מקסימום הזמנות ללקוח - עם איפוס
-
-
@אביי-ורבא דרך אגב, מה זה הקישור הזה, זה משהו שאפשר להשתמש בו גם מי שלא מבין בAPIים למיניהם?
-
@אביי-ורבא
תודה על המענה,
לא הצלחתי למצוא קובץ כזה, אולי פספסתי:

-
@בלויא כתב במקסימום הזמנות ללקוח - עם איפוס:
שלום,
בשלוחת קבלת נתונים יש אפשרות להגדיר מקסימום הזמנות ללקוח:recording_and_entering_data_enter_id_max_approval=1השאלה שלי היא אם יש אפשרות שההגבלה תתאפס [כל שבוע].
תודה מראש.
אם תגדיר שבכל שבוע יפתח דו"ח חדש הוא יוכל שוב להירשם (פעם אחד בכל דו"ח)
@אביי-ורבא זה לא נשמר בקובץ ספציפי, רק כל מי שרשום בדו"ח לא יכול להרשם שוב, ולכן אם זה דו"ח חדש אפשר שוב להרשם. -
@לבלוב ניסיתי גם את זה, כתבתי כך:
recording_and_entering_data_approval_all_file_type=week.2.11.35לפי התיעוד זה אומר שייוצר דו"ח חדש כל שבוע ביום שני בשעה 11:35,
וניסיתי להירשם לפני ואחרי - ולא נתן לי. -
@בלויא זה עדיין לא ייצר דו"ח חדש (הגדרת את זה אחרי 11:35) רק שבוע הבא בשעה 11:35 הוא ייצר דו"ח חדש.....
-
@לבלוב הגדרתי את זה אתמול ב-11:32, נרשמתי פעם ראשונה אתמול ב-11:33 וניסיתי להירשם פעם שניה אתמול ב-11:37...
אבל עכשיו בדקתי שוב, וגיליתי שאם אני מגדיר שיצור דו"ח חדש ביום הנוכחי, הדו"ח הראשון נוצר עם מספר השבוע הבא [
ApprovalAll.2024-22.ymgr] אפילו שהגדרתי שעה יותר מאוחרת מהשעה הנוכחית!
לכן גם לאחר שעברה השעה הנקובה אני עדיין לא יכול להירשם שוב - כי זה על אותו דו"ח.עכשיו הגדרתי שיהיה דוח חדש כל יום רביעי [ועכשיו יצר דו"ח על שבוע 21
ApprovalAll.2024-21] ומחר אנסה להירשם שוב, מקווה שאצליח.
וזה כבר נראה סוג של באג.בכל אופן תודה רבה!
-
@בלויא אני משתמש עם ההגדרה הזאת לביצוע הגרלה שבועית
וזה עוד לי מצויין
בהצלחה -
@בלויא האם זה אכן עובד תקין?
תעדכן בבקשה -
@לבלוב תודה רבה, עובד מצוין!!
אולי תוכל לעזור לי גם בבעיה השנייה שיש לי?
-
ב בלויא סימן נושא זה כנפתר ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות