מודול צינטוקים
-
@mhl תעתיק לכאן את שני ההגדרות שהגדרת, הן בשלוחת ההרשמה לצינתוק, והן בשלחות הפעלת הצנתוק.
-
בשלוחה 8 הגדרתי הרשמה לצינתוקים בהגדרה הזאת:
type=tzintuk
list_tzintuk=123
וההגדרה להפעלת צינתוק בשלוחה 9 הוא כזה:
type=tzintuk
list_tzintuk=123
tzintuk_admin=yes
run_tzintuk_automat=yes -
@mhl ההגדרות נראות בסדר.
אולי תנסה להרשם שוב לרשימת הצנתוקים. -
עובד!!!
תודה רבה רבה.......... -
יש אפשרות לעשות חוץ מזה שאחרי כל הודעה ישלח צינתוק לרשימה אחרת ואם כן מה ההגדרות כי אני כבר התבלבלתי מרוב ההגדרות המופיעות כאן באתר
-
@mhl לא מסובך בכלל, תעשה אותו דבר, רק תחליף את מספר הרשימה.
זאת אומרת, כל רשימה מצריכה 2 שלוחות, האחת להרשמה, והשניה לצנתוק. מספר הרשימה צריכה להיות זהה בשניהם.
עכשיו כדי שבכל הודעה חדשה שאתה מקליט ישלח צינתוק אוטומטי,
אתה צריך להכניס את זה בהגדרות השלוחה שבו אתה מקליט הודעה:record_end_goto=השלוחה של הצנתוק האוטומטי.
אם אתה רוצה שבהקלטת הודעה לשלוחה אחרת, ישלח צינתוק לרשימה אחרת, פשוט תפתח עוד שלוחה של צינתוק אוטומטי לרשימה האחרת, ובשלוחה שבו אתה מקליט הודעות לשלוחה השניה, תפנה לשלוחה הזאת.
-
וואהו....... כמה בהיר ככה קצר... עכשיו אני כבר לא מבין למה התכוונו כל המשוררים באתר כאן עם כל ההגדרות וההוראות המסובכות...
רק עוד שאלה אחת קטנה: איך כותבים תתי שלוחות לדוגמא אני רוצה לעשות הפניה לשלוחה 2 בתןך שלוחה 1? -
1/2
-
הגדרתי ככה: record_end_goto=9/7/1 ואין צינתוקים ????????
-
מה המערכת אומרת ?!
-
מה הפירוש, הגדרתי שאחרי ההקלטה ישלח צינתוק ואני מקליט ואין שום צינתוק
-
@mhl מה ההגדרות בתוך שלוחת 9/7/1
-
הפעלת צינתוק אוטומטי
-
@אשכרה אמר במודול צינטוקים:
קניתי מספר וירטואלי בבזק, ושייכתי אותו למערכת הivr מישהו יודע איך עושים שגם הצינטוקים (ולא רק הקמפיינים) יגיעו מהמספר של בזק ולא מהמספר של ה07956?
צינתוקים במערכת תוכן (IVR) ללא עלות יחידות
צינתוקים בחינם לשלוחת מאזינים למאזינים - הסבר מפורט -
עובד תודה רבה
-
יש לי בעיה אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי.
הגדרתי הפנייה לאחר הקלטה לשלוחת צינתוקים אבל לאחר הקלטת ההודעה הוא נשאר בשלוחת הפעלת הצינתוקים כלומר הוא משמיע את תפריט המודול להפעלת הצינתוק הקישו אחד וכו' אף שכדי להיכנס לשלחה הזאת צריך סיסמה אבל כאן הוא נכנס בדרך עקיפה.
אשמח מאוד אם מישהו יסביר לי איך מגדירים שלאחר ההפניה לשלוחת הצינתוקים עוברים מיד לתפריט הראשי
בתודה מראש. -
תגדיר את זה
tzintuk_end=/2/8 -
מה זה ההגדרה הזאת?
-
לאן להפנות לאחר קבלת צינתוק
-
@mhl שלאחר הפעלת הצינתוק ילך לשלוחה 2>8, אבל אתה יכול לשנות את זה לפי הצורך