לא נפתר קבלת נתונים: הוספת ניקוד לפי ערך שהמשתמש הקיש - בערכים מרובים
-
@הרב
האמת שהתחלתי לנסות את זה, אבל באמצע חשבתי שבדו"ח רגיל כל שאלה זה עמודה שהשם שלה זה מספר השאלה, לא יתכן שהמערכת תיצור קובץ עם 3 עמודות בשם זהה. -
@בלויא
תגדיר 3 קבלות נתונים, וב2 הראשונים תגדיר שלא ישמעו בכלל שנרשמת בהצלחה, ומיד יעברו לקבלת נתונים הבאה.
ולגבי ה"בעיה" שלך שאתה רוצה שהכל יהיה בדו"ח אחד, אתה יכול להגדיר קובץ גוגל שיטס, עם 3 לשוניות, וכל לשונית יהיה דו"ח אחד, וככה יהיה לך הכל ביחד.
בהצלחה -
@לבלוב התחלתי לקרוא את השרשור שם, נראה פתרון מצוין! אבדוק את זה.
תודה רבה! -
@בלויא מצו"ב דוגמה של אחד מהדו"חות שיש לי
-
@לבלוב אני רוצה לבדוק אם יש אפשרות שכל שלוחה תופיע כעמודה נוספת באותו גליון. ניסית את זה פעם?
-
-
@בלויא בעצם אתה צודק
רק צריך להקפיד לשים את הנוסחה של הדו"ח הנוסף רק אחרי כל העמודות של הדו"ח הקודם (כלומר שאם הדו"ח שראשון הוא 5 עמודות, אז הנוסחה שמושחת את נתוני הדו"ח השני יהיה בעמודה השישית) כדי שהם לא יתנגשו. -
@לבלוב כזכור הגדרתי שכל שבוע יהיה דוח חדש, ולכן כל דוח מקבל תוספת לשם של מספר השנה ומספר השבוע, איך אני יכול להביא לגוגל שיטס את הדוחות של כל השבועות?
-
@בלויא כתב בקבלת נתונים: הוספת ניקוד לפי ערך שהמשתמש הקיש - בערכים מרובים:
@לבלוב כזכור הגדרתי שכל שבוע יהיה דוח חדש, ולכן כל דוח מקבל תוספת לשם של מספר השנה ומספר השבוע, איך אני יכול להביא לגוגל שיטס את הדוחות של כל השבועות?
כל שבוע אתה משנה את שם הקובץ בשיטס
-
@לבלוב נכון [אפילו הפרדתי את השבוע והשנה לתאים נפרדים],
אבל אני מעדיף שהמשתמש יוכל לקבל את כל הנתונים בטבלה אחת. יש לך רעיון?חשבתי להשתמש בטבלת LogRecordingAndEnteringData, אבל שם המידע מופיע בצורה שונה [שורה לכל שאלה פלוס שורה נוספת לכל רישום]