הסרת שרות חסימת שיחות יוצאות של עסקני הועדה - ללקוחות כלל החברות
-
@עידן אמר בהסרת שרות חסימת שיחות יוצאות של עסקני הועדה - ללקוחות כלל החברות:
בקיצור נראה לי שאפשר לומר שלום יפה (ולא להתראות) לעצה הזאת של ימות המשיח...... זה לא הולך לאף אחד בשום חברה
@כלומר אמר בהסרת שרות חסימת שיחות יוצאות של עסקני הועדה - ללקוחות פרטנר כשר:
ברור שאם הדבר הזה יעבוד, תוך זמן קצר יקרה אחד מהשתים:
או שישנו את נוסח החוזה, [שעל בסיסו בנוי הדרישה לביטול החסימה, - כמי שקיבל את האימייל מימות וראה את הפרטים], ואז, רק מי שהספיק וחתם על החוזה הישן, יספיק.
או שהוועדה תסגור לחלוטין את הקומה הכשרה בפרטנר. -
תגובה שקיבלתי מגולן:
יהונתן שלום,
גולן טלקום מקפידה לפעול בהתאם לכללי הרגולציה ברישיון החברה ועל פי תנאי ההסכם עם וועדת הרבנים לענייני תקשורת לגבי הקווים הכשרים.
נציין, כי אם גם בקווים כשרים אחרים לא ניתן לחייג לאותו מספר, יש לפנות במישרין לוועדת הרבנים לענייני תקשורת (1@kavnaki.org).
נוסיף, כי צורף לפנייתך במייל חלק מהסכם ההתקשרות בו מופיע סעיף לגבי שליחת בקשת לניתוק קו בחברתנו.
בברכה,
תומר דן
צוות פניות לקוחות
גולן טלקום -
@יהונתן-כץ אמר בהסרת שרות חסימת שיחות יוצאות של עסקני הועדה - ללקוחות כלל החברות:
נוסיף, כי צורף לפנייתך במייל חלק מהסכם ההתקשרות בו מופיע סעיף לגבי שליחת בקשת לניתוק קו בחברתנו.
לא הבנתי את המשפט הזה.
-
-
@משתמש-מתחיל שלחת לימות? יש להם המשך פעולה עם פרטנר...!
-
@יהונתן-כץ תודה
-
@יהונתן-כץ אמר בהסרת שרות חסימת שיחות יוצאות של עסקני הועדה - ללקוחות כלל החברות:
שלחת לימות? יש להם המשך פעולה עם פרטנר...!
מאיפה אתה יודע?!
-
@חנון-המרבה כי אני שלחתי להם שגולן לא הסיכמו והם חשבו שפרטנר לא הסכימו לי ולכן שלחו משהו להחזיר להם ותמונה לא זוכר בדיוק מה היא אם מישהו צריך אני יחפש במייל בדיוק מה הם שלחו לי...
-
והם חשבו שפרטנר לא הסכימו לי...
זה גזירה שוה או בנין אב?!
-
@חנון-המרבה לא יודע ארמית.... אבל, הם לא הבינו אותי אז שלחו לי חומר על פרטנר...
-
אני לקוח בגולן טלקום, והם לא מאשרים לפתוח את החסימה (עליכם לדבר עם וועדת העסקנים, כך נאמר לי)
-
@חדר-1
אבל למה אחרי 8 חודשים? -
@קול-הקווים אמר בהסרת שרות חסימת שיחות יוצאות של עסקני הועדה - ללקוחות כלל החברות:
@חדר-1
אבל למה אחרי 8 חודשים?מה אעשה?
-
פוסט זה נמחק! -
@קול-הקווים למה? מה זה משנה?
-
פוסט זה נמחק! -
@קול-הקווים אמר בהסרת שרות חסימת שיחות יוצאות של עסקני הועדה - ללקוחות כלל החברות:
@חדר-1 ששמואל יגיד לך?
לא הבנתי. לא ראיתי גם כזה דבר בתקנון.
-
@חדר-1 תחכה לשמואל שיגיד לך לא לכתוב
-
לא ראיתי שכתוב כזה דבר בתקנון.
-
@חדר-1 תחכה לשמואל שיגיד לך לא לכתוב
?????