שליחת צינתוק לקומה הכשרה
-
@הפקות-בע-מ-0
נו אז מה אני עושה אם אני רוצה לשלוח??? -
@קובי-י צריך לנסות דרך מקושרים בצמרת שאולי ישיגו לך מחיר טוב
-
@הפקות-בע-מ-0
לכן אני שואל כאן.
אולי יש דרך בלי מקושרים וצמרות ולמינייהם.
בכל מקרה לא כדאי להספים.
תודה רבה -
@קובי-י גם ללא כל הקומבינות, אפשר לקנות חבילות גדולות דרך ימות. אבל כמובן שאולי יהי' לך אפילו יותר זול לשכור את שרותיו של מישהו שעוסק בזה, אם יש כזה מישהו שאפשר לשכור
-
@צבי-ד-צ
גם בחבילות הגדולות זה ל20,000 יחידות עולה 2,340 ולפחות צריך 40,000 יחידות -
@קובי-י מתוך המחירון:
לחבילות גדולות ומוזלות יותר, פנו לשרות הלקוחות.
-
@צבי-ד-צ
כן אבל רשימת הקומה הכשרה זה לפחות 500,000 מספרים אז הכי זול לדעתי זה כ4000 ש"ח הכי זול.
בכל מקרה אם יש למישהו כיוון אשמח מאוד זה קו לימוד, וזיכוי הרבים בלבד. -
@קובי-י לא באתי להציע את הפיתרון המושלם רק להראות שזה פחות גרוע משחשבת. כמו כן קח בחשבון שמסתמא תרצה להוריד מספרים ממאגר אל תתקשר אלי, כך שיורדים המון מספרים.
בהצלחה. -
@קובי-י גם אולי עכ"פ אתה יכול להתחיל בפירסום הקו שלך פה בפורום, כמו שכבר עשו כאן כמה מקדמת דנא...
-
@צבי-ד-צ
לא הבנתי לכתוב כאן את המספר טלפון של הקו?
זה לא פרסום בכלל. כמה יראו את זה הכי הרבה יראו את הפוסט הזה 100 איש מתוכם אולי 50 יתקשרו.
מה הפרסום? -
@קובי-י כתב בשליחת צינתוק לקומה הכשרה:
וזיכוי הרבים בלבד.
אם כוונתך ל"זיכוי הרבים בלבד" אז נראה לי יהיה יותר טוב שלא תצנתק סתם ואולי תפרסם סתם בעיתונים (יכול אפילו להיות אולי יותר זול)!
-
@קובי-י שאלת את כל אלו שאתה רוצה לזכות אם הם מעוניינים בכך?
לשלוח צינתוק לחצי מליון אנשים בגלל שאתה חושב שהקו שלך יזכה את כולם (ויתכן שאכן יזכה) קצת נשמע מוגזם מדי... -
פוסט זה נמחק! -
@קובי-י אולי תעלה לכאן את מספר הקו, וחברי הפורום יחליטו כמה זה זיכוי הרבים, וכמה נראה שאנשים מעוניינים בכך, וכל א' יעזור כפי יכולתו בהפצת הקו.
-
0773234713
בבקשה, זה לא אני מדבר. זה מישהו שאני מכיר, ואני עוזר לו בהגדרות של הקו (הוא לא הבין במערכת), כלומר עד היום היו מתקשרים לקו והוא העלה קובץ של 20 דקות לתפריט הראשי כקובץ M1000 וזהו.
אני בניתי לו את זה שיעבור לשלוחת השמעת קבצים ואז ניתן להקיש 5 לעצירה וכו', ובסוף זה עובר לתפריט, וכן ניתן לעבור לשיחה איתו.
אבל זה אכן זיכוי הרבים, ואנחנו מנסים להשיג תרומה מאנשים שאנחנו מכירים בשביל לשלוח צינתוק, עשינו מודעות וכן ברשות הרבים, אבל זה לא כמו שבן אדם מקבל צינתוק וחוזר למספר ואז שומע על הדבר הנפלא.
(בעבר לפני יותר משנה הוא פתח את הקו הזה ואין לי מושג איך הוא גם לא יודע איך, מישהו שלך צינתוק עם המספר הזה (לא לרשי"ת גדולה) והמון התקשרו ויש המון שבזכות זה נושעו, השבוע מישהו התקשר שנולד לו אחרי 11 שנה (יש לו בת אחת בת 11) ובזכות הצינתוק שהיה אז.)
וחוץ מזה מכלי ראשון אני אומר לכם המוני אנשים נושעים, אנחנו כל יום מקבלים לפחות הודעה אחת של מישהו שנושע. (אגב אני התחלתי לעזור לו אחרי שאני בעצמי נושעתי.)
אשמח לשמוע ממכם חוות דעת.
תודה רבה.@שמואל-ש כתב בשליחת צינתוק לקומה הכשרה:
אם כוונתך ל"זיכוי הרבים בלבד"
-
שלום וברכה.
אני רוצה לשלוח צינתוק לכל מספרי הקומה הכשרה.
איך אני משיג רשימה וכמה בערך אמור לעלות הסיפור של הצינתוק, כי לפי מחיר היחידות זה יכול לעלות איזה 5,000 ש"ח רק הצינתוק לפני רכישת הרשימה. כן? (כל קו נייעס או לא יודע מה שמצנתק - משלם כזה סכום?)
תודה רבהזה נוגד כל תקנון וזה דבר מטריד ולא חוקי, ואסור בשום צורה שהיא לשלוח צינטוק למספר שלא ביקש זאת!
נכון שיש כאלו שעושים זאת (בין עם יחידות ובין בדרכים אחרות) זה לא חוקי!!! -
@יוסף-ח כתב בשליחת צינתוק לקומה הכשרה:
זה נוגד כל תקנון וזה דבר מטריד ולא חוקי, ואסור בשום צורה שהיא לשלוח צינטוק למספר שלא ביקש זאת!
שאלתי, אני לא ידעתי מה החוק, ולא מכיר ולא כלום.
-
@יוסף-ח כתב בשליחת צינתוק לקומה הכשרה:
זה נוגד כל תקנון וזה דבר מטריד ולא חוקי, ואסור בשום צורה שהיא לשלוח צינטוק למספר שלא ביקש זאת!
שאלתי, אני לא ידעתי מה החוק, ולא מכיר ולא כלום.
- ברגע שתשלח צינטוקים לכמות הזויה של מספרים מסתמא שלפחות איזה 20 ידווחו לימות המשיח (ב0772222770>4) ואז יסגרו לך את המערכת...
- אפשר אפי' להסתבך עם משפטים כי זה ממש נוגד חוק...
אני לא יודע מה העונשים באמת לגבי זה... -
@יוסף-ח
אוקי הכל טוב.
אני לא מכיר ולא יודע,
רק יודע לתפעל קו באופן פשוט לפי מה שרואים בפורום.
אז שאלתי. זה הכל. -
@קובי-י
הכל טוב ויפה,
הגבתי בצורה מאסיבית כדי שזה יהיה ברור שזה בעיה למען יראו ויראו , כי זה באמת מציק כל הצינטוקים האלה, אני בממוצע ליום מקבל לפחות שתי צינטוקים מקווים שבחיים לא הכרתי וזה באמת מטריד...