מידע - מספרים חסומים ברשימת תפוצה
-
נגיד שיש לי רשימת תפוצה שיש שם חלק מהמספרים חסומים. כלומר, שהם בקשו לא לקבל הודעות. ועכשיו אני מעלה מספרים חדשים שמתוכם חלק מהחסומים, וזה עושה שהחסומים נהפכים חזרה ללא חסומים, השאלה האם ישנה אפשרות לעשות שמי שביקש לא לקבל הודעות שישאר חסום אפי' אם אני מנסה להכניס אותו שוב?
מקווה שדיברתי ברור. -
@שמואל-מאיר
לא ידוע לי שיש אבל אפשר להוריד לפני כן את האקסל ולעשות באקסל מיון לפי חסומים ואח"כ להעלות את הקובץ החדש והכל יתעדכן כפעיל ואז להעלות את כל החסומים מהקובץ אקסל שהורדת ע"י טען רשימת מספרים ולהגדיר שם שכל מי שתעלה יהפך לחסום -
@שמואל-מאיר
אם משתמשים בשלוחת הסרה מרשימת התפוצה ולא מגדירים איזה רשימה אלא שההסרה היא מרשימת ברירת מחדל - אז כל מי שמסיר את עצמו לא יקבל צינתוקים כלל מכל רשימה שהוא, גם את תגדיר אותו כ"פעיל", -
@963 אתה בטוח?
-
@שמואל-מאיר כן - מידיעה ברורה. [תוכל לנסות להסיר את המספר שלך ולנסות להחזיר ולשלוח אליך קמפיין. אבל קמפיין רגיל, לא קמפיין "בדיקה" לפני השיגור]
רק תוודא שזה אכן שלוחת הסרה מברירת מחדל ולא מקמפיין ספציפי.בשלוחה כזאת חוץ ממה שחוסם את המספר מהרשימת תפוצה, הוא גם מכניס אותו בקובץ מיוחד שאין אליו גישה רגילה דרך המערכת, ואז הוא לא מקבל שום צינתוקים.
ואם תעשה שלוחת הוספה רגילה לרשימת התפוצה, והמספר החסום יוסיף את עצמו, אז הוא יוכל לחזור לקבל צינתוקים וקמפיינים.