מודול API - קבלת נתונים - הקלטות
-
במודול API - קבלת נתונים מסוג הקשות, ניתן להגדיר (בערך ה-12) "שאם הנתון הוא ריק המערכת תתקדם הלאה".
בעצם אם זה מוגדר, הרי שהמשתמש יכול לדלג על השלב באמצעות הקשת #.אפשרות זו ניתן להגדיר רק ב"הקשות".
משא"כ בקבלת נתונים ב"הקלטות", אין כזו הגדרה, ככל הידוע לי.האם מישהו יודע איך בכל זאת ניתן להגדיר שיהיה אפשר לדלג על קבלת נתון מסוג "הקלטה" ?
תודה למסייעים
-
@Chaim
לא כ"כ מובן מה הצורך מה איכפת לך אם תשמר הקלטה קצרה מאוד ? -
@Chaim
באיזו צורה בדיוק אתה רוצה שידלג?
אתה יכול לעשות ככה (php):$menu = $_GET['menu']; $record = $_GET['record']; if (!$menu){ echo "read=t-הנך מועבר להקלטה לביטול הקש כוכבית, להמשך להקלטה הקש סולמית או המתן=menu,,1,1,3,No,,,,,,Ok,next";exit(); }elseif($menu == "*"){ echo "id_list_message=t-דילגת על ההקלטה&"; }elseif($menu == "next"){ if (!$record){ echo "read=t-אנא הקלט את ההודעה וסולמית לסיום=record,,record";exit(); }else{ echo "id_list_message=t-ההודעה הוקלטה בהצלחה&"; } }
-
@שמחה-זו-הסיסמא כתב במודול API - קבלת נתונים - הקלטות:
לא כ"כ מובן מה הצורך מה איכפת לך אם תשמר הקלטה קצרה מאוד ?
הצורך שלי זה במקרה שאני משמיע הקלטה ישנה, ואני מאפשר לדרוס. ואני רוצה שיהיה אפשר לדלג על הדריסה.
-
@פיסטוק-פרווה
את השיטה הזו אני יודע, אבל היות ומדובר בעריכה של הרבה נתונים שרק אחד מהם הוא הקלטה, אני רוצה שהכל יהיה בצורה זהה, ומכיוון שבהקשות אני מאפשר דילוג באמצעות הקשה על סולמית, רציתי שגם כאן יהיה כזו אפשרות, ולא יהיה שונה משאר הנתונים. -
@Chaim
תעשה תפריט, הודעה XXX כבר קיימת, לדריסת ההודעה הקישו 1, לדילוג הקישו 2