדכן אותה במקום הנכון! -
@אהרן-שובקס יש הודעות מערכת הקשורות לחלוקת ספרי תהילים שלא מופיעים ברשימה.
לדוגמא: "הספר מתוך חמשת הספרים אותו קיבלת לקריאה הינו ספר.." -
@קו-המכלול המספר הוא
M1997
-
@חנון-המרבה @אהרן-שובקס
אני מאוד ממליץ להכניס את כל הודעות המערכת שיש לכם באקסל תחת הכרטיסייה של טיפים ועצות עם כותרת כל הודעות המערכת שכתובות כאן טעונות בדיקה לפני השימוש כמו"כ אם בדקת נא לעדכן האם נכון או לא
זה יעזור מאוד לכולם
אפשר גם לערוך כל פעם ולהוסיף סימן כל שהוא ליד הודעת מערכת שנבדקה והיא נכונה , ואולי עוד תקופה מסוימת יהיה אפשר לעדכן את כל ההודעות במקומות שלהם
זה יועל לכולם
אשריכם ישראל -
@אהרן-שובקס שים לב שצריך לעדכן את הודעת המערכת הזו גם כן כאן
-
@33064325 אמר במה מספר הודעת מערכת "המערכת זיהתה שכבר נרשמתם...":
@חנון-המרבה @אהרן-שובקס
אני מאוד ממליץ להכניס את כל הודעות המערכת שיש לכם באקסל תחת הכרטיסייה של טיפים ועצות עם כותרת כל הודעות המערכת שכתובות כאן טעונות בדיקה לפני השימוש כמו"כ אם בדקת נא לעדכן האם נכון או לא
זה יעזור מאוד לכולם
אפשר גם לערוך כל פעם ולהוסיף סימן כל שהוא ליד הודעת מערכת שנבדקה והיא נכונה , ואולי עוד תקופה מסוימת יהיה אפשר לעדכן את כל ההודעות במקומות שלהם
זה יועל לכולם
אשריכם ישראלבעז"ה עובדים על זה!