דקות נכנסות
-
@צבי-ד-צ עד כמה שזכור לי זה על לפחות 200,000 בשנה וכדי שחודש יחשב צריך שיהיה בו לפחות 10,000 והתשלום הוא עשירית אגורה לדקה מ 500,000 דקות שתי עשיריות וממליון דקות שלוש עשיריות אגורה לדקה
-
@איל-משולש תודה רבה.
השאלה היא אם זה השתנה בעקבות העלאת דמי הקישוריות ושאר הדברים שאני לא מבין בהם? -
@צבי-ד-צ או שתחפש את התקנון שלהם, ואם אתה לא מוצא אפשר כשפותחים מערכת בטלפון לשמוע את התקנון תדלג עד למחירים
-
@איל-משולש תראה עוד לפני שנה זה היה 0.03 עכשו חלק מהרפורמה של החרדים בתקשורות ועם הקמת ועדת התקשרות חדשה רצו שלא יהי ענין בלפתח קוים אז דברו שירידו את דמי הקישורית שזה ירד וחלקו את זה לשלוש פעימות פעימה ראשונה ירד לפני שנה ל 0.02 ואני לא יודע אם כבר היתה פעימה נוספת וזה ירד ל0.01 ונראה שהפעימה השניה חלה משאומר שבעוד שנה זה יורד לגמרי וגם או לא היתה כבר הפעימה השניה אז שנה וחצי גג ומתבטל הכל
תנסה למצא אפיק רוח אחר -
@נחמיה-הרעב אז אפשר להתקשר לבדוק ואם אומרים אותו דבר אז כנראה שלא שינו את זה
-
@איל-משולש בשליש אחד זה ודאי ירד והשליש השני גם הוא לא ירד בזמן הקרוב הוא ודאי ירד ככה שמה נשאר לך אגורה לדקה על מליון דקות תקבל אלף שקל
-
@איל-משולש כתב בדקות נכנסות:
@צבי-ד-צ עד כמה שזכור לי זה על לפחות 200,000 בשנה וכדי שחודש יחשב צריך שיהיה בו לפחות 10,000 והתשלום הוא עשירית אגורה לדקה מ 500,000 דקות שתי עשיריות וממליון דקות שלוש עשיריות אגורה לדקה
אם יש לי 306,000 דקות מה5/5/23 עד היום ה5/5/24
אני יכול לקבל או שזה רק לשנה באותו שנה?
ואם אני יכול לקבל, איך אני מקבל את זה?
תודה רבה -
ואני עכשיו רואה שעל שנה שעברה היה לי גם יותר מ200,000 דקות
איך אני מקבל על הדקות? -
@קובי-י ממה שידוע לי אתה יכול לקבל רק אם אתה חותם על התקנון ורק מאז שחתמת אתה יכול לקבל תגמול.
הכי פשוט לדעתי שתפנה לשירות לקוחות במקום להתקשקש על זה בפורום. -
@הרב
אפשר לצרף כמה קווים בייחד שבבעלותי או שרק מקו אחד, כלומר אם אני מגיע בקו אחד ל 200,000, ובקו אחד יש לי רק 50,000 אני יכול לאחד ולקבל לפי 250,000 דקות? -
@קובי-י שוב לדעתי הכי פשוט שתדבר עם השירות לקוחות של ימות במקום לשחק פה במשחק הנראה לי והזכור לי.
אבל זכור לי שאפשר לצרף כמה מערכות שלך ביחד